• dandelionkid

    Banta med mig!

    Gud vad duktiga ni är! En annan äter enligt GI OCH försöker SLUTA röka. Rökningen går fint faktiskt. Vikten mindre fint. Vi åt GI förut och gick ner flera kg på två veckor. Nu har vi ätit upp oss och började om igen. Sambon gick ner, men inte jag. Har börjat på gymmet också men inget händer. varken "fastare" eller smalare. Jag blir tokig snart!

  • dandelionkid
    kullaberg skrev 2009-08-21 12:33:55 följande:
    Det är inte så att din matsmältning har förändrats för att du slutat röka? Jag tror nämligen att det är så för mig. Jag rasade som sagt i vikt förut när jag gick på GI men då rökte jag också. Sen har jag lagt av och nu har det mer eller mindre varit omöjligt att ens gå ner ett gram. Först nu när jag börjat med måltidsersättare som jag fick resultat. Fortsätt kämpa! Det är strongt att ta tag i både rökning och vikt samtidigt!
    Det är endel som säger att det är vanligt att man inte kan gå ner i vikt när man slutar röka. Som du säger något med ämnesomsättningen men jag vet inte om fallet är så med mig. Nästa vecka ska jag prova stenhård kaloriräkning istället coh hoppas att det funkar, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag vill juh inte börja röka för att kunna banta direkt :P
  • dandelionkid

    Äntligen! Efter mycket kämpade lyckades jag iaf gå ner ett kg. Det låter som pyttelite men har man kämpat i fyra veckor med både rökning och vikt så är man glad för det lilla ;)
    Höll på med GI förut men verkade inte riktigt funka med ämnesomsättningen (som har med sluta röka att göra?) så gick över till kaloriräkning istället. Så på fyra dagar har jag lyckats med 1 kg. Woho! Och jag måste säga att jag är grymt peppade av alla er här inne som kämpar och stöttar varandra. Fortsätt med det! :D

  • dandelionkid

    Mätte mig nyss, 2 cm i midjan. WOHO! Och allt tack vare er här inne. Så fort jag känner mig sugen så går jag in och läse om hur duktiga ni är och vips! så vill jag vara lika duktig som er :D

  • dandelionkid

    Har kört stenhårt en vecka nu efter att totalt tappat tron om att gå ner i vikt. Har druckit naturdiet shake två ggr/dagen, två mellanmål och ätit ordentligt med middag på kvällen. Fjärde dagen idag och lovade att inte väga mig förrän 3 om 3 veckor för att vara säker på att jag gått ner i vikt. Kunde dock inte hålla mig så vägde mig innan duschen. -2 kg! Jag är så jäkla lycklig så det finns inte. Har försökt gå ner i vikt hur länge som helst men det har stått still p g a sluta rökningen. Men nu är jag överlycklig!

  • dandelionkid

    Åh vad alla är duktiga! Jag vågar inte riktigt väga mig den här veckan eftersom jag syndade hos svärföräldrarna i helgen. Däremot inte med godis utan med mat. (känner mig mkt stolt över att ha skippat allt vad snask heter, endast morötter med dip!)
    Men bestämde mig för att köra hårt den här veckan och sen väga mig nästa måndag igen :)

Svar på tråden Banta med mig!