• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • Martinaa

    Cia:
    Det behöver ju inte vara några dyra grejer man hittar på! Skicka iväg din blivande till nån kompis/bestman/bror eller nåt, och bjud hem din tärna för en tjejkväll. Ni kan ju sitta och bara äta lite go mat, kika på en riktig tjejfilm och prata strunt! Behöver ju vara dyra avancerade saker som spa eller så!

  • mmm2010

    Vi hittade en jättefin svart tärnklänning i går!!! Min tärna var jättesöt i den och vi hittade tom en fin sidenros i orange som hon kan ha i midjan tjohoo!

    May2010- jag vet vad du menar! Snart är det liksom på riktigt, det skall vara jag och min sambo- för alltid!- för hoppningsvis känns jättebra, samtidigt nervöst...huuu vuxenlivet känner mig inte riktigt där än" farväl du ljuva ungdom" haha men nu verkar det ju vara dax å jag tror att alla kommer att klara det galant!
    Min tärna hade ett litet "pep-talk" med mig igår, så nu känns det mkt bättre

  • May2010

    ja, nu har man saker att förlora. förut kunde man vara spontan och kasta bort allt för att sedan börja om. det orkar jag inte längre och därför känns det dags att stanna med en person, samtidigt är det läskigt att säga det där JA som liksom... förbinder.
    drömmen ersätts av en verklighet.
    man kan inte längre drömma om den där avlägsna framtiden där man är vuxen och allt liksom fungerar. det är något som är gjort en gång för alla. avgjort.

    avgjort och förbundit. på gott och ont. trygghet, som kräver en evighets kompromiss.
    det är ett partnerskap man kliver in i, ett delande av allt - fysiskt, psykiskt... andligt. i vissa religioner sägs det att man tar över varandras karma vid giftemål.

    jag ska hitta vad man säger i kyrkan och klistra in...


    mmm2010 skrev 2009-12-20 22:05:20 följande:
    Vi hittade en jättefin svart tärnklänning i går!!! Min tärna var jättesöt i den och vi hittade tom en fin sidenros i orange som hon kan ha i midjan tjohoo!May2010- jag vet vad du menar! Snart är det liksom på riktigt, det skall vara jag och min sambo- för alltid!- för hoppningsvis känns jättebra, samtidigt nervöst...huuu vuxenlivet känner mig inte riktigt där än" farväl du ljuva ungdom" haha men nu verkar det ju vara dax å jag tror att alla kommer att klara det galant!Min tärna hade ett litet "pep-talk" med mig igår, så nu känns det mkt bättre
  • johi77

    Jag känner också att jag inte vill sova "hemma" natten innan bröllopet. Mest för att det känns som att det kommer vara kaos hemma. Inte lätt att varva ner och ladda med 2 barn & släkt i huset. Har ju valt att inte ha någon tärna men kommer nog att kolla med min barndomsvän som också är min bröllopskoordinator. (Låter knäppt men hon pluggar faktiskt till det och jag betalar inte ett öre )Bara utnyttjar hennes kunskaper! *haha*

    Vet inte var vi ska bo bara.... Får kolla upp det lite, vill ju inte lägga massa pengar på det men samtidigt måste det ju vara mysigt.

  • Ananias

    Jag vill absolut sova hemma med min m2b brevid mig=) helmysigt!!

  • Hannaibröllopstankar

    Robi10

    Välkommen hit, Martinaa lägger säkert in dig när hon får chans.

  • jaao

    Jag med barnen kommer sova borta den natten.


    Ananias skrev 2009-12-21 18:46:11 följande:
    Jag vill absolut sova hemma med min m2b brevid mig=) helmysigt!!
  • Martinaa
    Robi10 skrev 2009-12-21 18:49:26 följande:
    Hej! Jag också gifter mig i Maj/2010!
    Hej och välkommen! Vilket datum ska jag lägga dig under??

    Gutebrud och 2010Brud: Ni är upplagda på listan nu! :)
  • Martinaa

    Så, gjorde vår lista numrerad nu, så vi vet hur många vi är!

Svar på tråden MAJ 2010 del 4