• Hej123456789

    Bröstförstoringstråden 15

    Hej

    Behöver svar på några frågor från er som har genomfört en sådan operation.

    1) Snälla beskriv vilken storlek ni hade i ml, om implantantatet lades ovanför eller innanför bröstmuskeln, vart ni opererade er etc.

    2) hur länge var du sängliggandes/"handikappad" efteråt? Hur ont hade du? Var det ett par dagar, en vecka eller flera veckor som du hade rejält ont?

    3) hur länge har man bandade runt brösten sen? hur klarar man av vardagssysslor som att tvätta håret?

    4) hur länge tar det innan man kan sova på mage? Jag sover alltid på mage, sidan kan funka. Har aldrig lyckats somna på rygg. Jag kommer nog behöva sömntabletter utskrivna.

    5) Hur lång tid tog det innan ni kände er som normalt? Alltså brösten kan ju ta lite tid innan de mjuknar upp, så det behöver du inte räkna med. Men mer liksom allmänt? Att du inte besvärades längre av operationen.

    6) Hur länge var ni sjukskrivna efteråt? Har man rätt att bli sjukskriven? Jag vill inte att nån på jobbet ska veta. Om man har två veckors semester, tror ni det räcker?

    Tack på förhand!

  • Svar på tråden Bröstförstoringstråden 15
  • kjhty

    Det verkar som att allt är indviduellt helt enkelt. Har mina önskningar sen får Liss helt enkelt rekommendera utifrån sina kunskaper och erfarenheter. Är lite svårt att veta när jag inte heller känt på alternativen. Ändrade du dig när du fick känna på de olika implantaten?


    Brudaug2010 skrev 2009-10-14 14:10:23 följande:
    jag håller inte riktigt med där men det är ju så olika! Jag har lagt bakom och har koksalt. De är verkligen jättemjuka och jag har lurat killar att tro att de är naturliga. Känns precis som om de vore helt naturliga..
  • kjhty

    Ahaa..Jag är inte direkt ute efter sora bröst heller utan att kroppen bli propotionerlig. Och vilken dam gillar inte underkläder...En skillnad på 250 och 400cc =D
    Bilderna som finns på internet ser olika ut trots samma storlek före och efter..Vad var reaktionen från din make? Blev han förvånad över ditt beslut? Min pojkvän håller inte riktigt med mig..


    Jojjo82 skrev 2009-10-14 14:15:57 följande:
    Och då är min kirurg "känd" för att han hellre lägger in för lite än för mycket Jag blev rätt chockad när jag var där på konsultationen och han rekommenderade mig 400cc. Jag var inställd på ~250cc... Jag är en rätt stor tjej, lång med breda axlar och mycket rumpa och lår, så 400cc smälter in bra på mig.Jag är otroligt nöjd med storleken!
  • Jojjo82

    Min man var inte direkt stormförtjust när jag bestämde mig, men han märkte hur mycket jag ville detta och har stöttat mig till 100% hela tiden, världens underbaraste är han


    kjhty skrev 2009-10-14 14:37:21 följande:
    Ahaa..Jag är inte direkt ute efter sora bröst heller utan att kroppen bli propotionerlig. Och vilken dam gillar inte underkläder...En skillnad på 250 och 400cc =D Bilderna som finns på internet ser olika ut trots samma storlek före och efter..Vad var reaktionen från din make? Blev han förvånad över ditt beslut? Min pojkvän håller inte riktigt med mig..
  • kjhty

    Jo är orolig över att operationen misslyckas..Får hoppas på att Anders Liss gör ett bra jobb och hjälper mig att välja rätt..
    Hittade en klinik nere vid västkusten tror jag men minns fasiken inte vad den heter..


    Jojjo82 skrev 2009-10-14 14:50:09 följande:
    Min man var inte direkt stormförtjust när jag bestämde mig, men han märkte hur mycket jag ville detta och har stöttat mig till 100% hela tiden, världens underbaraste är han
  • Farwyn

    Gå till en klinik du känner är RÄTT. Det kostar mycket och du ska ha ut valuta för varenda krona du lägger ner. Du ska ÄLSKA kliniken :) En tjej jag känner har gjort på Proforma fick jag reda på idag och hon tyckte de hade en supermysig personal som jämt kom in och frågade om man ville ha något att äta eller om man låg bra osv. Jag Vet att jag har valt rätt.

    Att tjejerna ser olika ut har jag också reagerat på. MEN du får tänka på att en 85 D kupa och en 75 D kupa är helt olika. Det har jag aldrig tänkt på förns jag stod och tittade på en 85 D och kände "neeeeej aldrig! för stor!" sen fick jag fram en 75 D och insåg att kupan var mycket mindre och den kändes helt rätt :) Men man ser också olika ut från person till person. Du kan aldrig titta på en bild och tro att det är så dina bröst kommer se ut sen. Man får lite på sin kirurg och sitt beslut.

    Nu är det "bara" 3 veckor kvar till min op. Tycker tiden sniglar sig fram.. Längtar något oerhört

  • Jojjo82

    Håller med fullständigt! Det är otroligt viktigt att man väljer rätt kirurg och en klinik man känner att man kan lita på. Jag opererade mig på Victoriakliniken i Stockholm och är så himla nöjd med hela upplevelsen. Personalen var fantastisk, lokalen ultramodern och man blev ompysslad dygnet runt Det var så skönt att få ligga kvar där över natten, så att man bara var ett knapptryck ifrån en värktablett. Detta betalade jag ganska mycket för, men det var värt varenda krona att få känna sig så nöjd som jag är idag


    Farwyn skrev 2009-10-14 15:05:05 följande:
    Gå till en klinik du känner är RÄTT. Det kostar mycket och du ska ha ut valuta för varenda krona du lägger ner. Du ska ÄLSKA kliniken :) En tjej jag känner har gjort på Proforma fick jag reda på idag och hon tyckte de hade en supermysig personal som jämt kom in och frågade om man ville ha något att äta eller om man låg bra osv. Jag Vet att jag har valt rätt. Att tjejerna ser olika ut har jag också reagerat på. MEN du får tänka på att en 85 D kupa och en 75 D kupa är helt olika. Det har jag aldrig tänkt på förns jag stod och tittade på en 85 D och kände "neeeeej aldrig! för stor!" sen fick jag fram en 75 D och insåg att kupan var mycket mindre och den kändes helt rätt :) Men man ser också olika ut från person till person. Du kan aldrig titta på en bild och tro att det är så dina bröst kommer se ut sen. Man får lite på sin kirurg och sitt beslut.Nu är det "bara" 3 veckor kvar till min op. Tycker tiden sniglar sig fram.. Längtar något oerhört
  • Hej123456789

    Tack Farwyn, men du kommer nog vara mycket trött och omtumlade den 5 november. Men du får gärna komma in här på forumet om alla detaljer efter ett par dagar :) med före och efter bilder och uppdatera oss på hur du mår :)

  • elsi

    Ni som har tigit det stora steget...
    frys in portionsmat för en vecka... det kan bli svårt att lyfta ett packet mjölk.
    för att komma upp från sängen, ligg på rygg,lyft benen upp över huvudet och gunga dig upp med benens tyngd och jordens drag kraft.
    ta din smärtstilland i tid, VILA, det är andå ett ingrepp.
    om du inte är ensam be om hjälp. DU SKA INTE LYFTA eller överanstränga musklarna fär minst en vecka...
    Ät nyttigt nu, sluta röka sluta dricka återhämtningtiden är mycket längre om man röka samt blåmärken bli sämre.

    det är inte alltid abcd 70 75 80 om är viktigt det är hur brösten se ut på dig.

    de ska hålla i minst 25 år och din kropp komma att förändras, dok inte dina bröst,

    lyssna på kirurgen ta råd. Jag viil har 225, läkaren sa 245 så jag gick med... jag har nu 75 c förrut var jag PLAT dekändes enorm eftersom jag har aldrig haft bröst förrut.
    mina är 3.5 år gammal.

    ta hand om dig,

    PS än en gång lägg ris i plast påsar och in i en behå, känn på tyngd och storlek,
    Mina 'är nästan lika stort som en kinesiskt ris skål ... jag fylld den med kokt ris och formade till bröst och gick omkring så där hemma för att vänja mig. Och ja, det var nästan exact 245cc!!

  • Hej123456789

    Tack Elsi, mycket bra info. Men låter besvärligt att ta sig upp på morgonen. Min man får nog dra upp mig i armen.

    Hmm...du la in 245, och du gick från platt till storlek C????

    Men alla säger ju att 50 "försvinner" (ej syns?)? Så egentligen har du bara ca 200?

    Jag har provat med 1,5 dl ris i påsarna. Alltså ska jag ha 200 implantat, eller hur?

Svar på tråden Bröstförstoringstråden 15