• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Heloise

    Jag stör mig på att jag är trött hela tiden, och att det liksom inte mattas av någon gång utan snarare fylls på. Jag längtar tills skolan är slut och jag bara får vara ledig, jag kommer inte ens ihåg hur det är att inte sitta uppe på nätterna och traggla med uppsatser, hemtentor, meningslösa grupparbeten och annat smått och gott.

  • Sonja68
    Heloise skrev 2009-12-09 22:57:01 följande:
    Jag stör mig på att jag är trött hela tiden, och att det liksom inte mattas av någon gång utan snarare fylls på. Jag längtar tills skolan är slut och jag bara får vara ledig, jag kommer inte ens ihåg hur det är att inte sitta uppe på nätterna och traggla med uppsatser, hemtentor, meningslösa grupparbeten och annat smått och gott.
    Ja, visst är tröttheten hemsk... Jag är helt handlingsförlamad känns det som. Går omkring som en zombie och känns som att jag har kola i hjärnan. T.o.m ungarna är jättetrötta, fastän de går och sover i tid. Mörkret häruppe tar kål på människan... Lite snö tack, om jag får be!
    Heloise, häng i nu, du är snart i mål med studierna! Då börjar livet Eller, det har ju redan börjat, men det blir betydligt trevligare efter studierna
  • Chris24

    Alltså, nu är det kanske olika för alla men jag märkte mig själv bli piggare så fort jag kom in i träningen igen? Jag kan fortfarande va trött såklart men numera tränar jag minst 3ggr i veckan och har yoga pass 1gång i veckan om jag kan och så fort jag kom in i rutinen så blev jag piggare också!
    Har börjat äta mer dock hahahaha..

    Idag stör jag mig på samma sak som jag har stört mig på innan, min chef inte kan ge oss direkta svar, hon drar sig undan för att svara på om vi har kvar våran jobb eller inte, skit jobbigt faktiskt, gäller ju bara ens framtid och sådär liksom..

  • MV85

    Idag stör jag mig på att jag inte fått sova ordentligt i natt heller.. Ligger nu ca 20 sömntimmar back denna veckan...

  • JustMeAndMyLove

    Idag flippar jag på att M ska klaga på allt.
    Det klagas och irriteras men inte fan görs det nått åt sakerna.
    Negativitet är bland de saker jag hatar mest idag.

  • Bellagumman

    Jag är såååå trött på mig själv för att jag inte kan få tummen ur och börja träna! Tänk att det ska vara så himla svårt!!!??

  • aikidoaasa

    Idag är jag trött på att vi inte kan komma överrens om vilken lokal som vi vill ha festen i. Vi har två perfekta ställen, vi gillar dem båda två... men jag vill att sambon ska vara mer delaktig och är den som ska komma med det "slutgiltiga" beslutet. Jag har försökt få honom att säga något hela veckan...
    när han väl har bestämt sig så är de väl bokade båda två.

  • Mirey

    E så trött på mej sj att jag har svårt att acceptera hans förflutna när d kommer till gamla tjejer. Spec en som han hade vart ihop med 4 år som jag gick i samma skola med o umgåtts med samma kretsar. Fastän d va längesedan de va ihop o d inte betydde nått, så kan jag inte lyckas komma över d. Va e d för fel på mej? D hjälper juh inte heller att jag hatat henne sen day 1, o hatar henne ännu mer nu. AAAAAAHHHHH!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."