Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Och nu längtar jag efter chokladbiskvier. Undrar om kondisen i närheten har några. *slurp*

  • Liten med Mindre

    kängu - jag har instruerat spinning i 10 år, och det har förlorat sin tjusning lite. Inte själva instruerandet, men spinningen... I början hade jag kunnat bo på en spinningcykel utan att tycka det blev trist. I tonåren var det dans, barndomen gymnastik. Men nu är det lite tomt på bränsle...

    Fick tag i biskvier. Inte toppkvalitet - lite väl söt, men de fyller sin funktion.

    Så din Ru gillar att åka påsen på kängu-magen? Kan du flytta honom sen eller?

  • Liten med Mindre

    Frejis - vd är tillbaka nästa vecka, men kalendern är fulltecknad och personalkillen som snart sliter sitt hår i förtvivlan tror att det blir först efter 20:e. Är i v 14+5 nu och biskvierna hjälper inte ett dugg att platta till magen.

  • Liten med Mindre

    Frejis igen, har du badkar att bada i? Det enda som fick min rygg att slappna av...

  • Liten med Mindre

    Frejis - har aldrig badat så mycket som när jag var gravid...

  • Liten med Mindre

    Om det inte var för att västkusten och framför allt Norge har så fin dykning, så skulle jag enbart vilja ägna mig åt cocktaildykning. Fast då jag föredrar lite mer obemannade resmål så finns sällan någon med en färdig cocktail när man kommer ur vattnet. Men färsk frukt i överflöd. Sen går det ju ibland att hamna på en ort med bar för en eftermiddagsdrink medan man loggar i boken.

  • Liten med Mindre

    Lappis - rent generellt är cocktaildykning bekväm/enkel dykning med varmt vatten, färgglada fiskar och tunn eller ingen våtdräkt.
    Därmed inte sagt att det måste vara enkla dyk, ibland är det vågigt och strömt, mycket tidvatten eller andra saker att ta hänsyn till.

    Dags att dra till cyklingen och trampa bort biskvierna.
    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Godmorgon!
    Fredag!!!


    Lappis - hade noterat hemma vad vinslottet hette. Det låg visst en bit ifrån St Tropez och heter Château Routas. När jag kollar in hemsidan så är det i alla fall samma slott, men jag vet inte om de är samma folk som har det.

    Har just fått guida maken över telefon i vad som är ok kläder att gå på fotografering i för liten flicka. Hur lätt är det när man inte ser vad som finns i lådan. Men jag tror resultatet blev roligare än gråvit-randig body.

    PB - det låter väl som en strålande idé att hyra ut vagnen och få in lite pengar om nu ingen vill köpa den!

  • Liten med Mindre

    Mmm...väntar spänt på nennes provbakning av dumlekladdkakan...

  • Liten med Mindre

    Muggles - ni hittar i alla fall hus. Ska vi ha en intern liten tävling vem som hittar hus sist?

    BS - glömde kommentera overall-bekymret tidigare. Jag köpte ingen overall till mindre förrän säkert november då jag kom på att det kanske är bra att ha. Vi hade bara en fleeceoverall från KappAhl, som hon hade i bilstolen.

    I vagnen använde vi bara dunåkpåse i mjukliften, och vanliga kläder+vantar+mössa. Fördel att slippa massa kläder och enkelt att öppna när man kommer in i gallerior eller kommer hem med sovande bebis. Nackdel att det inte riktigt är smidigt att plocka upp bebisen ute under kalla årstiden. Men vi klarade det med. Gällde att tajma promenaden till efter matning vilket vi lärde oss den hårda vägen...

    Köp en neutral färg (svart sa du fanns väl) så funkar det oavsett kön. Annars finns det säkert på second hand/klädbytardagar i all sköns färger. De blir ju inte direkt slitna.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor