Inlägg från: Heloise |Visa alla inlägg
  • Heloise

    "Idag stör jag mig på.."

    I dag stör jag mig på mig själv, som inte kan ta tag i en massa texter till skolan, och i min masteruppsats.
    Jag vill bara krypa ner under täckte och sova tills april!

  • Heloise

    Samma sak hände mig, jag hade begärt att få veta när kille som rånade mig släpptes ut, men jag fick brevet 1 jävla vecka senare, då hade han redan hunnit sitta bakom mig på bussen hem, skitkul att ha den flåtokiga fan bakom mig sent på kvällen på väg hem ifrån jobbet, som tur var klev han itne av på samma ställe som mig.


    JustMeAndMyLove skrev 2009-12-07 23:03:51 följande:
    Idag är jag rasande på kriminalvården. De "glömde" berätta att mannen som knivhotade mig har permission. Och att han släpps nästa vecka då han fått förkortat straff. DESSUTOM har jag flyttat 5 MIL för att slippa stöta på honom. Men var tror ni han flyttar?! TILL SAMMA BY!!!! Igår såg jag honom på bussen. Trodde jag skulle svimma eller kräkas eller att jag hallicunerade.Kriminalvården ber om ursäkt men "det är sånt som händer"(och han viste ju inte att jag flyttat hit förstås men obehaglig jävla slump i vilket fall)
  • Heloise

    Dessutom stör jag mig på spydiga fördomsfulla kunder, en tant häromdagen var imponerad( hennes ord inte mina) över att jag visste när sverige övergick ifrån juliansk kalender till gregoriansk, mm ja men precis bara för att jag jobbar extra i kassa på ICA så betyder det att jag är helt bakom flötet.

  • Heloise

    1753 övergick vi till gregoriansk och så var det ett par år emellan när vi körde vårt eget race haha.

    Men vi kom att prata om det eftersom 21 dec nu sägs vara den mörkaste dagen och förut var det lucia eftersom vi följde den julianska kalendern då man trodde på troll och oknytt och därför behövde en ljusdrottning.
    Försök förklara Lucia för en Aussie, haha inte så himla lätt.

  • Heloise

    Jag stör mig på att jag är trött hela tiden, och att det liksom inte mattas av någon gång utan snarare fylls på. Jag längtar tills skolan är slut och jag bara får vara ledig, jag kommer inte ens ihåg hur det är att inte sitta uppe på nätterna och traggla med uppsatser, hemtentor, meningslösa grupparbeten och annat smått och gott.

  • Heloise

    Jag stör mig på det mesta idag, kommer att bli kul på jobbet senare, NOT!

  • Heloise

    I dag stör jag mig på att vi glada i hågen sa till halva släkten
    - Men klart ni ska fira jul hos oss, självklart!

    Nu med en vecka kvar och 1 jävla ledig dag innan jul, så känner jag VARFÖR sa vi så? Hur jävla korkad får man bli, nää men kom hem till oss som både pluggar och jobbar och aldrig är lediga annars, klart vi hinner städa och laga mat och handla och pynta, sure thing.

    Och allt är Panzers fel, hade jag fått bestämma hade vi legat på en varm ön någonstans och skitit i julen, men nä då det är så härligt med julen ojojojojoj, mmmm precis dyrt, kallt, stressig och man vill bara låsa in sig med en rom och cola i förrådet.
    Det enda man gör är plocka in och ut saker ur kyl och frys samt in och ur saker ur diskmaskinen.

    Men å andra sidan inget inger ju mer julstämning än en minut inrutad och detaljerad handlingsplan för den enda lediga dagen!

  • Heloise

    I dag stör jag mig på precis allt och alla! Andas på fel sätt och jag blir vansinnig. Det är det här jävla jobbet som tar död på all livslust, men ett bad,lite vin och sushi ska nog råda bot på den här skitdagen också!

  • Heloise

    Jag stör mig på att min man barrikaderat sig på toaletten i minst en timme, jag vill duscha!!

  • Heloise

    Nu är det ju så att man inte behöver läsa om man inte är intresserad...
    Dessutom så kanske du ska ta en titt på vad det finns för olika ämnen representerad här på BTm långt ifrån alla handlar om bröllop.
    Helsingborg i Mars skrev 2010-02-11 19:21:20 följande:


    Idag stör jag mig på panzerfaust som måste skriva om politiska åsikter på Bröllopstorget, hallå? Trodde folk visste att det ska handla om kärlek, planering och tips inför bröllopet? Lägg ner med åsikter som ingen vill höra om.
  • Heloise

    Jag är så jävla förbannad på det här eviga snöandet!!

  • Heloise

    Jag är förbannad över att min mens inte kommer, och att graviditetstesten visar negativt. Antigen eller liksom, positivt gravtest och ingen mens( mitt förstahandsval) eller mens och negativt gravtest.

  • Heloise

    Idag är jag skitförbannad på en tjej som jag jobbar med, jag måste åka in tidigare till jobbet, jag vet inte ens vilken gång i ordningen det är, men hon ringer och gråter för hon har sådan mensvärk. Det är tyvärr inte ok att kräva in extra personal på helgen pga mensvärk, inte om man är över 18. GÅ TILL SJUKHUSET FÖR FAN!!! Det är vad alla vi andra gör som också har svår mensvärk, då får man smärtstillande och så blir världen bra igen.

  • Heloise

    Japp jag vet, jag är en av dem. Men det tog 15 min med en läkare och så skrev han ut kramplösande tabletter,känner ingenting nu.
    Precis min tanke, det är tyvärr inte okej att gå hem tidigt ifrån jobbet varje månad pga mensvärk.


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-27 15:15:09 följande:
    Jag förstår din irritation men många lider fruktansvärt av mensen. Min sambo blir helt förlamad i 4-5dagar varje månad. Nu äter hon minipiller och slipper den helt, vilket är jätteskönt.Men det är klart hon borde ha sökt hjälp för det för länge sen om hon är vuxen :/
  • Heloise

    Ja jag vet inte om kramplösande är rätt term haha, men mina heter Pronaxen( alt naprosyn 500mg) 500mg, jag vet att det finns en tablett som är specialiserad på mensvärk, Orudis, det fungerade inte så bra på mig, men många jag känner älskar Orudis.


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-28 14:56:45 följande:
    Kramplösande? Det fick aldrig minsambo testa, det var bara minipiller direkt.Vimisstänker nämligen att hon fått som biverkning att hon förlorat sexlusten pga mini-pillrena. Är lite jobbigt, eftersom hon verkligen inte klarar av att ha mens, hon kan varken obba eller gå i skolan nästan en vecka varje månad, funkar inte alls.Ska be henne fråga sin läkare om kramplösande!
  • Heloise

    Då kanske hon skulle prova Orudis?
    Annars är jag säker på att läkaren har någon ide om vad som skulle kunna hjälpa. Det är inte meningen att kvinnor ska bli "handikappade" under mensen.


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-28 17:49:40 följande:
    Aha, jo pronaxen äter jag själv, de är väldigt bra mot mycket. Tyvär hjälper de inte Ms mensvärk :/
  • Heloise

    Ja lite kapande haha, men de pronaxen som jag äter är inte receptfria. Stackarn måste vara hemskt!
    Hoppas hon hittar nått som fungerar!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."