• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Heloise

    1753 övergick vi till gregoriansk och så var det ett par år emellan när vi körde vårt eget race haha.

    Men vi kom att prata om det eftersom 21 dec nu sägs vara den mörkaste dagen och förut var det lucia eftersom vi följde den julianska kalendern då man trodde på troll och oknytt och därför behövde en ljusdrottning.
    Försök förklara Lucia för en Aussie, haha inte så himla lätt.

  • Mirey

    Asså fattade aldrig vad d va för nått? Trodde d va en normal person men tror jag har fel =S


    KatjaB skrev 2009-12-08 20:22:31 följande:
    skitlöjligt men jag stör mig på den där smälla ballongtråden
  • didis

    Oh! Tack! Övriga familjen retar mig för mitt "onödiga vetande" men jag har aldrig förstått det - allt vetande är väl nödigt??

    I helgen blev jag sur för att ingen var intresserad av vad "mensurärr" är (visst är väl det nödig kunskap att sprida??), resten av familjen hävdade att det tillhörde kuriosakabinettet (vilket det väl i ärlighetens namn gör men om nu mensurärr eller Botkyrkas helgon har fastnat i min hjärna är det väl bra att delge andra sin kunskap??).


    Heloise skrev 2009-12-08 21:53:15 följande:
    1753 övergick vi till gregoriansk och så var det ett par år emellan när vi körde vårt eget race haha.Men vi kom att prata om det eftersom 21 dec nu sägs vara den mörkaste dagen och förut var det lucia eftersom vi följde den julianska kalendern då man trodde på troll och oknytt och därför behövde en ljusdrottning.Försök förklara Lucia för en Aussie, haha inte så himla lätt.
  • Malung86
    Alexxxi skrev 2009-12-08 09:06:01 följande:
    Idag stör jag mig på att det bara är tisdag och inte helg! Hahah =p
    Samma här, dock hade det gärna fått varit tisdag nästa vecka, för då är det närmare jul!

    Stör mig på arbetsförmedlingen som inte meddelat mig att jag inte kan få den hjälp jag vill, bara för att jag behållt mitt vikariejobb! Trodde det var bra att jobba!
  • jofmanytalents

    Idag stör jag mig enormt på människor som ska köra om till varje pris i blixthalka så man har världens panik där man sitter bakom ratten, och sedan upptäcka dem ett par kilometer längre fram eftersom de inte fattat att allt de tjänade in på att köra typ femton-tjugo kilometer för fort var ett par ynka sekunder! Eller de som har så bråttom att få tanka att de ska tuta och blinka med helljuset trots att de ser klart och tydligt att man inte har en chans att åka fram förrän bilen som står framför mig i sin tur har framför tankat, betalat och kört iväg

  • KatjaB

    neeej! sista avsnittet av desperate housewifes.. nu får man vänta ända tills våren för att se fortsättningen

  • KatjaB
    Mirey skrev 2009-12-08 22:11:02 följande:
    Asså fattade aldrig vad d va för nått? Trodde d va en normal person men tror jag har fel =S
    hon/han starta ju först en annan tråd om att ha en fetish på ballonger, tydligen ska man blåsa upp balonger, lukta på dem, leka lite med dem, ha dem runt sig och kanske smälla dem. Helt sjukt men det här är alltså något som vissa tänder på.
    Och av döma av alla följdfrågor o svar till alla som svarar i tråden kan jag inte annat än tycka att det är lite smått äckligt
  • Martinaa
    KatjaB skrev 2009-12-08 23:15:28 följande:
    hon/han starta ju först en annan tråd om att ha en fetish på ballonger, tydligen ska man blåsa upp balonger, lukta på dem, leka lite med dem, ha dem runt sig och kanske smälla dem. Helt sjukt men det här är alltså något som vissa tänder på. Och av döma av alla följdfrågor o svar till alla som svarar i tråden kan jag inte annat än tycka att det är lite smått äckligt
    Någon mer än jag som fått inlägg i gästboken av denne person som vill att man ska gå in och svara på frågan i den där tråden??
  • Lyckliga013bruden

    jaa det är det.


    Martinaa skrev 2009-12-08 23:25:42 följande:
    Någon mer än jag som fått inlägg i gästboken av denne person som vill att man ska gå in och svara på frågan i den där tråden??
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."