• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Heloise

    Ja jag vet inte om kramplösande är rätt term haha, men mina heter Pronaxen( alt naprosyn 500mg) 500mg, jag vet att det finns en tablett som är specialiserad på mensvärk, Orudis, det fungerade inte så bra på mig, men många jag känner älskar Orudis.


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-28 14:56:45 följande:
    Kramplösande? Det fick aldrig minsambo testa, det var bara minipiller direkt.Vimisstänker nämligen att hon fått som biverkning att hon förlorat sexlusten pga mini-pillrena. Är lite jobbigt, eftersom hon verkligen inte klarar av att ha mens, hon kan varken obba eller gå i skolan nästan en vecka varje månad, funkar inte alls.Ska be henne fråga sin läkare om kramplösande!
  • JustMeAndMyLove

    Aha, jo pronaxen äter jag själv, de är väldigt bra mot mycket. Tyvär hjälper de inte Ms mensvärk :/


    Heloise skrev 2010-02-28 17:44:56 följande:
    Ja jag vet inte om kramplösande är rätt term haha, men mina heter Pronaxen( alt naprosyn 500mg) 500mg, jag vet att det finns en tablett som är specialiserad på mensvärk, Orudis, det fungerade inte så bra på mig, men många jag känner älskar Orudis.
  • Heloise

    Då kanske hon skulle prova Orudis?
    Annars är jag säker på att läkaren har någon ide om vad som skulle kunna hjälpa. Det är inte meningen att kvinnor ska bli "handikappade" under mensen.


    JustMeAndMyLove skrev 2010-02-28 17:49:40 följande:
    Aha, jo pronaxen äter jag själv, de är väldigt bra mot mycket. Tyvär hjälper de inte Ms mensvärk :/
  • say yes

    jag stör mig på att min sambo beter sig jätte konstigt nu när han är hemma från att ha hjälpt hans syster+man att måla om en del inne i deras hus. Han säger att han bara är trött men det känns som att det är något mer...mycket mer...

  • JustMeAndMyLove

    Vad jag vet så har hon bar afått ut 1 grams alvedon och inget annat. Det var jag som gav henne pronaxen efter att a pratat med min mormor som är läkare. Nu mera är pronaxen receptfritt :)

    Men annat än p-piller som hon blev väldigt deprimerad på och mini-piller som gör att hon har mens ytterst sällan gjordes inget mer.
    Hon blir helt handikappad vid mens, så gott som alltid ligger hon i 4 dagar, gråter och har sjukt ont trots att hpon trycker i sig både alvedon och pronaxen..

    Blev lite kapande av tråden här nu men jag ska säga åt henne att ta upp det med sin läkare igen och fråga om Orudis!
    Tack för tippset!


    Heloise skrev 2010-02-28 18:14:21 följande:
    Då kanske hon skulle prova Orudis?Annars är jag säker på att läkaren har någon ide om vad som skulle kunna hjälpa. Det är inte meningen att kvinnor ska bli "handikappade" under mensen.
  • Heloise

    Ja lite kapande haha, men de pronaxen som jag äter är inte receptfria. Stackarn måste vara hemskt!
    Hoppas hon hittar nått som fungerar!

  • GrodanoJag2010

    Är trött på min Kropp. Äter enligt Gi/Lchf, rör på mig var dag (promenader), är tvärr arbetslös, känner mig slankare MEN jag går inte ner ett gram. Har provat allt. Är så trött på det här, har ingen ork alls. Säg till om ni hittar min motivation, för jag tror den har rymmt.... :/

  • Chris24
    Senilia skrev 2010-02-28 17:11:47 följande:
    Fick du tabletter bara så där?.. Jag blev inlagd på sjukhuset i tisdags efter att jag sökt för yrsel och trötthet. Fick komma hem i fredags. Pulsen ligger på 44, blodtrycket på 115/60 när jag sitter/ligger och 85/60 när jag står. Fick ingen medicin, bara order om att komma tillbaka om jag blev sämre..=(
    Oj, är det sant? Nej, dem sa att det är "normalt" och att man kunde känna såhär, dock finns det i min familj ju så jag själv tyckte det var konstigt att dem bara var så slappa. jag fick inget receptbelagt alltså utan vanliga järn & c-vitaminer att köpa så dem gjorde inget speciellt. Mitt blodtryck var också lägre än vad jag brukade ha men samma sak med mig, komma tillbaka om jag blev värre..

    Men jag är faktiskt inte chockad över den svenska sjukvården.
  • lovvydovvy

    Appropå mensvärk så funkar voltaren/diclofenak super mot mensvärk

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."