• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Chris24
    091205 skrev 2009-12-04 08:39:22 följande:
    Jag stör mig just nu på att vi gifter oss i morrn och hela tiden går något emot oss
    oh! grattis! va bara positiv o va glad för att ni ska gifta er så kommer allting att gå MED er ska du se
  • Mamsellen på smällen

    Idag stör jag mig på att jag tog influensavaccin igår och därför är sjuk idag. Har feber, ont i kroppen och snuvig. Bara för att jag tillät mig själv övertalas av en sjuksköterska, att jag troligtvis inte skulle bli dålig, missar jag min kompis 30-års fest imorgon. Är så arg på mig själv!

  • kikel

    Idag stör jag mig på mitt hus där avloppet tydligen spelar ett spratt går inte att spola vatten i köket det riner inte ner. Och när jag duscha i morse och drog bort duschdrapiriet hade jag fått en pool i badrummet och ut i hallen.... och sen tappa jag ett glas och fick glas i handen.. fan vilken bra början på dagen!!!

  • JustMeAndMyLove

    Idag störde jag mig enormt på en kärring som stod framför mig i kassakön på ICA!!!!

    Jag ville slå henne i huvet med min påse med fryst broccoli och då är jag inte våldsam av mig i vanliga fall!

    Hon pratade så länge om sitt SEXLIV med tanten framför henne i kön att när tanten framför betalat och packat ihop sitt stod hon länge, länge kvar med sin överfulla vagn och schabblade på UTAN att packa upp skiten på bandet.
    Kassörskan fick säga åt henne att börja packa ur sin vagn och då tog hon lååång tid på sig för att inte kläderna och böckerna hon köpt skulle bli skitig. Hon la dem långsamt och noggrant på plastpåsar och när hon täckt alla påsar tvingade hon kassörskan att blippa av streckkåderna utan att varorna nuddade bandet.

    AAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!

  • JT2010

    Idag stör jag mig på min kära svärmor som hela tiden ska göra sig till ett offer för ingenting...

  • FelizLane

    jag stör mig på att min bms syster hatar smuts. Var ut och gick med deras hund, den hade täcke på sig. Så hade jag tagit fel täcke och nu var det lite smutsigt. VAFAN. Föresten var det lite grus som gick bort när täcket hade torkat. Vad var täcket till för då? Hunden frös ju.

  • bimadrock

    Jag stör mig så mycket på mitt jobb som jag är tvungen att gå till imorgon! Sånna inkompetenta människor så man blir mörkrädd! Usch.. kan jag inte få halsfluss eller nåt NU så jag kan vara hemma..
    Ingen matlåda har jag heller. Blä.

  • annmonw

    idag stör jag mig på att min blivande är så jävla pengafokuserad..romantik vad e det det blir för dyrt...

  • Chris24

    Idag stör jag mig dels på att jag ska till jobbet och fortfarande inte vet hur det blir med att jag stannar kvar eller inte, och dels för att min svärmor beter sig illa o är otroligt jobbig just nu mot oss.

  • SueAnne

    Idag stör jag mig på att det är måndag, jag svskyr mitt jobb och att jag inte kan bestämma mig för vad jag skall plugga nästa termin om jag inte får det här jobbet.

    Jo, jag stör mig på att jag inte får reda på om jag FÅR det j*a jobbet efter praktiken som slutar om tre veckor!!!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."