• Hondendär

    Banta med mig!

    Kommer in lite senare än er andra, men blev så glas när jag hittade den här tråden! Jag har inte något stundande bröllop att gå ner i vikt inför, men i söndags bestämde jag och min sambo att vi skulle slå vad om vem som kunde gå ner i 10% av vår vikt först. Vi är väldigt tävlingsinriktade av oss båda två och vet att det här är ett av de få sätten som fungerar.
    Nu har det gått en halv vecka och jag är väldigt taggad; jag SKA bara vinna!
    När jag hittat den här tråden kan jag ju bli peppad av era framsteg varje dag också, suveränt!
    Jag vägde i söndags 71,2 kg och ska gå ner till 64,8kg för att att vinna vadet. Vill helst gå ner lite till, men det är ju en början..

    Heja allihopa! Ni är jätteduktiga!

  • Hondendär

    Kommer in lite senare än er andra, men blev så glad när jag hittade den här tråden! Jag har inte något stundande bröllop att gå ner i vikt inför, men i söndags bestämde jag och min sambo att vi skulle slå vad om vem som kunde gå ner i 10% av vår vikt först. Vi är väldigt tävlingsinriktade av oss båda två och vet att det här är ett av de få sätten som fungerar.
    Nu har det gått en halv vecka och jag är väldigt taggad; jag SKA bara vinna!
    När jag hittat den här tråden kan jag ju bli peppad av era framsteg varje dag också, suveränt!
    Jag vägde i söndags 71,2 kg och ska gå ner till 64,8kg för att att vinna vadet. Vill helst gå ner lite till, men det är ju en början..

    Heja allihopa! Ni är jätteduktiga!

  • Hondendär
    Lajsan skrev 2009-08-27 18:55:34 följande:
    Va kul när ni kan "hjälpas åt" hur ska du gå till väga? Träning? Mat? Lycka till!
    Vi kör just nu på Viktväktarnas Points Plus-program där man får registera allt man äter. Är inte medlem i VV, men kör lite på hemma. Får väl se hur det går. Och försöker planera maten en vecka i taget för att inte köpa hem nåt i panik när man är hungrig. Har funkat hittills den här veckan i alla fall

    Träningen blir promenader på 45 min så ofta jag hinner (målet är en gång om dagen, men det kommer inte att uppnås), jogging och styrketräning. Ska försöka se till att planera in träningen så mycket som möjligt nu när vardagen börjar för mig igen på måndag, det är ända sättet för att jag verkligen ska göra det tror jag.

    Kom du ut på promenad Lajsan? Hoppas!! Segt att komma ut, men det är ju så skönt när man väl gör det! Pepp pepp!
  • Hondendär
    tinapigall skrev 2009-08-28 15:21:27 följande:
    Hej!Jag är helt ny på detta forum, för jag trodde väl aldrig min sambo skulle fråga... men nu så till våren ska vi förlova oss.. Jo jag vet man ska väl inte planera in det så långt i förväg men nu blev det så som en extra morot för mig att gå klart min trista utbildning. Till saken! Jag väger 76 kg och det beror på att sköldkörteln slutade fungera och då går ämnesomsättningen på sparlåga. Har gått upp 20 kg på drygt ett år, så det är inte kul! nu vill jag så gärna gå ner igen, har ju nästan normala hormonvärden nu, med medicineringen, så jag borde ju kunna banta! Har för vana att gå en liten promenad varje dag, men måste nog öka på. Och äta nyttigare! Skulle vara underbart att komma i en fin brudklänning så småning om!! Lycka till ni allihopa!
    Välkommen! Klart du kommer att komma i klänningen du vill ha när det väl är dags. Vi peppar så mycket vi kan!
    Har du nån särskild plan ännu för hur det ska gå till?
  • Hondendär

    Bra jobbat allihop!
    Måndagsrapport:

    Vikt: -1,2kg

    Är supernöjd! Har varit duktig hela veckan, förutom i lördags då jag syndade med godis och god mat, men har bestämt mig för att en dag i veckan får vara lite som den blir.

    Utmaningen för veckan låter jättebra, med promenad och styrka!

    Nu kämpar vi på en vecka till tjejer! Måndag idag, så då kan man "börja om" efter helgen.

    Kram på er allihop!

  • Hondendär

    Hej tjejer! Har inte varit inne på några dagar, och oj vad nu har skrivit! Det är bra det!
    Vad duktiga alla är, vi borde vara riktigt stolta över oss allihop!!

    Har varit en ganska bra mat och träningvecka för mig, förutom igår och idag då jag har ätit massa dåligt. En dag var okej, men två var inte alls bra.
    I vilket fall som helst blev jag väldigt ledsen och arg tidigare ikväll av nån anledning som jag själv inte riktigt kunde hitta.. Svårt för sambon att veta vad han ska göra när jag gråter och säger att jag inte vet varför.. (är det bara jag som blir så ibland??) Det slutade i alla fall med att vi kom överens om att jag ska sluta äta p-piller, för jag tror att det är dom som gör mig så upp-och-ner i humöret.
    Jag hade innan bestämt mig för att gå ut och springa, så MYCKET motvilligt begav jag mig ut. Det var visst en fördel att vara arg och ledsen för jag sprang fort som sjutton. Hann min 4,5km-runda på 26 min, och det är jag himla nöjd med! Så efteråt kändes det förstås bättre.

    Ber om ursäkt för att det blev ett så långt och egoistiskt inlägg, men det känns som om jag kan skriva sånna här saker här. Ni är så bra på att peppa.

    Och Daaling: Läste om dina kalla fötter. Tror det där med att du och din m2b pratar på olika sätt är helt normalt. Jag tänker ofta samma sak, jag är på samma sätt som du; jag måste prata länge, älta saker medan han är tvärtom. Men jag tror man löser det genom att ha dom där ältande samtalen med sina närmsta vänner. Man pratar kanske inte om samma saker jämt, men man får i alla fall prata av sig. Blev lite ostrukturerat det här tror jag...

    Hejja oss allihop!
    Förresten, kom precis på en sak...det är ju ett tag kvar till våren, men det är ju ganska många av oss här inne som går promenader eller springer. Vad sägs om att fundera på att välja ett lopp (typ vårruset, tjejmilen etc) till våren/sommaren, och sen anmäler sig dom som vill. Så kanske vi kan bli ett stort gäng?
    Kanske inte finns nåt intresse alls, var bara en tanke.

    Kram på er!

  • Hondendär

    Superstarfia: Grattis! Vad du är duktig!

    Vågen visade -0,7kg igår. Får vara nöjd att det var minus iaf, även om jag gärna önskat lite mer.

    Kämpa på och lycka till!

  • Hondendär

    Skönt att fötterna börjar bli bättre! +0,9 är inte så farligt.
    Nu kör vi tjejer!


    Daaling skrev 2009-09-09 19:21:00 följande:
    Vågade till slut ställa mig på vågen idag. +0,9 kg men jag visste att det skulle vara på plus sidan. Aja, nu är jag sporrad att kämpa vidare. Mina fötter har börjat bli bättre nu så idag kunde jag för första gången promenera till pendeltåget på väg till jobbet = 35 min promenad. Kände mig duktig Hoppas det går bra för er alla!
  • Hondendär
    Superstarfia skrev 2009-09-10 18:41:26 följande:
    www.ellybrittasofia.blogg.seHär kan ni följa min viktkamp, eller ja kampen för att förändra mitt liv till det bättre...
    Kul att kunna läsa och bli ännu mer inspirerad!
    Jag funderar på en sak... jag tycker det är väldigt jobbigt att låta bli sötsaker som godis (framförallt mörk choklad), glass och fikabröd. Jag köper inte hem det själv, men när jag bli bjuden på det. Jag tycker att om jag låter bli under ganska lång tid så borde ju suget försvinna!? Eller?! Saken är den att i våras var jag utan i 3 månader och det var fortfarande ingen skillnad på suget. Jag låter bli för att jag har bestämt mig, men jag vill fortfarande ha. Trots att jag vet att jag inte mår ett dugg bra av det! Läste i din blogg Superstarfia att du inte var godissugen längre. Vad gör du? Nån som har nåt tips på hur jag ska gå tillväga?
  • Hondendär

    Grattis Superstarfia!
    Och Kullaberg, bra att du känner för att kämpa igen. Förstår att det måste vara sjukt jobbigt och frustrerande att göra allt rätt och ändå händer inget. Funkar det inte med det nya konceptet så kan jag rekommendera att prova VV:s pointsprogram. Kan vara segt ibland att behöva skriva in allt man äter, men för mig funkar det. Och när jag måste skriva in allt så vill jag inte äta nåt onyttigt, för det känns otroligt jobbigt att skriva upp 6 points på en glass t.ex.

    Veckans resultat:
    -0,6kg
    -2 cm i midjan
    -1 cm på höft och "kärlekshandtag".
    Ner, men inte särskilt mycket...bättre jobb den här veckan tror jag det får bli.

    Jobba på alla! Fy vad vi är duktiga!

Svar på tråden Banta med mig!