• Pingstdagen2010

    Banta med mig!

    Inte nog med att man ska planera ett helt bröllop nu måste jag även starta mitt stora bantningsprojekt! Är det någon som vill hänga med? Jag tänkte att vi kunde hjälpa och stötta varandra i den här tråden. Min plan är att jag ska försöka gå ner 38 kg på 10 månader. Tror ni att jag klarar det?

  • Svar på tråden Banta med mig!
  • kullaberg

    Oj vad duktiga alla är! Bra jobbat!!!
    Och jag är glad som en lärka idag Vägde mig imorse och vågen visade -0.6 kg och nästan 1 cm mindre runt midjan. Detta trots att jag åt massor i helgen som var och inte har tränat mer än en löprunda + ett gympass. Det har gett resultat att äta mindre kalorier i veckan helt enkelt! Så skönt! Nu är jag peppad att fortsätta med denna taktik. Ska dock försöka få in lite fler motionspass nästa vecka. Tycker bara det blir svårare och svårare att ge sig ut på promenader nu när hösten kommer och det blåser och regnar om vartannat... Men tänkte försöka på mig ett Friskis & Svettis pass på måndag. Det är mitt mål iaf

    Daaling >> hoppas du kryar på dig snart!
    Sunshine >> Ibland får man synda, en klubba är ju egentligen igenting
    mamsellen på smällen >> Duktigt med både simning och långa promenader! Och synda får man när det är tjejkväll!

    Fortsätt kämpa alla!!!

  • Superstarfia

    Jag har slutat väga mig.. Och börjat mäta istället.. eftersom ja styrketränar så går de inte att väga sig hela tiden...

    Jag har även bestämt med min PT att jag ska mäta min mängd kroppsfett första träningsdagen varje månad.. vilket kommer bli suveränt.. :)

  • dandelionkid

    Mätte mig nyss, 2 cm i midjan. WOHO! Och allt tack vare er här inne. Så fort jag känner mig sugen så går jag in och läse om hur duktiga ni är och vips! så vill jag vara lika duktig som er :D

  • Daaling

    Den här förkylningen håller på att ta kål på all min viktminskning tror jag kan knappt röra mig utan att börja kallsvettas och så har jag bara lyckats ta Allevo på mornarna. Lunch och middag har varit vanlig mat (tyvärr 2 mackor som måltid vid 3 tillfällen) Fy!!! Och så har en bit mörk choklad med mint smak även slingkit ner... Men jag har i alla fall avstått från att köpa lösgodis. Imorgon blir dock en onyttig dag till frukost och middag så jag får satsa på en kalorifattig lunch och vara duktig på söndag. Lycka till med helgen tjejer!

  • LyckligTjej

     


    Daaling skrev 2009-09-04 14:42:14 följande:
    Den här förkylningen håller på att ta kål på all min viktminskning tror jag kan knappt röra mig utan att börja kallsvettas och så har jag bara lyckats ta Allevo på mornarna. Lunch och middag har varit vanlig mat (tyvärr 2 mackor som måltid vid 3 tillfällen) Fy!!! Och så har en bit mörk choklad med mint smak även slingkit ner... Men jag har i alla fall avstått från att köpa lösgodis. Imorgon blir dock en onyttig dag till frukost och middag så jag får satsa på en kalorifattig lunch och vara duktig på söndag. Lycka till med helgen tjejer!

    Jag är också förskyld och haft sååå ont i halsen dem senare 4dagarna.
    Så jag har levt på glass dem dagarna, + att jag inte varit ute och rört
    på mig sen i söndags...ställde mig på vågen igår och som tur
    är så står jag kvar på mina kilon så det känns skönt att inte ökar nåt.
    Men att gå ner i vikt samtidigt som man är sjuk är INTE lätt.
    Vi får ta nya tag när vi blivit piggare igen
    Lycka till!!!!

  • Hondendär

    Hej tjejer! Har inte varit inne på några dagar, och oj vad nu har skrivit! Det är bra det!
    Vad duktiga alla är, vi borde vara riktigt stolta över oss allihop!!

    Har varit en ganska bra mat och träningvecka för mig, förutom igår och idag då jag har ätit massa dåligt. En dag var okej, men två var inte alls bra.
    I vilket fall som helst blev jag väldigt ledsen och arg tidigare ikväll av nån anledning som jag själv inte riktigt kunde hitta.. Svårt för sambon att veta vad han ska göra när jag gråter och säger att jag inte vet varför.. (är det bara jag som blir så ibland??) Det slutade i alla fall med att vi kom överens om att jag ska sluta äta p-piller, för jag tror att det är dom som gör mig så upp-och-ner i humöret.
    Jag hade innan bestämt mig för att gå ut och springa, så MYCKET motvilligt begav jag mig ut. Det var visst en fördel att vara arg och ledsen för jag sprang fort som sjutton. Hann min 4,5km-runda på 26 min, och det är jag himla nöjd med! Så efteråt kändes det förstås bättre.

    Ber om ursäkt för att det blev ett så långt och egoistiskt inlägg, men det känns som om jag kan skriva sånna här saker här. Ni är så bra på att peppa.

    Och Daaling: Läste om dina kalla fötter. Tror det där med att du och din m2b pratar på olika sätt är helt normalt. Jag tänker ofta samma sak, jag är på samma sätt som du; jag måste prata länge, älta saker medan han är tvärtom. Men jag tror man löser det genom att ha dom där ältande samtalen med sina närmsta vänner. Man pratar kanske inte om samma saker jämt, men man får i alla fall prata av sig. Blev lite ostrukturerat det här tror jag...

    Hejja oss allihop!
    Förresten, kom precis på en sak...det är ju ett tag kvar till våren, men det är ju ganska många av oss här inne som går promenader eller springer. Vad sägs om att fundera på att välja ett lopp (typ vårruset, tjejmilen etc) till våren/sommaren, och sen anmäler sig dom som vill. Så kanske vi kan bli ett stort gäng?
    Kanske inte finns nåt intresse alls, var bara en tanke.

    Kram på er!

  • Daaling

    Ok, kan redan konstatera nu att detta inte varit den bästa mat eller träningsveckan...mest pga min dumma förkylning. Så jag räknar med att ha gått upp lite på vågen imorgon Men jag är såååå tacksam för denna tråd och vår kollektiva träning. Hade det inte varit för den hade jag inte tvingat ut mig själv på den där 45 minuters promenaden idag. Tack för all peppning gällande de kalla fötterna jag fick i tisdags. Ni är så gulliga. Allt känns forfarande lite skört och jag tänker alldeles för mycket, men jag hoppas att det successivt lägger sig. Vi har under helgen överlevt vår förlovningsmiddag med våra föräldrar. Våra familjer är som natt och dag och jag tror inte de egentligen är så jätteförtjusta i varandra, men det gick ganska bra, men vi var nervösa...

    Har haft en lugn och skön dag idag. Ska bli spännande att höra hur det gått för er alla imorgon då vi har rapportering! Hoppas det gått bättre för er än vad det har för mig.

  • sunzhine

    Har tyvärr oxå haft en ganska dålig vecka, är nere i nån deppsvacka. Men har i allafall tränat 3 gånger o promenerat som jag ska men maten hade ju kunnat va bättre! men men nya tag imorgon då ska jag minsann ta tag i vikten o gå ner till nästa måndag. Får väls e vad vågen står på men ett + tror jag tyvärr på...

  • kullaberg

    Måndag morgon! Hoppas alla har haft en bra helg! Min har varit lugn och skön och bara lite onyttigt (lite godis i lördags till fotbollen....)
    Idag hade jag tänkt gå och träna, men så har jag ju så klart åkt på tandvärk.. Hoppas det blir bättre, för då ska jag bannemig masa mig iväg till Aerobic passet!

    Bra kämpat alla, tråkigt att så många har åkt på förkylningar och dylikt! Hoppas ni mår bättre!

    Hondendär>> Det där med ett lopp till våren var en ganska intressant tanke.. Jag är dock lite rädd att jag skulle banga när det väl kom till kritan.. Tål att tänkas på dock!

  • Superstarfia

    Idag stod vågen på -0,5kg.. dock visar måttbandet -3cm på midjan och 4cm på kärlekshandtagen... :)

Svar på tråden Banta med mig!