• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tjingeling

    Ab: Filmremsor låter väl som en jättebra idé tycker jag. För övrigt är det en kul idé med att skicka ut en blandning av årets bilder och sammanfatta året som har varit.

    Tez: Kul med Stockholm och att ni kommer iväg.

    Helgen här har varit superbra. Vi har tagit det lungt och ändå hunnit med jättemycket. Äntligen har vi en fungerande hall igen även om den inte är klar. Våra jätteskitiga fönster är äntligen tvättade, städat altan och beskurit äppelträd, en tur till lekparken med Nellie och lite annat.

    Idag blir det troligtvis en tur till min faster i Alingsås och sedan veckohandling. Känner inte riktigt för det men båda måste ändå göras någongång så likaväl idag.

  • Carma07

    Jaha, här är man iväg en hel dag och har inte tid att sitta vid datorn och då rasslar inläggen.

    Frujj: Jag var på Hagabadet för en del år sedan och gjorde ett helt paket med lerinpackning, bad och ansiktsbehandling. Vid den tidpunkten var min kropp sönderstressad och mådde väldigt dåligt och den lerinpackningen jag gjorde var underbar. Man riktigt kände hur all negativ stressenergi försvann ur kroppen för att sedan fyllas på med ny positiv energi. Jag kände mig pigg och superglad en hel vecka efteråt. Och varmt och skönt var det.

    Jag har till imorgon på mig att bestämma mig ang vaccinet. Det lutar nog åt att jag tar den iaf även om jag helst hade sluppit det. Tänkte att vi ofta är på familjecentralen och en del av de barnen kommer direkt från dagis.

  • Carma07

    Ang städning tycker jag att vi inte gör annat än att plocka hela tiden. Dessutom hade vi halkat efter väldigt med städning och tappat mycket av vår grundordning. Nu har vi jobbat ikapp oss på det och tar en runda på fem-tio minuter och plockar snabbt iordning allt. Jätteskönt så länge det fungerar.

  • Carma07

    God förmiddag

    Idag blir det troligtvis spruta för mig också. Efter det blir den en stund på familjecentralen.

    Är det bara på min dator som FB inte funkar? Snacka om att ha blivit beroende av det. Jättetrist när den sidan inte funkar.

  • Carma07

    Frujj:
    Ja, till slut så testade jag att stänga ner internet och börja om och då funkade det. Men alla andra sidor funkade innan dess.

    Usch, så tråkiga och tragiska nyheter med din vän. Visst känns det läskigt när man tänker på en person som man inte tänkt på länge och det händer innan de dyker upp på ett eller annat sätt.

    Hur ser det ut med Ikea i veckan? Vilka dagar passar dig bäst?

    Nu ska jag iväg och ta vaccin. Har till slut bestämt mig för att ta sprutan. Men det känns lite som jag har tagit ett sådant beslut mot min egen vilja. Men kom fram till att även om inte lilltjejen går på dagis så träffar vi en del barn som gör det och även om jag nästan aldrig blir smittad så känns det inte så lockande att vara sjuk när man är gravid och har en ettåring hemma utifall man skulle åka på det och bli extra sjuk.

  • Carma07

    Godkväll

    Så är första sprutan tagen. De ville att jag skulle vänta där i ca 10 minuter så de kunde ha koll på mig utifall man skulle få en allergisk reaktion. Lilltjejen hade fullt upp med att springa runt och kolla vad alla bvc- och bmtanter höll på med.

    Sedan blev det familjecentralen och många turer i rutschkanan. Det är den stora favoriten.

    Efter nästa bebis får jag nog också fundera över prevmedel även om det nästan känns löjligt. Men å andra sidan har jag inte käkat p-piller i jättemånga år och kan köra på dem.

    Nibla: Hoppas att du både hinner krya på dig och bli av med din mensvärk. Inte kul att åka på resa då. Engångsunderlägg låter som en bra idé att ha med. Lätt att packa och lätt att göra sig av med efteråt.

    Linum: I mitt nästa liv och jag också planerat att bli katt. Finns inga större livsnjutare än dem.

  • Carma07

    Idag hade passat mig utmärkt egentligen. Då kanske jag sticker i eftermiddag och fixar mina ärenden, men vi kan ändå ta en Ikea-fika. Alltid kul att gå där.

  • Carma07

    Ab: Det var ännu inget Ikea planerat så än har du chans att hänga med. Vad skönt med en slapp kväll.

    Mina kvällar försvinner lite nu. Lilltjejen håller på att få fler tänder och sover väldigt oroligt på kvällarna så jag får natta om henne hela tiden.

  • Carma07

    I början när jag körde i England fick jag ganska ont i högerhanden. Av ren reflex försökte jag använda höger när jag skulle växla och körde den i dörren varenda gång. Jag var å andra sidan väldigt tacksam för alla rondeller. De gjorde det lättare att stanna på rätt sida vägen.

    Usch och fy säger jag bara för svinigt vaccin. Ikväll har jag värk i hela kroppen och mår pyton. Just nu ångrar jag mig och känner att jag hade klarat mig bra mycket bättre utan det eftersom jag inte brukar bli sjuk i influensa. *peppar, peppar* Men nu är det gjort och då får jag ju fullfölja det. Det är ju en spruta till om tre veckor. *urk*

  • Carma07

    Godmorgon

    Idag mår jag bättre och har heller inte fått någon knorr även om jag knorrade en del igår.

    Tez: Det var just det som kändes löjligt igår att tillföra lite smitta när jag normalt inte brukar bli smittad av influensan. Jag fick tänka på de argument som jag hade som gjorde att jag till slut beslutade mig för att ta sprutan och i det långa loppet. Har du bestämt dig ännu hur du ska göra?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!