• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Mirey

    Hahahha bra idé!!


    gumzan skrev 2009-12-17 14:32:56 följande:
    Inte stör jag mig på vädret iaf, älskar snö (bor i Kalmar) iofs blåsten är ju inte jättelajbans direkt speciellt inte när det blåser till så man nästan tror att man glömt att ta på sig kläderna ;)Stör mig fotrfarande på min puckade släktingar, dock.. funderar på att slå in varsinn bajsblöja från dottern till de¨m i julklapp he he
  • KatjaB

    jag retar mig idag på alla som tycker att man ska vara så förbannat tacksam för att få vara tärna, om det så är att betala dyra pengar för kläder och smink (sen när kan inte vuxna tjejer helt plötsligt sminka sig själva?) eller att de ska avsätta tid för åka till andra städer för att kunna knalla omkring i brudklänningsaffärer, hjälpa till med all planering osv osv.

    hur vore det att vara tacksam för att folk vill vara tärnor istället.

  • Maskros2010

    Stör mig på att det blir trafikkaos i Stockholm så snart det kommer lite snö! Extra timme i bilkö idag. Fattar inte vad dom håller på med?

  • Heloise

    I dag stör jag mig på att vi glada i hågen sa till halva släkten
    - Men klart ni ska fira jul hos oss, självklart!

    Nu med en vecka kvar och 1 jävla ledig dag innan jul, så känner jag VARFÖR sa vi så? Hur jävla korkad får man bli, nää men kom hem till oss som både pluggar och jobbar och aldrig är lediga annars, klart vi hinner städa och laga mat och handla och pynta, sure thing.

    Och allt är Panzers fel, hade jag fått bestämma hade vi legat på en varm ön någonstans och skitit i julen, men nä då det är så härligt med julen ojojojojoj, mmmm precis dyrt, kallt, stressig och man vill bara låsa in sig med en rom och cola i förrådet.
    Det enda man gör är plocka in och ut saker ur kyl och frys samt in och ur saker ur diskmaskinen.

    Men å andra sidan inget inger ju mer julstämning än en minut inrutad och detaljerad handlingsplan för den enda lediga dagen!

  • Chris24

    Idag stör jag mig på att min dragkedja gick sönder på min VARMA jacka i SNÖSTORMEN och jag frös ju bara sådär halvt arslet av mig!!

    Måste köpa en ny jacka och nya varma skor..

  • MV85

    Idag stör jag mig på att pojkvännen inte kommer ifrån jobbet så vi inte får fira nyår tillsammans som planerat

  • Mirey

    Idag stör jag mej på att jag har tenta den 15e jan o jag har inte börjat plugga än...

  • BlomAnna

    Idag stör jag mig på alla som ALLTID skriver mitt bröllop (t.ex. "på mitt bröllop ska det vara blått och vitt tema") istället för vårt. Man är väl två som gifter sig eller?

  • Nordiskbrud

    Idag stör jag mig väldigt mycket på att det inte är säkert att M2b´s ende bror+fru kommer till vårt bröllop och 9 sällskap fortfarande inte osa:t, och osa går ut idag (Inte en chans att de svarar idag heller verkar det som)

  • Sebastiána
    BlomAnna skrev 2010-01-01 14:47:46 följande:
    Idag stör jag mig på alla som ALLTID skriver mitt bröllop (t.ex. "på mitt bröllop ska det vara blått och vitt tema") istället för vårt. Man är väl två som gifter sig eller?
    Stör mig också på det!
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."