• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Lustigt att heta Blaha. Men å andra sidan vet ju inte Brad Pitt vad han heter på svenska heller.

    Idag har det varit en trevlig eftermiddag med Nibla och lilla L på lekplatsen. Det var första gången lilltjejen var där så hon gick mest omkring och tittade på allt och alla barn. Hon somnade gott ikväll med ordentligt rosiga kinder.

  • Carma07

    Idag var det tyst i tråden.

    Härligt väder idag också och i eftermiddag blir det promenad. Just nu ligger lilltjejen och sover och förhoppningsvis längre än i går så jag hinner att städa och dona lite i lugn och ro.

    Roligare än så är det inte i mitt liv just nu.

  • Carma07

    Nibla: Usch, vilken natt. Men skönt ändå att kunna få en ordenlig sovmorgon till slut.

    Nibla och Frujj: Hur gör ni när ni lägger upp filmsnuttar på era bloggar?

  • Carma07

    Frujj: Så det var så enkelt. Har för mig att jag kolla på det förut och kom fram till att mina filer var för stora och då blev det för svårt för mig. Men nu när jag tittar igen så är de inte det. Måste ha läst som en kråka. Men vad bra, då ska jag försöka någon dag.

  • Carma07

    Godmorgon

    Nibla: Urk, vilken tidig morgon. Undra om det är samma barnprogram om lok som vi brukar kolla lördag morgon. De är faktiskt riktigt söta.

    Idag är jag också riktigt trött. Lilltjejen klättrade på maken inatt och slog i nattygsbordet så det blev en stund att trösta och krama henne. Efter det har hon snurrat runt som en skottspoling och hållt mig vaken.

    Linum: Skönt att ha möjligheten att stanna hemma när det är dåligt väglag. Det är inte kul att köra då.

  • Carma07

    Tez: Hade varit kul och komma och pyssla. Har planerat att komma igång med mina julkort inom kort. Men får höra lite med maken först. Ska redan iväg på två pysselträffar i november och vi har en del vi vill få ordning på här hemma. Men jag hör av mig om jag tröttnar på allt här.

    Nu är hon och rycker i alla pärmar och papper och dags att roa henne med något.

  • Carma07

    Tez och Bauti: Hur gör ni med vaccinet mot svininfluensan och hur resonerar ni kring det? Och hur har ni tänkt att lösa jackfrågan i vinter?

  • Carma07

    Jag har fått en tid för vaccinet och måste bestämma mig innan dess. Jag tänker att det är ett nytt vaccin och hur har de hunnit testa det ordentligt? Och om det dessutom inte görs tester på gravida känns det absolut inte säkert. Hade tänkt att inte vaccinera mig eftersom jag inte är speciellt utsatt. Om lilltjejen hade gått på dagis hade jag absolut gjort det. Genom alla år har jag åkt på influensa ordentligt en gång men man kanske är mer mottaglig när man är gravid?

    Å andra sidan är det inget bra för barnet om man får en infektion. Det kan ha varit en av anledningarna till att lilltjejen blev så dålig så snabbt vid förlossningen. Inget de vet säkert men jag fick ju en febertopp så det var en av deras tankar. I dagsläget vågar jag inte ta vaccinet men vet heller inte om jag vågar vara utan. Har helgen på mig att fundera.

    Tez: Jag har ditt mobilnummer och ringer om det skulle bli så. Men vänta inte på mig om det dyker upp andra planer för dig.

  • Carma07

    Linum: Tack för länkarna. Ska läsa på lite i helgen. Har inga belägg för mina farhågor utan tycker bara att det är läskigt med vaccin, speciellt om det är nytt.

  • Carma07

    Nu har lilltjejen tröttnat på att städa och jag har tröttnat på det eviga av- och påsättandet av hennes skor så nu blir det en promenad bort till affären och troligtvis lite godis till kvällen.

    Ha en trevlig fredag och helg alla om jag inte hinner in här mer idag.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!