• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Chris24
    Senilia skrev 2010-02-19 07:50:00 följande:
    Gud vad jag ser upp till dig. Att du sa ifrån. Det är väl en sån sak man alltid önskar att man gjort när man kommit hem och fått smälta vad som hänt. Men du gjorde det där och då!Bra gjort. Det är människor som du som gör den här världen lite bättre...
    Oj! Tack så hemskt mycket hörru =)
    Klart du inte ska va tyst, om vi inte öppnar munnen så förstår dem inte, kanske inte i alla tider man förstår ändå tyvärr men du förstår
  • empa83

    Jag stör mig på mamma som ringer innan 8 på min lediga dag och säger att min tvillingsyster som är på besök måste åka hem (vi är 27!) för det snöar så mycket hemma! Vi kan räkna ut sånt själva å mamma överdriver lite eller mycket! det ska komma 15 cm inatt i min hemstad men det är lungt fram till kvällen. Jag är ju ledig!!! aldrig får jag sova.

    tycker också Chris24 är grym! Det är inte ok!

  • Alexxxi

    Herregud... såna kommer vi inte ifrån. Den här mannen lär inte ha nån spärr ju. Det finns dåliga invandrare och bra, likaså med svenskar. Men han verkar ju va värsta rasisten!

    Jaja, bra att du sa ifrån Chris, det hade jag med gjort jag klarar inte av sånt längre.

    Hur många ggr har inte jag fått höra om jag e adopterad t.ex.?? Jag tar det som en förolämpning! Bara för att jag pratar ren svenska, bryter inte det minsta så tror svenskar att jag har svenska adoptiv föräldrar! Man bara, ehh nej... det finns faktiskt invandrare som pratar flytande svenska!

    Iafl, idag stör jag mig på vädret IGEN! Haha, usch!


    Chris24 skrev 2010-02-18 23:14:11 följande:
    Nu ska ni få lyssna på vad jag stör mig på idag..Jag kommer på bussen när jag ska åka till jobbet, en äldre utländsk dam försöker då fråga mig, först på svenska "är detta rätt buss om jag ska åka dit o dit?" och jag försöker förklara för henne att det är okej men hon får göra ett byte, mitt i allting ser jag hur damen är jätte förvirrad o förstår nog inte vad jag säger. Så hon själv frågar mig: "pratar du möjligtvis arabiska?" på arabiska.Självklart gör jag det, svarade jag.Och började förklara för henne på arabiska, hur hon ska göra, damen var omkring 70-80år och jag kände "detta kunde ha varit min mormor, klart jag hade velat att någon hjälpte henne då, oavsett SPRÅK."MEN, det tyckte inte GUBBJÄVELN bredvid mig tydligen, så mitt i min konversation med henne,på bussen (och nej, ingen känner honom asså) så skriker gubbfanskapet: "PRATA SVENSKA FÖR HELVETE!!! NI ÄR I SVERIGE ELLER?!?!?" på oss båda.Till att börja med, vem fan är han och skälla på mig och säga till mig vad jag SKA göra eller inte ska göra?!För det andra, SKIT DU I DET DIN JÄVLA SMYGRASSE ELLER RASSE ÖVER LAG I VAD JAG PRATAR ELLER INTE PRATAR PÅ MIN EGEN FRITID LIKSOM!!!!!!!!!Vilket jag sa till honom också. Jag brukar kunna hålla mig sansad men sånt där, gör mig rent ut sagt förbannad. Hon var äldre, ensam (av någon anledning dock när hon tydligen inte kände till malmö men ändå) och behövde hjälp. Ska jag då neka henne det för hon inte kan så bra svenska?!Skrek på gubbjävlen och bad honom hoppa av sin rassehäst o ta en annan buss om det inte passade. Han hoppade av bussen.Så, pust. Nu fick jag skriva av mig då ingen är hemma tyvärr. =)
  • Happypuppy

    Sitter och ser på Nyhetsmorgon och stör mig på att snöovädret kommer att fortsätta... är det inte meningen att det ska börja smälta för att det ska kunna bli vår snart??

  • Kattpoet

    Chris 24 är min nya vardagshjälte!

    Idag stör jag mig på att livet är orättvist och jag känner som ett jävla ego, jag hoppas så att min vän inte dör innan eller direkt efter bröllopet. Jag vill vara lycklig men samtidigt kan jag inte be honom att lida mer, det börjar bli för mycket för oss alla.

  • Malung86

    Idag är jag ledsen och väldigt arg!

    Först kommer min kollega till jobbet med magsjuka.

    Så nu vågar inte min sambo komma hem för han vill inte bli smittad. Han blir svimfärdig.
    Plus att han absolut inte får smitta sin far som genomgått en magsäcksoperation för inte så länge sedan.

    Så när jag beklagar mig på Facebook får jag en kommentar från en fd kollega:
    -Haha!

    Så nu sitter jag här själv istället för min och älsklingens planerade myskväll!

  • Heloise

    Jag är så jävla förbannad på det här eviga snöandet!!

  • aikidoaasa

    Idag stör jag mig på att vissa verkar alltid få allt serverat på silverfat medan andra inte får något... eller måste kämpa som *piip* för att få en ytte pytte liten bit av kakan.

    Jag vet att det finns de som har det tusen gånger värre än jag, men det känns ändå ibland ruttet när man får tankar som:

    "Hon har allt! Hon både är ung-och-snygg... själv är jag jag bara och..."

    Att sedan i samband med det höra saker som att man får väl nöja sig med det man har känns inte direkt bättre. Det är en riktig skiten och klen tröst...Men vad kan man göra?... (förutom att ömka sig här på sidan vill säga...)

  • Kattpoet

    Igår störde jag mig på kriminella jobbiga typer, hippa innemönniskor med oranga nyllen och vita händer och på att jag lyckades slå mig igrn.

    Idag stör jag mig på kattens klampande.... argh skulle gått när jag ville, borde första , andra och tredje gången jag sa det.

  • Mirey

    Chris, fyfaaaan vilken idiot! Bra att du sa till!

    Jag stör mej på.... SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!! Asså huuuuuuuuuuur är detta möjligt? Jag e fan depp!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."