• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Frujj: Har inte alls funderat över det ännu eftersom det inte har varit aktuellt. Får ta ställning då isf.

    Nibla: Vet inte varför det känns så men man sover så otroligt mycket bättre så.

    Frujj igen: Har inte gjort en ansiktsbehandling men för en del år sedan gjorde jag ett paket med bla lerinpackning för kroppen och då ingick en "liten" ansiktsbehandling. Jag var väldigt nöjd med min behandling där.

  • Carma07

    Nibla: Usch och fy. Hoppas verkligen att det bara är magsjuka och inget annat. Skönt ändå att kunna ha barnvakt i detta läget när hela familjen är utslagen. Krya på er!!

    Här hemma har det varit en riktigt slö helg. Nellie är snorig och lite förkyld (så vi ska inte klaga) och varit lite hängig. Själv har jag inte fått mycket gjort alls. Har varit alldeles för slö. Nu hoppas jag på att få lite egentid ikväll så jag kan få pilla lite med julkorten.

  • Carma07

    Godkväll

    Linum: Vad skönt att äntligen få ha kommit tillbaka till Göteborg.

    Nibla: Skönt att ni är friska igen.

    Frujj: Snygg väggdekor. Hoppas att det bara är biverkningar av vaccinet och inget annat.

    Idag har det verkligen varit en seg dag här hemma. Lilltjejen har hållt mig vaken halva natten genom att killa mig på armarna. Jätteskönt till en början men efter en timme eller så blir huden så mättad av sådan beröring att det nästan gör ont. Till slut vaknade vi till ordentligt och vi fattade att hon troligtvis var hungrig och gav henne välling vilket gjorde susen så vi fick sova lite till. Tyvärr sover hon dåligt på dagarna nu också och när man själv är jättetrött får man verkligen kämpa för sitt tålamod.

    Men imorgon blir det kul. Ska ner och träffa några gamla kompisar från Lisebergstiden som jag inte har sett på många år. Ska bli jättekul att ses igen.

  • Carma07

    Nibla: Fick ni papper hem ang vaccinet eller ringde ni och frågade efter det själva?

  • Carma07

    Godkväll

    Nibla: Skönt att höra att lilla L mår bra efter sprutan. Vår bvc-tant ringde idag för att ändra vår tid och då frågade jag henne vad som gällde för lilltjejen, om det skulle vara något vaccin för henne eller inte. Hon undrade var jag hade hört att det inte skulle vara något vaccin för de under 1,5 år och sa att det bara var rykten. Nu tycker jag inte att beslutet ang vaccin till henne är ett dugg lättare än för mig så vi får väl se vad hon säger nästa vecka när vi ska dit.

    Har också en bortrest make i Stockholm och är själv ikväll. Jag måste nog dessvärre ställa mig och fixa mat nu så det finns lunch till mig och lilltjejen imorgon. Hon äter inte burkmaten längre.

    Idag har jag varit nere i Göteborg på en fika med gamla vänner från Liseberg som jag inte har sett på flera år. Det var verkligen kul att träffas igen.

  • Carma07

    Nibla: Menar inte att det är du som sprider rykten. Vet snart inte vad man ska tro om varken vaccin eller svininfluensa snart. Det är olika saker och fakta hela tiden. På sätt och vis hade det varit skönt om det inte var vaccin för de under 1,5 år för då hade jag sluppit det beslutet.

  • Carma07

    Hej svejs

    Tez: Kul med helgen. Alltid skönt att komma bort lite granna. Funkade det bra med din halte man?

    I lördags var jag i Halmstad på scrapträff. Jättekul, men det kändes lite splittrat att scrappa till album nu när man är mitt i julkorten. Bestämde mig för att köra hem på kvällen så i söndags var jag rejält trött.

    Jag kan inte heller fika 6/12 som det ser ut nu.

  • Carma07

    Frujj: Vi använder också samma fortfarande. Var på väg att skaffa en annan, men väntade med det eftersom vi måste skaffa syskonvagn istället. Tänkte ge mig ut på Blocket och Tradera och se vad de har att erbjuda.

  • Carma07

    Morsning korsning

    Här händer heller inte mycket. Idag blir det ett besök hos bm för min del och sedan blir det drop-in för vaccination för lilltjejen. Och om orken och tiden räcker till så kanske ett besök på familjecentralen så lilltjejen får leka av sig lite.

  • Carma07

    Vi har if där vi har de andra försäkringarna. Plus att de godkände lilltjejens försäkring utan trassel redan vid 10 månader.

    Nu är lilltjejen vaccinerad med första dosen iaf. Hon gnällde till lite när hon stack och sedan tittade hon bara argt och surt på tanten. Därefter var allt glömt och hon hade fullt upp med ett pussel de hade där. Imorgon har vi ingenting inplanerat utifall hon blir hängig eller dålig.

  • Carma07

    Här är allt bra. Har idag varit hos bvc med lilltjejen och hon växer så det knakar. Nu sover hon som en stock.

    Min mage växer också så det knakar. Nu känner jag verkligen att jag är gravid och börjar få jobbigt att böja mig. Annars är allt bra även med mig fastän jag är konstant trött.

  • Carma07

    Tjingeling

    Här går livet sin gilla gång.

    Tezz: Hemskt att vara så trött. Jag har också varit det i några dagar. Igår var första gången på några dagar som jag kände mig pigg och energisk. Underbar känsla.

    Jag har Gaviscon i tablettform som jag kan ta med mig. Mycket lättare att släpa på.

    Jag har så djup navel så min ploppade inte ut till makens besvikelse. Men man kunde ana botten så man kunde passa på att rengöra den.

  • Carma07

    Då betyder det att mina ungar inte blir klara då.

    Har har varit en slö helg, nästan för slö. Men jag har börjat att må lite diffust illa och har inte stor lust tillmycket för tillfället. Jag hoppas det släpper snart.

    Tez: Vi har inte varit på jul Liseberg ännu, men vill gärna dit. Tyckte det var lite kallt i helgen och tur var väl det att vi inte åkte. Tror det har varit knökfullt där igår iaf. Man kanske ska satsa på en vardagskväll, men känner att det funkar dåligt med lillskruttan.

  • Carma07

    Tez: Nej, inget sådant illamående. Tror det kan vara halsbrännan som är lite mer intensiv än förra gången eller så ligger väl ungen konstigt.

    Idag är det en väldigt lugn dag. Lilltjejen har en massa tänder på gång och hörntänderna är lite större och gör tydligen väldigt ont. Dessutom har hon feber idag. Till råga på allt så var hon för snabb för mig när hon fick för sig att krypa ur sängen och trillade ner. Nu sover hon äntligen igen som jag hoppas ska göra susen.

    Men glada nyheter idag är att jag vann ett adventslotteri igår och kommer snart få hem ca 25 st omonterade stämplar. Trodde först inte mina ögon när jag såg det. Det roliga är att jag nästan hade glömt bort att jag hade deltagit.

  • Carma07

    Tjingeling

    Ab: Tack, hoppas bara att det är några användbara stämplar med.

    Tez: Som svar på din kommentar i bloggen så skulle man bara lämna en kommentar just den dagen och säga vilket inlägg under veckan som man gillade bäst för att vara med i utlottningen. Har med andra ord inget bidrag att visa därav ingen bild.

    Stackars lilltjejen har haft 39 graders feber inatt och troligtvis även haft ont i tänderna. Idag har hon varit piggare vilket känns skönt. Jag däremot är inte lika pigg.

    Idag har vi varit hos kusin och julfotat lilltjejen. Inte det lättaste att fota en 15-månaders, men hon fastnade på bild iaf.

    Livet på en pinne från oss.

  • Carma07

    Nibla: Glömde säga när du var här ang situationen;
    "Var sak har sin tid"

    Glömde också fråga hur det gick på fotograferingen? Eller var du hemma hos Frujj förresten? Och tack för idag.

    Som sagt så blev det först en liten playdate med Nibla och lilla L i förmiddags. Efter lunch och middagslur blev det en tur till jobbet där vi firade min kusin som fyller år idag. I övrigt en lugn dag.

  • Carma07

    Godförmiddag

    Har återigen en liten tjej som har lite svårt att sova pga av tänder troligtvis och har legat och kittlat mig på armarna sedan klockan fyra i morse. Sedan blev hon jättepigg klockan sex redan så idag har jag lite svårt att hålla mig vaken. *gäsp*

    Helgen har varit väldigt lugn vilket inte är bra. Hade planerat massor jag skulle göra men blev inte mycket gjort utav det.

    Hoppas ni andra har haft en bra helg och att ni får en bra vecka.

  • Carma07

    Godkväll

    Tezz: Magen mår bra, jag mår lite diffust illa på kvällarna och har ingen matlust. Men skönt att slippa krämpor i övrigt. Lilltjejen går gärna och klappar mig på magen, men tror inte att hon förstår att det är en bebis däri.

    Linum: Skönt att kunna gå hem tidigare, speciellt efter en period med mycket jobb.

    Här är allt lungt annars, men saknar tyvärr julstämning. Hoppas på att granen imorgon ska ändra lite på det.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!