• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • Fröken Strössel

    Martina - Ja gör så, kolla med dem så snart du får möjlighet. De kanske kan ta upp din bokning redan nu om du ber snällt

  • Fröken Strössel

    och ja, student och studentbal brukar vara på veckodagar inte på helgen.

  • Chrizzy

    vi ska gifta oss 29 maj och jag har redan bokat frissa och dom hade redan många bokningar långt in i juli... så det är nog bra att vra ute i god tid!

  • CiaLovesAndreas

    Jag har bokat make up redan men frisören ska jag boka i januari...det är ju nästan snart

  • Fröken Strössel

    Jag har nog kommit fram till att jag vill ha svarta dukar och inte vita, någon som har något tips på var jag kan hitta inte allt för dyra?

    Imorgon är det "bara" fem månader kvar!

  • Hannaibröllopstankar

    Jag tar nog oxå paus över helgerna... Har stannat upp lite nu känner jag. Prästen och lokalen (inkl mat osv) är iallafall bokad. Ska beställa inbjudningskort som ska skickas ut i mitten av januari. Funderar på att beställa klänning från Kina, värt att chansa för ett par tusenlappar.. i värsta fall får man köpa eller hyra en här hemma.

    En sak undrar jag dock, om alla nu ska pausa och äta gott över helgerna... Kommer vi i våra klänningar i maj då?

  • snuttfia

    Idag kommer min bröllopskorsett så med hjälp av den kan jag nog bända mig ned i klänningen i maj ;) Fast å andra sidan är inte klänningen beställd än så det går nog bra ändå, haha! Håller på att designa klänning för fullt men är lite osäker ändå, vill inte ha för stor kjol, jag känner mig så osäker och smått utklädd om den blir för puffig. Kjolen jag vill ha ser på bilden framifrån rätt lagom ut men bakifrån ser den stor ut. Kanske beror på vilken underkjol man har? Nåja, jag ska klura ett tag till innan jag beställer. Beställde (ännu) ett provkort igår till inbjudningarna. Tror det blir superfint, men vill ändå kolla innan. Det är som sagt inte det första kortet jag beställer hem (faktiskt det 7e :-O ), jag är nog lite bridezilla tror jag.

    Idag deppar jag lite för barnen skulle haft luciatåg på dagis idag, deras första, och tror ni inte dottern är sjuk så båda måste vara hemma :( (det är bara jag som är besviken, ungarna kunde inte brytt sig mindre)

  • Hannaibröllopstankar

    Jag trodde bara att man kunde beställa ett kort.... Då ska jag genast in och beställa något mer, var beställer du Snuttfia?

  • Hannaibröllopstankar

    Sådärja, då har jag beställt 4 provkort ytterligare.... Det jag bestämt mig för kändes inte helt 100, hoppas på dessa.

    Har problem med vårt färgtema. Jag ska ha grönt...och givetvis vitt. Nu är det jättesvårt att hitta tärnklänningar i grönt (och kommer inte att komma in till våren heller enligt dem ag frågat). Jag har inte lust att köpa dyra klänningar i en bröllopsaffär. Funderar nu på att köpa svarta klänningar till tärnorna som dom har tex en limegrön sjal till, grön strassarmband osv. Min mamma höll på att tappa hakan när jag sa det, men är som sagt väldigt kluven. Jag vill gärna ha mitt äpplegröna tema ju.

Svar på tråden MAJ 2010 del 4