• Pingstdagen2010

    Banta med mig!

    Inte nog med att man ska planera ett helt bröllop nu måste jag även starta mitt stora bantningsprojekt! Är det någon som vill hänga med? Jag tänkte att vi kunde hjälpa och stötta varandra i den här tråden. Min plan är att jag ska försöka gå ner 38 kg på 10 månader. Tror ni att jag klarar det?

  • Svar på tråden Banta med mig!
  • Hondendär

    Superstarfia >> Vad roligt! Grattis! Åh när ni pratar om att prova klänningar blir jag jätteavis! Jag vill också gifta mig.. Jag får väl börja övertalningen här hemma...

  • Daaling

    Hej på er!

    Har inte varit inne på BT på ca 2 veckor. Har haft en riktig depp period med familjeproblem som totalt sugit musten ur mig, men nu börjar jag förhoppningsvis komma på fötter igen. Mat och träning har inte precis gått som tänkt under denna tid, men jag började träna igen igår vilket var skönt och jag har promenerat varje dag så vågen visar fortfarnde -3,5 från min maxvikt, vilket var ungefär där jag var innan. Ska prova klänningar på lördag och har egentligen ingen vidare lust när jag är så ur form, men jag måste börja leta klänning nu.

    Många utav er har verkligen varit jätteduktiga! Jag blir så stolt över er! Kämpa på! Och för dem av er som har varit lite deppiga så måste man ju tillåta sig en sån period också. Det är svårt att styra, men kämpa på så gott det går under den tiden. Kram på er

  • Hondendär
    Daaling skrev 2009-09-23 19:21:26 följande:
    Hej på er!Har inte varit inne på BT på ca 2 veckor. Har haft en riktig depp period med familjeproblem som totalt sugit musten ur mig, men nu börjar jag förhoppningsvis komma på fötter igen. Mat och träning har inte precis gått som tänkt under denna tid, men jag började träna igen igår vilket var skönt och jag har promenerat varje dag så vågen visar fortfarnde -3,5 från min maxvikt, vilket var ungefär där jag var innan. Ska prova klänningar på lördag och har egentligen ingen vidare lust när jag är så ur form, men jag måste börja leta klänning nu. Många utav er har verkligen varit jätteduktiga! Jag blir så stolt över er! Kämpa på! Och för dem av er som har varit lite deppiga så måste man ju tillåta sig en sån period också. Det är svårt att styra, men kämpa på så gott det går under den tiden. Kram på er
    Vad du är duktig som tar nya tag nu, trots att du haft och kanske har problem just nu. Och skönt att du inte hunnit gå upp i vikt under tiden. Jag skickar styrkekramar till er alla som har depp-perioder just nu. Oavsett om det beror på allvarliga problem eller bara att det är så jobbigt att ta sig ut och träna i höstmörkret. Det går ju alltid upp och ner, men hörrin! Ihop ska vi fixa det här!
  • sunzhine

    Hej tjejer! Nu behöver jag massa pepp. Har slarvat o haft en svacka ett tag nu, har dock inte gått upp nåt i vikt men inte heller ner.
    Mår så dåigt av mitt arbete, mycket hot och våld och dessutom arbetstider som jag inte alls trivs med (kvällar och hälger samt nätter). Söker med lykta efter ett nytt jobb men det finns inte o kan ju itne säga upp mig för ett jobb är ett jobb.
    Har i allafall bestämt mig för att fokusera på min viktnedgång nu och måltiderna och träningen ska bli bättre. Vad hjälper det mig att vräka i mig massa onyttigheter o bli ännu mer missnöjd? Är ju bättre att jag äter rätt, rör mig o mår bra fysiskt. Då kanske jag även börjar må bättre psykiskt!

    Jaha blev ett ego inlägg men behövde skriva av mig.
    Ser att det är fler än mig som har en svacka just nu, kämpa på tjejer.

    Nu ska jag snart gå ut på en långpromenad med dottern, hoppas hon vill sitta i barnvagnen så jag kan dra på tempot lite...

  • dandelionkid

    Har kört stenhårt en vecka nu efter att totalt tappat tron om att gå ner i vikt. Har druckit naturdiet shake två ggr/dagen, två mellanmål och ätit ordentligt med middag på kvällen. Fjärde dagen idag och lovade att inte väga mig förrän 3 om 3 veckor för att vara säker på att jag gått ner i vikt. Kunde dock inte hålla mig så vägde mig innan duschen. -2 kg! Jag är så jäkla lycklig så det finns inte. Har försökt gå ner i vikt hur länge som helst men det har stått still p g a sluta rökningen. Men nu är jag överlycklig!

  • Hondendär

    dandelionkid>> Vad roligt att höra att det går bra för dig! Vad duktig du är! Fortsätt kämpa, men nu blir det förstås enklare när vågen har börjat peka neråt.

    sunzhine>> Det är bra med ego-inlägg, man behöver skriva av sig ibland! Det är ju sant som du säger, det där med att även om man mår dåligt över andra saker i livet så mår man ju inte bättre om man äter dåligt. Men det är ju inte så lätt att intala sig det när man blir sugen... Skickar lite peppning och tycker du har varit jätteduktig som inte gått upp i vikt ändå! Pepp pepp pepp!

  • sunzhine

    Tack hondendär, det känns himla bra just nu, har ju bara gått endag men ändå Har idag varit på en långpromenad på 1 timme med en treåring i vagn o släpa på Måste ju gett nåt,,,
    Ätit himla bra idag oxå så jag e nöjd o känner mig på G o ska verkligen kämpa nu.

    dandelionkid, bra kämpat, duktigt av dig!!!

  • kullaberg

    Hej Alla,
    Känner igen det där med depp-perioder och skickar här styrkekramar till er alla!
    Tråden är ju till för att skriva ego-inlägg och få stöd och peppning under tuffa tider såväl som lätta tider.

    Själv har min våg äntligen börjat peka neråt, efter många veckors kämpande så jag är nöjd. Hoppas bara trenden håller i sig. Har dock enormt mycket på jobb nu så jag hinner inte ens äta lunch. Får i mig en shake framför datorn. Vet att det inte är bra att inte hålla ordentlig lunch, men men.. Jag har iaf ändå kunnat hålla mig från småätandet som annars lätt kommer in på eftermiddagen.

    Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg! Kram till er alla! och fortsätt kämpa, tillsammans klarar vi en hel del, eller hur !

  • tinapigall

    Hej alla duktiga kämpare! Har kommit igång rejält och tycker det funkar bra. Äter Alli och promenerar minst 10000steg om dagen. Har gått ner 5 kg från då jag vägde som mest, och det känns urskönt!!! Måtte min motivation hålla i sig, ska ner iallafall 10 kg till!
    Håll ut i deppperioderna, det är inte lätt men det går!!! Tack för all pepping här på sidan, och kämpa på allihopa! Glöm ej att glädjas åt de små framstegen

  • Hondendär

    Okej, here we go again. Det var inte lika kul att väga sig den här veckan.. Förra helgens onyttigheter satte sig tydligen. Vågen visade förvisso -0,4 men måttbandet visade ingen skillnad alls.
    Så nu blir det hårdträning den här veckan!
    Hoppas det har gått bättre för er andra!!

Svar på tråden Banta med mig!