• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Får låta maken testa. Vi har ju några flaskor eftersom jag gjorde tredubbel sats.

  • Carma07

    Ja, tack själv och tack ni andra. Jättekul att träffa er. Lilltjejen verkar vara helt nöjd med att ha sovit på vägen ner och vägen hem. Hoppades att hon skulle sova nu i eftermiddag men istället är det full fart.

    Bauti: Skönt att få fixa om håret. Skulle verkligen också behöva ta hand om mitt risiga hår.

  • Carma07

    Godmorgon

    Nibla: Vad kul med Stockholm. Ha en jättekul resa.

    Ab: Tack.

    Vi har tänkt bakad potatis ikväll. Är det någon som har förslag på fyllning?

    Vet inte vad det var med Glädjebubblan, men lilltjejen var helt uppe i tok hela eftermiddagen och kvällen.

    Idag blir det städdag så långt jag hinner. Det är planerat för promenad i eftermiddag, men får väl se vad vädret säger. I helgen blir det julkortspyssel.

  • Carma07

    Godkväll

    För min del har det varit julkortspyssel hela helgen. Skönt att vara igång ganska tidigt. Veckan som kommer blir nog ganska lugn som det ser ut som. Familjecentralen imorgon men annars inget speciellt inplanerat.

    Nibla: Trist med sådana vänner. Har också haft sådana vänner som surar för absolut ingenting och strul med pengar. Hon är en av mina gamla vänner som jag har sållat bort idag.

    Nides: Låter som en toppenlägenhet. Håller tummar och tår för att ni får den.

  • Carma07

    Usch Nibla, är hon dålig?

    För vår del blev det lite sovmorgon eftersom lilltjejen vaknade 7.20 istället för kl 6. Idag blir det städa klart köket av det som blev kvar igår och senare idag veckohandling. Pissigt väder idag igen så ganska skönt att stanna inne.

  • Carma07

    Fick ett meddelande från min barnmorska om att jag inte behöver ta andra sprutan för vaccinet. Det känns ju väldigt skönt.

  • Carma07

    Nibla: Kul med dagiset och att det blev det som ni ville ha. Och dessutom att det är på nära håll. Det underlättar ju vardagen en hel del sedan.

  • Carma07

    Nibla: Känner också igen det där. Men tycker inte att man måste göra en massa måsten hela tiden. Det är en så kort stund man får för sig själv och tycker gott och väl att man kan få göra andra saker ibland också. Man behöver det. Iaf jag.

    Idag är det städ och mammafika för vår del. Just nu har jag äntligen fått henne och sova och måste fixa till mig lite.

  • Carma07

    Frujj: Vilken läbbig pappa. Hoppas att han kräktes av andra orsaker än att han var magsjuk. Det vill man absolut inte ha med sig hem.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!