• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • nano86
    JustMeAndMyLove skrev 2009-12-02 17:20:39 följande:
    Idag stör jag mig på att inget händer i Sverige trots att dessa artiklar blir fler och fler.www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6221984....Och jag stör mig ENORMT på att folk ställer sig frågande till varför socialbidragstagarna ökat enormt i ALLA kommuner! Kan ju var för att man inte får vara sjuk längre?!
    Det där stör jag mig också på. Fine min pappa behandlas just nu för prostatacancer men den upptäcktes väldigt väldigt tidigt och kan knapt kallas för cancer (typ), han mår superbra och VILL jobba för han älsar det.

    Min bästa kompis mamma har fibromylalgi (stavning?) och vill också jobba men klarar inte mer än kanske runt 20% om hon ska ha en chans att orka med resten av livet MEN det är såklart inte tillåtet. Hon måste jobba 50% med resulatet att hon är total slut och inte orkar med att göra något efter hon slutat jobba. Ska man inte ha rätt att få ha nån ork kvar till att ta hand om sina barn, städa eller kanske få ha iaf lite roligt?!? Jag kan mer än gärna ta dom procenten hon inte orkar! Blir så irriterad över att man ska tvinga folk att jobba som inte orkar när det finns hur många som helst som mer är gärna gör det istl!

    Nu blev jag upprörd så här på kvällskvisten, var du tvungen att starta en sån här tråd ts
  • JustMeAndMyLove

    Har själv symptom som påminner om fibromyalgi, samt en lätt hjärnskada och ett hjärtfel. Men de kan inte sätta klara diagnoser på mig och därför måste jag jobba heltid eller studera heltid (vilket jag inte kan) trots att jag sjukskriver mig minst någon gång i veckan får jag absolut inte sjukskriva mig.

    Man måste ju älska nya reformen... *förbannad*


    nano86 skrev 2009-12-02 21:47:48 följande:
    Det där stör jag mig också på. Fine min pappa behandlas just nu för prostatacancer men den upptäcktes väldigt väldigt tidigt och kan knapt kallas för cancer (typ), han mår superbra och VILL jobba för han älsar det. Min bästa kompis mamma har fibromylalgi (stavning?) och vill också jobba men klarar inte mer än kanske runt 20% om hon ska ha en chans att orka med resten av livet MEN det är såklart inte tillåtet. Hon måste jobba 50% med resulatet att hon är total slut och inte orkar med att göra något efter hon slutat jobba. Ska man inte ha rätt att få ha nån ork kvar till att ta hand om sina barn, städa eller kanske få ha iaf lite roligt?!? Jag kan mer än gärna ta dom procenten hon inte orkar! Blir så irriterad över att man ska tvinga folk att jobba som inte orkar när det finns hur många som helst som mer är gärna gör det istl! Nu blev jag upprörd så här på kvällskvisten, var du tvungen att starta en sån här tråd ts
  • nano86
    JustMeAndMyLove skrev 2009-12-02 21:51:21 följande:
    Har själv symptom som påminner om fibromyalgi, samt en lätt hjärnskada och ett hjärtfel. Men de kan inte sätta klara diagnoser på mig och därför måste jag jobba heltid eller studera heltid (vilket jag inte kan) trots att jag sjukskriver mig minst någon gång i veckan får jag absolut inte sjukskriva mig. Man måste ju älska nya reformen... *förbannad*
    Gha, tycker lite synd om dig, får jag det? Nej jag fattar verkligen inte varför de som är sjuka måste jobba för vi har ju inte direkt ont om folk som vill och kan jobba istl *suck*

    Som mannen som hade något fel på hjärtat vilket gjorde att han svimmade (hjärtat rusade typ eller nåt liknade) så fort han lyfte armarna högra än till midjan men det gick inte att ställa nån diagnos alltså skulle han jobba heltid. Spelade ingen roll att flera läkare skrev att det vore livsfarligt för honom att jobba. Han hade nämligen redan åkt in akut flera gånger och vart nära att dö alla de gångerna. De paret var nu tvunga att sälja sitt hus (som de planerade att bo i efter pensionen eftersom de var strax över 60 år båda två) för att sen söka socbidrag.
  • JustMeAndMyLove

    Fy fan va sjukt. Men varför protesterar ingen? De här sjuka människorna kan inte alla gå ut på gatorna och visa att de fått nog, vi andra som kan måste göra det. Varför inte samla alla fall där FK beslutat de här sjuka sakerna och svart på vitt samla alla namn på de som inte tänker tollerera det?
    En reform behövdes men det här har gått åt helt fel håll! Man straffar svenska medborgare kollektivt för att det funnits fall där folk ljugit och levt på bidrag och jsukpengar när de egentligen mått bra. Det är inte okej!


    nano86 skrev 2009-12-02 21:56:39 följande:
    Gha, tycker lite synd om dig, får jag det? Nej jag fattar verkligen inte varför de som är sjuka måste jobba för vi har ju inte direkt ont om folk som vill och kan jobba istl *suck* Som mannen som hade något fel på hjärtat vilket gjorde att han svimmade (hjärtat rusade typ eller nåt liknade) så fort han lyfte armarna högra än till midjan men det gick inte att ställa nån diagnos alltså skulle han jobba heltid. Spelade ingen roll att flera läkare skrev att det vore livsfarligt för honom att jobba. Han hade nämligen redan åkt in akut flera gånger och vart nära att dö alla de gångerna. De paret var nu tvunga att sälja sitt hus (som de planerade att bo i efter pensionen eftersom de var strax över 60 år båda två) för att sen söka socbidrag.
  • Chris24

    Nano86, förlåt!
    Men det finns många orättvisor där ute tyvärr.

    Min mamma är diagnoserad med fibromylogi sen 5-6år tillbaka, hon var utbildad sjuksköterska och fick sluta pga detta, hon blev så så ledsen för hon ville ju jobba, hon sa nåt som liksom verkligen fick mig och blev så ledsen,

    "jag kom till sverige för 25år sen, kunde inte ett ord svenska och gick och utbildade mig svenska för att sedan kunna utbilda mig till undersköterska och vidare mot sjuksköterska och jag får inte jobba inom nåt jag älskar i mer än 2år för jag blir sjuk,sen får jag inte ens går ner till 50% utan blir tvingad och sluta för jag får inte jobba inom sjukvården med lyft osv, vart är rättvisan?"

    Hjärtskärande! min mamma som jag såg kämpa med pluggandet och all utbildning och sen får hon inte göra det hon älskar!

    Och nu så gick hon och jobbade 4h/dag på apoteket, där bak bland medcin sortering, hon fick gå pga finanskrisen dock förra året, också något hon älskade, dock nu nästa år har jag övertalat min söta mamma att plugga till apotekare (?) så hon kan få göra något igen! Hon är hemma just nu bara..

  • Chris24

    Idag stör jag mig på att jag råka spruta ETT sprut för mycket parfym och nu känner jag av huvudvärken pga den är så stark, i normalt fall tar jag det o doppar på fingret och lite smått på halsen bara för den tar tid o lugna ner lukten

    USCH!!

  • Malung86

    Detta var väl mer igår.
    Jag störde mig på min kollega, som jag skulle jobba med som alltid klagar. Så när hon körde igång så höjde jag för första gången rösten själv. Hehe, vikarien som jobbat där två år mot fastanställda som jobbat i 30 år.

  • Vipps80

    Stör mig på min onda arm efter influensasprutan. Den går liksom inte att använda som den borde.

  • Chris24
    Vipps80 skrev 2009-12-03 12:01:20 följande:
    Stör mig på min onda arm efter influensasprutan. Den går liksom inte att använda som den borde.
    Oooh!! kommer jag ihåg!! suck vad ont det gjorde! Den var sååå jobbig!
  • FiaLottaoälsklingen

    stör mig på min visdomstand soom gör sååååå ont

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."