• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Chris24
    Kattpoet skrev 2010-02-25 09:29:58 följande:
    I dag stör jag mig på att jag är osynlig.
    Har du Harry Potters osynliga mantel på dig
  • Malin och Joel

    Idag stör jag mig på att jordbruksverket och slu hänvisar till varandra när jag mejlar och frågar om en utbildning som ska komma, så jag får inget svar *morr*

  • Hannaibröllopstankar

    mina 2 sjuka och gnälliga barn..... Hoppas att dom blir friska typ nu!

  • JustMeAndMyLove

    Idag är jag stressad och irriterad för jag har fått reda på att min skola inte är godkänd av TYA, vilket kan betyda att jag tagit mängder med CSN-lån bara för att få köra lastbil MEN inte ha rätten att jobba som lastbilschaufför.
    Alltså en helt värdelös utbildning....
    *panik*

  • Sörön10

    Idag är jag sur och förbannad på att jag sökte hjälp 1/10 -09 för problem med rösten (värk och oförmåga att bilda toner vilket är ett jävla problem när man läser till sångpedagog!)

    Fick komma till husläkaren (var tvungen för att få remiss till specialist) först en månad senare, i början av november. Hon kunde ingenting om rösten, men förstod min sits och att jag är beroende av det för att kunna arbeta/studera.

    Fick min remiss igår!!!! 18/3 har jag fått en tid!!

    Jävla helvete! Tur för mig att jag hade råd att gå till en privat specialist och få hjälp innan jul, annars hade jag gått ett halvår utan att kunna delta i undervisning eller jobba!

    Det visar sig att hon skrivit på remissen att jag inte alls skulle prioriteras speciellt högt, kunde gå 6 månader!!! HUR FAN TÄNKER MAN DÅ?????

    Förlåt, men det är så jävla dåligt! OK om jag hade blivit sjukskriven då, men det går ju inte att gå en sån utbildning om man inte kan delta!

  • JustMeAndMyLove

    Så där är det jämt, man läre vara döende för att få en snabb remis. Träffade en tant en gång som hade en komplicerad fraktur på handleden. Hon kunde inte använda sin höger hand alls och hade konstanta kraftiga smärtor.
    3 år skulle det ta innan hon fick sin operation för att hon var medelålders. UNGA prioriterades.

    Hon drog till Tyskland och fick sin operation omedelbart.


    Sörön10 skrev 2010-02-25 13:43:23 följande:
    Idag är jag sur och förbannad på att jag sökte hjälp 1/10 -09 för problem med rösten (värk och oförmåga att bilda toner vilket är ett jävla problem när man läser till sångpedagog!)Fick komma till husläkaren (var tvungen för att få remiss till specialist) först en månad senare, i början av november. Hon kunde ingenting om rösten, men förstod min sits och att jag är beroende av det för att kunna arbeta/studera. Fick min remiss igår!!!! 18/3 har jag fått en tid!!Jävla helvete! Tur för mig att jag hade råd att gå till en privat specialist och få hjälp innan jul, annars hade jag gått ett halvår utan att kunna delta i undervisning eller jobba! Det visar sig att hon skrivit på remissen att jag inte alls skulle prioriteras speciellt högt, kunde gå 6 månader!!! HUR FAN TÄNKER MAN DÅ????? Förlåt, men det är så jävla dåligt! OK om jag hade blivit sjukskriven då, men det går ju inte att gå en sån utbildning om man inte kan delta!
  • KatjaB

    visst är det surt.. synd om oss!
    Hur är det med yrseln, har det gått över? Lågt blodtryck kanske


    Chris24 skrev 2010-02-23 22:46:09 följande:
    Oooh, samma här, jag tröstäter idag med choklad o massor med skit fast jag inte ska göra det i veckorna pga hur jag känner mig med förkylning, halsen o lite illamående/yrsel. yrslen är dock lite läskig, första gången jag känner såhär, hmm.
  • Chris24
    KatjaB skrev 2010-02-25 16:14:41 följande:
    visst är det surt.. synd om oss! Hur är det med yrseln, har det gått över? Lågt blodtryck kanske
    Var hos läkaren idag igen, det är lågt blodtryck men jag fick lite järn och c-vitaminer jag skulle pröva och se om det hjälpte, ska även ta om mitt graviditetstest om 3v för det jag tog nu visade sig "ostabilt", inte en aning vad det innebär men jag stressar inte förens jag tar det andra.

    Hur är det själv? Bättre?

    Åt precis en arax boll
  • HK8

    Jag är arg på mig för att jag äter KONSTANT! Jag lovade mig själv idag att inte äta godis en timme innan träningen, för då blir jag hängig! Så vad gjorde jag?! Köpte naturgodis, nötter med chokladöverdrag på! Är helt däng i kroppen, har precis ätit mat och ska träna om en halvtimme. LYCKAT! Har bara mig själv att skylla.

    Jag kan äta massor, vad som helst utan att gåp upp i vikt, men blir ett monster när jag mår dåligt av allt jag äter. Hmmm..... Om jag nu börjar på rikgit att skärpa mig, så kanske jag kan belöna mig på själv på nåt sätt.. :) OCH en sak till, min m2b är så laaaat på att söka jobb!!!!!!!!!!! Vi kommer inte att klara oss om han inte har jobb. Skitsvårt att få nu, det här är så litet ställe. Lär väl flytta annars.

  • Heloise

    Jag är förbannad över att min mens inte kommer, och att graviditetstesten visar negativt. Antigen eller liksom, positivt gravtest och ingen mens( mitt förstahandsval) eller mens och negativt gravtest.

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."