• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • empa83

    Ja fy det förstår jag! jag har mått dåligt sedan den åldern också, men inte vetat vad det var, har alltid haft mycket panikångest och hela livet en önskan om att dö i sömnen... men nu är allt mycket mer positivt! Jag känner för första gången att jag har kontrol över vad som händer i min kropp och kan kontrolera tankar och kännslor. Tråkigt att du har det så svårt, har inte varit i närhet av det du beskriver, hoppas de hittar något som hjälper dig ännu mer!


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-24 16:43:35 följande:
    Jo jag har fått väldigt mycket hjälp ända sen jag var 12. Tyvärr så har jag ändå svårt att klara av min vardag. Medicinen jag äter nu gör mycket! Men min kropp vägrar ibland och jagfår nervsmärtor, ont i leder, muskelryckningar :/Men nu har jag fått tid hos en neurolog med så det kanske kan visa om det är nått mer än psykiska problem jag har.Sen är det jobbigt att man frå byta äkare 10 ggr per år och får börja om från början på sätt och vis. Inga journaler stämmer och det är allmänt krångligt...
  • Heloise

    Idag är jag skitförbannad på en tjej som jag jobbar med, jag måste åka in tidigare till jobbet, jag vet inte ens vilken gång i ordningen det är, men hon ringer och gråter för hon har sådan mensvärk. Det är tyvärr inte ok att kräva in extra personal på helgen pga mensvärk, inte om man är över 18. GÅ TILL SJUKHUSET FÖR FAN!!! Det är vad alla vi andra gör som också har svår mensvärk, då får man smärtstillande och så blir världen bra igen.

  • Vi 3

    Idag stör jag mig så hårt på min BM. Jag har varit skitförkyld hela veckan, bad honom tom vara hemma från jobbet mån /tis för jag kände att jag pallar inte att ta hand om dottern samtidigt. Men nej, så jag satt med feber och var skitförkyld och lekte med dottern.

    Nu är han sjuk. Han klarar inget själv. Hålla dottern 2 min, nej. Avlasta mig lite, nej. Han vill inte att hon ska bli sjuk. Det ville inte jag heller i början av veckan, vad hjälpte det?

    Killar är så förbannat j*vla klena!!!! (ja, jag vet att jag generaliserar.)

    Nu sover båda, så jag får passa på att ändra frukost till lunch.

  • JustMeAndMyLove

    Jag förstår din irritation men många lider fruktansvärt av mensen. Min sambo blir helt förlamad i 4-5dagar varje månad. Nu äter hon minipiller och slipper den helt, vilket är jätteskönt.
    Men det är klart hon borde ha sökt hjälp för det för länge sen om hon är vuxen :/


    Heloise skrev 2010-02-27 12:00:29 följande:
    Idag är jag skitförbannad på en tjej som jag jobbar med, jag måste åka in tidigare till jobbet, jag vet inte ens vilken gång i ordningen det är, men hon ringer och gråter för hon har sådan mensvärk. Det är tyvärr inte ok att kräva in extra personal på helgen pga mensvärk, inte om man är över 18. GÅ TILL SJUKHUSET FÖR FAN!!! Det är vad alla vi andra gör som också har svår mensvärk, då får man smärtstillande och så blir världen bra igen.
  • NoCh

    idag stör jag mig på allt slask och det gråa trista vädret men blir glad när jag tänker att det betyder att våren måste va på gång

  • JustMeAndMyLove

    Idag upptäckte jag att vi fått hundratals små hyresgäster i vårt badrum och vår hall. Svartmyror.... *suck*

  • Heloise

    Japp jag vet, jag är en av dem. Men det tog 15 min med en läkare och så skrev han ut kramplösande tabletter,känner ingenting nu.
    Precis min tanke, det är tyvärr inte okej att gå hem tidigt ifrån jobbet varje månad pga mensvärk.


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-27 15:15:09 följande:
    Jag förstår din irritation men många lider fruktansvärt av mensen. Min sambo blir helt förlamad i 4-5dagar varje månad. Nu äter hon minipiller och slipper den helt, vilket är jätteskönt.Men det är klart hon borde ha sökt hjälp för det för länge sen om hon är vuxen :/
  • JustMeAndMyLove

    Kramplösande? Det fick aldrig minsambo testa, det var bara minipiller direkt.
    Vimisstänker nämligen att hon fått som biverkning att hon förlorat sexlusten pga mini-pillrena. Är lite jobbigt, eftersom hon verkligen inte klarar av att ha mens, hon kan varken obba eller gå i skolan nästan en vecka varje månad, funkar inte alls.
    Ska be henne fråga sin läkare om kramplösande!


    Heloise skrev 2010-02-28 14:31:02 följande:
    Japp jag vet, jag är en av dem. Men det tog 15 min med en läkare och så skrev han ut kramplösande tabletter,känner ingenting nu. Precis min tanke, det är tyvärr inte okej att gå hem tidigt ifrån jobbet varje månad pga mensvärk.
  • Senilia

    Fick du tabletter bara så där?.. Jag blev inlagd på sjukhuset i tisdags efter att jag sökt för yrsel och trötthet. Fick komma hem i fredags. Pulsen ligger på 44, blodtrycket på 115/60 när jag sitter/ligger och 85/60 när jag står. Fick ingen medicin, bara order om att komma tillbaka om jag blev sämre..=(


    Chris24 skrev 2010-02-25 16:40:27 följande:
    Var hos läkaren idag igen, det är lågt blodtryck men jag fick lite järn och c-vitaminer jag skulle pröva och se om det hjälpte, ska även ta om mitt graviditetstest om 3v för det jag tog nu visade sig "ostabilt", inte en aning vad det innebär men jag stressar inte förens jag tar det andra.Hur är det själv? Bättre?Åt precis en arax boll
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."