Inlägg från: aikidoaasa |Visa alla inlägg
  • aikidoaasa

    "Idag stör jag mig på.."

    Idag stör jag mig på att oavsett vad man gör så blir chefen aldrig nöjd! Då hittar h*n något annat att klaga på hos någon!

  • aikidoaasa

    Idag är jag trött på att vi inte kan komma överrens om vilken lokal som vi vill ha festen i. Vi har två perfekta ställen, vi gillar dem båda två... men jag vill att sambon ska vara mer delaktig och är den som ska komma med det "slutgiltiga" beslutet. Jag har försökt få honom att säga något hela veckan...
    när han väl har bestämt sig så är de väl bokade båda två.

  • aikidoaasa

    Idag stör jag mig på att jag vaknade på fel sida av sängen och att jag inte kan släppa tanken av att "Varför kan inte jag få vara egoistisk ibland utan ALLTID måste låta få sambon få som han vill eller att alltid behöva kompromissa..."

    Just nu är det mycket hormonerna som talar eftersom det är den tiden av månaden... men ändå!?

  • aikidoaasa

    Idag stör jag mig på att vissa verkar alltid få allt serverat på silverfat medan andra inte får något... eller måste kämpa som *piip* för att få en ytte pytte liten bit av kakan.

    Jag vet att det finns de som har det tusen gånger värre än jag, men det känns ändå ibland ruttet när man får tankar som:

    "Hon har allt! Hon både är ung-och-snygg... själv är jag jag bara och..."

    Att sedan i samband med det höra saker som att man får väl nöja sig med det man har känns inte direkt bättre. Det är en riktig skiten och klen tröst...Men vad kan man göra?... (förutom att ömka sig här på sidan vill säga...)

  • aikidoaasa

    Idag stör jag mig på det här hemska *piip* vädret OCH jäkla SL som inte kan funka som det är tänkt! De fick MER pengar av staten och de höjde avgiften för oss åkare... men ändå så fungerar det bara sämre och sämre.
    Skolan som jag arbetar på hade ca 40% av sina elever där idag... hur kul är det att undervisa då!?

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."