• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Godförmiddag

    Linum: Välkommen hem och grattis i efterskott till er bröllopsdag. Jättekul att du bloggade under tiden så man kunde hänga med lite på er resa.

    Nibla: Vi har samma problem här hemma med skäpen. Har heller ännu inte säkrat alla skåp som bordes och går också och säger NEJ och stänger dem för henne. Vilket resulterade i att när brorsan var här och skulle slänga något så sprang lilltjejen fram och stängde dörren för honom.

    Har också en spegelapa hemma som älskar att sitta framför spegeln och göra miner och leka tittutt med sig själv.

    Idag blir det en lugn dag. Ska i em komma iväg på promenad iaf tänkte jag i detta underbara väder.

  • Carma07

    Nibla igen: Skulle fråga dig om lekplatsen i Lerum. Har hört att det ska finnas en stor och bra där. När börjar du jobba om du får jobbet? Hinner du gå till lekplatsen någon dag? Har inte full koll på vart den är.

  • Carma07

    Nibla: Haha, vad kul! Då ska jag absolut kolla!! Tycker vi gör som Ab föreslog och ha en gemensam TV-kväll om det funkar.

  • Carma07

    Halloj

    Underbar fredag med härligt höstväder!!! Idag har vi varit på rutinultraljud och kikat på lillknodden

    Och nu fick jag besök.

  • Carma07

    God förmiddag

    Hoppas ni har haft en bra helg. Vi har haft det ganska lugnt och skönt. Igår var vi en sväng på Ikea för att inhandla saker till vår hall så den äntligen blir funktionsduglig. Tyvärr hade de inte allt inne så det blir en vända till. Ska bli otroligt skönt att kunna hänga jackorna där ute istället för överallt inne i huset.

    Idag blir det en ganska lugn dag. I eftermiddag blir det promenad och därefter en tur till familjecentralen så lilltjejen får leka av sig lite. Hon är full av energi. Nu när hon sover så blir det till att passa på med lite städning och fixa iordning mig själv.

  • Carma07

    Frujj: Trevligt med sällskap på Ikea. Jag ska hålla lite koll på när vår vara kommer in så kan vi bestämma dag efter det.

    Kommer ner till Dahls om jag känner att det funkar. Det är den tiden som lilltjejen brukar sova så det hänger lite på om jag kommer iväg innan hon somnar.

  • Carma07

    Tjenixen

    Jag kommer inte heller ner till Dahls idag. Lilltjejen sover gott nu och dessutom har jag ingen lust att sanera stället efter att hon har skvätt ner maten överallt. Hon ska absolut äta själv nu och har precis upptäckt hur kul det är att skvätta med maten.

  • Carma07

    Tez: Hihi, ja! Jag funderar på att klä både henne och mig i sopsäck iaf.

  • Carma07

    Godkväll

    Frujj: Om jag har förstått det hela rätt så kan inte bältros smitta till vattkoppor utan bara tvärtom. Men såklart bättre att hålla sig undan om man inte är säker. Och speciellt om det vankas semester. Men kan verkligen hålla med om att det är dåligt av folk att inte respektera en annans oro även om de inte förstår. När åker ni på semester?

  • Carma07

    Halloj

    Härligt vinterväder idag. Måste fundera ut en bra lösning och lösa jackfrågan till i eftermiddag. Det blir nog långkallingar till lekplatsen idag iaf.

    Nibla: Jag har en kompis i Halmstad som också scrappar så jag hänger med henne på en scrapträff där i stället. Kurser är ok att gå på själv, men träffar är inget kul om man inte har någon kompis med. Vi kan se om vi kan satsa på Gråboträff nästa år.

    Kul med England och lilla L som modell. Hon är ju ursöt och passar alldeles utmärkt. Blir kul att träffas i eftermiddag.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!