• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Frujj: Synd att du inte bara kan ta dagiset och slänga åt skogen. Finns det inte någon rektor eller nått som man kan lämna klagomål till. Du kan ju knappast vara den enda föräldern som är missnöjd med dessa fröknar. De verkar inte alls bry sig om barnen.

  • Carma07

    Tez: Vad synd att du missade om du har tänkt att ta sprutan. Får du betala för den nu också?

    Ab: Vad härligt det låter med Rom! Ha en trevlig resa.

    Själv njuter jag av att det är fredag. Kanske ingen större skillnad för oss men fredag är alltid fredag.

  • Carma07

    Tez: Det var likadant för mig. Jag hade bestämt mig för att inte ta den tills jag fick en tid hemskickad till mig. Då började jag vackla och ringde även min bm som fick agera bollplank.

    Ab: Trevligt att åka på resa som inte är jobb för en gång skull. Är det en weekendresa?

  • Carma07

    God förmiddag

    Helgen har varit lugn och inte gjort många knop. Lilltjejen håller på att få fler tänder så nattsömnen är inte den bästa just nu och det tar ut sin rätt till slut.

    Nibla: Välkommen hem igen. Mysigt med England och Lillan var för söt som modell. Jag tror nog allt att hon har en karriär framför sig.

    Frujj: Känner inte till några kemtvättar, tyvärr.

  • Carma07

    Frujj: Lilltjejen har inte heller riktigt hängt med på omställningen. Ikväll höll hon på att somna i soffan redan kl 18, men tack och lov kom brorsan hit och busade med henne så hon stupade i säng nu. Hoppas det hjälper att få tillbaka rutinerna lite.

    Bauti: Krya på dig och hoppas att det är falskt alarm. Vill inte heller att du är sjuk på lördag.

  • Carma07

    Kan säga att min mobil inte heller riktigt hängde med på omställningen. Jag glömde ställa om den och körde upp maken en timme för tidigt ur sängen i morse. *oops*

  • Carma07

    God eftermiddag

    Ab: Välkommen hem igen.

    Tez: Det finns magnesiumtabletter (vad de nu kallar den burken) som är för om man har ett stort sötbegär. Jag hade också en del problem med kramper förra graviditeten framför allt på nätterna. Men det var nog ännu värre i fötterna. Känner att det är så smått på väg den här gången också.

    Idag är det lugna puckar. Lilltjejen sover äntligen!! Hon brukar normalt sova förmiddag men då var det stort ståhej med mormor och morfar. I eftermiddag blir det storhandling.

  • Carma07

    Godkväll

    Som vanligt full fart i tråden när inte jag är här.

    Ab. Jag kommer att köra på lördag och tänkte plocka med dig och Nibla. Men försök att ordna en backup på hemfärden utifall att jag måste sticka hem innan er. Lilltjejen har varit lite besvärlig ett tag vid nattning och omnattningar och inte låtit maken komma nära då. Det börjar släppa nu så jag tror inte att det kommer att bli något problem för honom. Dessutom när jag inte är hemma så blir det nog lättare för då finns inte det alternativet. Men utifall hon skulle bli helt upp i tok så kan hända att jag får sticka lite tidigare.

    Nu en sväng till Allum. Behöver lite nya kläder och det funkar inte att shoppa när man har med ett litet bustroll.

  • Carma07

    God förmiddag.

    Underbart med fredagar!! Även om man är hemma så får man fredagskänsla.

    Frujj: Jobbigt med örat. Hoppas du får ordning på det snart. Krya på dig.

    Idag blir det städa klart tror jag och en tur till biblioteket. Och en liten tur till affären också. Bäst att köpa på sig lite godis om det kommer småungar och bankar på dörren i helgen.

  • Carma07

    Tack för senast och tack Tezz och Nides för en mysig kväll!!

    Idag har maken varit ledig och varit med oss på familjecentralen och kollat in lilltjejen när hon är där.

    Ab: Min vinäger blev inte heller något med. Den hade klarat sig bättre än din men jag tycker att den mest smakade vatten så jag hällde ut det. Men nu har man provat iaf.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!