Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Chris24
    Sebastiána skrev 2009-12-02 09:55:40 följande:
    Sådär gör jag också ibland. Jo jag skäms och är glad att min M2B står ut med mig.
    Va skäms du för menar du?

    Nja, han vet att jag hatar när han det är skräp hemma och inte rent, jag är lite jobbig på den fronten tror jag, han har börjat med att hälla i varmt vatten och låta den stå om han inte pallar diska det direkt för han vet hur jag hatar när olja står bara i pannan, vi ska köpa en diskmaskin i Jan igen, vår gick sönder, hahaha, paaaaaanik
  • Chris24
    Sebastiána skrev 2009-12-02 12:01:19 följande:
    Jag skäms för att jag "hjälper till" så lite hemma. Min kille är ungefär som alla tjejer i Amelia som stressar och vill städa överallt. Jag tycker att det är OK med lite skit i hörnen men han står inte ut och börjar städa - och jag känner mig samtidigt lat och dum.
    Jahaaaaa Du är alltså MIN blivande och han är JAG, hahaha!
  • Chris24

    Neeeeeeeeeeej, idag stör jag mig på att vår chef kom in och sa att vi hade förlorat en av våra största kunder, vilket i sin tur innebär enligt henne, mindre jobb, vilket är skitsnack.
    Det är sånt små företag säger för att skydda sig själva liksom..

    Så, jag får sparken eller den andra tjejen som började 1v innan mig då, beror på vem dem gillar mest väl..
    Jaha, a-kassa here I come då, för första gången i mitt liv!

  • Chris24

    Nano86, förlåt!
    Men det finns många orättvisor där ute tyvärr.

    Min mamma är diagnoserad med fibromylogi sen 5-6år tillbaka, hon var utbildad sjuksköterska och fick sluta pga detta, hon blev så så ledsen för hon ville ju jobba, hon sa nåt som liksom verkligen fick mig och blev så ledsen,

    "jag kom till sverige för 25år sen, kunde inte ett ord svenska och gick och utbildade mig svenska för att sedan kunna utbilda mig till undersköterska och vidare mot sjuksköterska och jag får inte jobba inom nåt jag älskar i mer än 2år för jag blir sjuk,sen får jag inte ens går ner till 50% utan blir tvingad och sluta för jag får inte jobba inom sjukvården med lyft osv, vart är rättvisan?"

    Hjärtskärande! min mamma som jag såg kämpa med pluggandet och all utbildning och sen får hon inte göra det hon älskar!

    Och nu så gick hon och jobbade 4h/dag på apoteket, där bak bland medcin sortering, hon fick gå pga finanskrisen dock förra året, också något hon älskade, dock nu nästa år har jag övertalat min söta mamma att plugga till apotekare (?) så hon kan få göra något igen! Hon är hemma just nu bara..

  • Chris24

    Idag stör jag mig på att jag råka spruta ETT sprut för mycket parfym och nu känner jag av huvudvärken pga den är så stark, i normalt fall tar jag det o doppar på fingret och lite smått på halsen bara för den tar tid o lugna ner lukten

    USCH!!

  • Chris24
    Vipps80 skrev 2009-12-03 12:01:20 följande:
    Stör mig på min onda arm efter influensasprutan. Den går liksom inte att använda som den borde.
    Oooh!! kommer jag ihåg!! suck vad ont det gjorde! Den var sååå jobbig!
  • Chris24

    Igår störde jag mig på att två stycken på jobbet hade världens diskussion om 20kr som den ena var skyldig den andra men den "skyldige" hade inte 20kr på sig och kallade den andre för snål.

    Väx upp barn!!!!

    Idag, stör jag mig på att jag vakna för sent och kom helvetes sent till jobbet som jag aldrig gör annars! men men, nu ska jag ta min kopp kaffe tänkte jag..

  • Chris24
    091205 skrev 2009-12-04 08:39:22 följande:
    Jag stör mig just nu på att vi gifter oss i morrn och hela tiden går något emot oss
    oh! grattis! va bara positiv o va glad för att ni ska gifta er så kommer allting att gå MED er ska du se
  • Chris24

    Idag stör jag mig dels på att jag ska till jobbet och fortfarande inte vet hur det blir med att jag stannar kvar eller inte, och dels för att min svärmor beter sig illa o är otroligt jobbig just nu mot oss.

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."