• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Alexxxi

    Jag får väl supporta dig söt och skriva att jag stör mig på alla jävla försäljare som ringer till mig dag in och dag ut. Ofta är det gällande reklam för salongen och man blir gaaaaalen! Dem ger inte upp!!

    Man bara... JAG ringer ER om jag vill något!

  • Jojjo82

    Jag stör mig på att det aldrig blir någon vinter här nere i Skåne! Som född norrländska så älskar jag verkligen snö, men sedan jag flyttade ner hit till Skåne, så ser jag aldrig röken av en endaste flinga...

  • Sebastiána
    Chris24 skrev 2009-12-02 07:01:38 följande:
    min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut
    Sådär gör jag också ibland. Jo jag skäms och är glad att min M2B står ut med mig.
  • Sebastiána

    Jag stör mig på att det är is överallt och man måste gå pyttesteg för att inte riskera att halka. Vad jag lääängtar till våren!

  • BlomAnna

    Jag stör mig på att vara kvinna...kommer nog stör mig på det hela veckan

  • Chris24
    Sebastiána skrev 2009-12-02 09:55:40 följande:
    Sådär gör jag också ibland. Jo jag skäms och är glad att min M2B står ut med mig.
    Va skäms du för menar du?

    Nja, han vet att jag hatar när han det är skräp hemma och inte rent, jag är lite jobbig på den fronten tror jag, han har börjat med att hälla i varmt vatten och låta den stå om han inte pallar diska det direkt för han vet hur jag hatar när olja står bara i pannan, vi ska köpa en diskmaskin i Jan igen, vår gick sönder, hahaha, paaaaaanik
  • Frulle

    Jag stör mig på att jag är konstant skitnödig och inte vågar gå på toa!!!!

  • Sonja68
    Frulle skrev 2009-12-02 11:55:27 följande:
    Jag stör mig på att jag är konstant skitnödig och inte vågar gå på toa!!!!
    DET är riktigt jobbigt ! Du kan ju få förstoppning juh!
  • Sonja68

    Jag stör mig på chefer som vill att vi ska producera ÄNNU mer listor och papper för att h*n ska kunna gräva och rota i gamla siffor som redan är inaktuella och irrelevanta!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."