• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Frulle

    Jag vet.. Jag har alltid varit sån.. Skitnödig alltså!


    Sonja68 skrev 2009-12-02 11:57:21 följande:
    DET är riktigt jobbigt ! Du kan ju få förstoppning juh!
  • Sebastiána
    Chris24 skrev 2009-12-02 11:42:28 följande:
    Va skäms du för menar du?Nja, han vet att jag hatar när han det är skräp hemma och inte rent, jag är lite jobbig på den fronten tror jag, han har börjat med att hälla i varmt vatten och låta den stå om han inte pallar diska det direkt för han vet hur jag hatar när olja står bara i pannan, vi ska köpa en diskmaskin i Jan igen, vår gick sönder, hahaha, paaaaaanik
    Jag skäms för att jag "hjälper till" så lite hemma. Min kille är ungefär som alla tjejer i Amelia som stressar och vill städa överallt. Jag tycker att det är OK med lite skit i hörnen men han står inte ut och börjar städa - och jag känner mig samtidigt lat och dum.
  • Chris24
    Sebastiána skrev 2009-12-02 12:01:19 följande:
    Jag skäms för att jag "hjälper till" så lite hemma. Min kille är ungefär som alla tjejer i Amelia som stressar och vill städa överallt. Jag tycker att det är OK med lite skit i hörnen men han står inte ut och börjar städa - och jag känner mig samtidigt lat och dum.
    Jahaaaaa Du är alltså MIN blivande och han är JAG, hahaha!
  • Cantaton

    Jag stör mig på hela världen, men mest på Solna. Både på ett företag och att jag har en anhörig på sjukhus där. Det ska inte vara så.

  • Chris24

    Neeeeeeeeeeej, idag stör jag mig på att vår chef kom in och sa att vi hade förlorat en av våra största kunder, vilket i sin tur innebär enligt henne, mindre jobb, vilket är skitsnack.
    Det är sånt små företag säger för att skydda sig själva liksom..

    Så, jag får sparken eller den andra tjejen som började 1v innan mig då, beror på vem dem gillar mest väl..
    Jaha, a-kassa here I come då, för första gången i mitt liv!

  • kikel

    Jag stör mig mig på att telefon jäkeln inte funkar, behöver ju ringa!

  • Äntligen2010

    Stör mig på sura tanter som snart skall gå i pension och gör allt för att göra livet surt för mig som är nyutbildad!

  • JustMeAndMyLove

    Idag stör jag mig på att inget händer i Sverige trots att dessa artiklar blir fler och fler.

    www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6221984.ab

    Och jag stör mig ENORMT på att folk ställer sig frågande till varför socialbidragstagarna ökat enormt i ALLA kommuner! Kan ju var för att man inte får vara sjuk längre?!

  • aikidoaasa

    Idag stör jag mig på att oavsett vad man gör så blir chefen aldrig nöjd! Då hittar h*n något annat att klaga på hos någon!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."