Inlägg från: Sörön10 |Visa alla inlägg
  • Sörön10

    "Idag stör jag mig på.."

    Jag stör mig på att vår lokal känns piss! Restaurangen känns skitfel! Det känns som att de motarbetar oss, de låter oss inte vara där och dekorera i vettig tid, det är bara bajs!! Jag gråter och gråter! Vi behandlas som avföring och det känns mest som att vi bara är i vägen! Varför kan man inte vara lite flexibel och service minded?? =(

    Vi vill vara vid havet och har inget alternativ.. Ska man ta vilken skit som helst?

  • Sörön10

    Idag är jag sur och förbannad på att jag sökte hjälp 1/10 -09 för problem med rösten (värk och oförmåga att bilda toner vilket är ett jävla problem när man läser till sångpedagog!)

    Fick komma till husläkaren (var tvungen för att få remiss till specialist) först en månad senare, i början av november. Hon kunde ingenting om rösten, men förstod min sits och att jag är beroende av det för att kunna arbeta/studera.

    Fick min remiss igår!!!! 18/3 har jag fått en tid!!

    Jävla helvete! Tur för mig att jag hade råd att gå till en privat specialist och få hjälp innan jul, annars hade jag gått ett halvår utan att kunna delta i undervisning eller jobba!

    Det visar sig att hon skrivit på remissen att jag inte alls skulle prioriteras speciellt högt, kunde gå 6 månader!!! HUR FAN TÄNKER MAN DÅ?????

    Förlåt, men det är så jävla dåligt! OK om jag hade blivit sjukskriven då, men det går ju inte att gå en sån utbildning om man inte kan delta!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."