Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Kan inte heller bruncha 10-11 oktober. Ska tänka på er när jag sitter på café i Nice. Om vi nu bara kommer iväg...

    Inga nyheter om jobb än. Denna väntan...

  • Liten med Mindre

    Snorkis - många tycker nog det är lite jobbigt att berätta att det inte tog på en gång, som om det vore en "sämre" prestation. Mest hör du ju om de som lyckas på första försöket, "Hoppsan", eller de som kämpar i evigheter med IVF och annat.

    Själv försöker jag att inte sticka under stol med att det tog tid första gången i alla fall. Om någon nu intresserar sig.

  • Liten med Mindre

    Snorkis - tror också att lite lagom mycket kämpa gör att man uppskattar resultatet mer.

  • Liten med Mindre

    Vänner - tror jag läste om Karlaby kro i någon tidning. DEt lät mysigt med spa och behandlingar, sen hade de ett fredagsmyspaket som inkluderade hemgjord delikatesspizza, en flaska vin, godis och chips på rummet efter spabehandling. Härligt!

    Snorkis - nu är du väldigt kvinnlig om du tror att du kan göra jobbet, men kanske inte tillräckligt bra. KLART DU KAN! Vill du ha jobbet och tycker allt vad det innebär är intressant så ska du självklart söka! Det du inte kan kan du lära dig!

    Nenne- om det inte var så att ni hade en "dramatisk" dag imorgon - så skulle vi bokat fika i Falun. Men jag tror nog ni vill hem o vila och ruva efteråt (sen har ju svärmor kalas på eftermiddagen). KRAM o lycka till!

    Min rumskollega är ansvarig för eftermiddagsfikat idag, och då han inte kommer vara här har han gett mig uppdrag att förvara och distribuera hembakade kanelbullar när det är dags. Så nu ligger det en hel hög bullar och doftar under min bänk. Tror ni jag kommer vara hungrig idag????

    EA - kramisar!

  • Liten med Mindre

    nenne - vi får väl se om det tajmar nån annan gång. Vi väl i Falun nån gång varannan månad. Jättelätt att hitta tid med andra ord.
    Mysigt att åka o klappa bebis med.

  • Liten med Mindre

    Suck! Jag sitter bara o stirrar o får inget gjort. Vilket gör att det går långsamt till lunch. Och dessutom måste jag hitta nåt på restaurang o äta. *ynk* Vilka världsliga problem...

    Nåja, vi kan båda konstatera hemma att Mindre verkar sova lugnare om nätterna sen hon fick tillbaka sin sovpåse förra veckan (för varm under sommaren), efter gnäll första natten. Och igår verkade aptiten återvända hyfsat när magen funkar som den ska. Hurra!

    Enda jag inte gillar med sovpåse, är att jag inte får se min lilla söta tjej i pyjamas - det är ju sååååå gulligt med barn i pyjamas! *smälter*

  • Liten med Mindre

    Koko - hoppas du fått ordning på tillvaron med lillebror! Kram!
    Och skönt att du hade en liten positiv rapport från Cicci med.

    Vill ha mat mat mat...

  • Liten med Mindre

    Frejis - KRAAAAM! VAd bra om du kan få lite hjälp redan nu. Förstår (nästan) att det börjar bli lite mycket nu med alla beslut, besked, komplikationer, okomplikationer,... Man är ju från början inte världens stabilaste som gravid och blivande förälder...

    Bullarna fick ge vika för lyxlunch på fina krogen, och så blir det mintchoklad ur lådan efteråt. Är rätt mätt nu!

    Men inte har jag mer sug för det. Får se om jag får till nåt att göra när de jag behöver se är tillbaka från lunch. Kanske ska läsa lite på min fotokurs så länge. Jobbrelaterat tills jag får ev nya jobbet i alla fall...

  • Liten med Mindre

    Telis - krya på dig! Föreslår som vanligt het ingefärsdryck med citron o honung. Har du dubbelkollat med vårdguiden att inte hostan kan vara gris-relaterad? *orolig*

  • Liten med Mindre

    Telis - drick det kallt då! Har fått för mig från diverse texter att ingefära är slemlösande och bra för immunförsvaret - jätteskönt när jag hade ont i rösten eller hade lagom med hosta. Mjölkprodukter tror jag personligen kan förvärra lite då mjölk är slembildande, liksom choklad.

    Fast å andra sidan - om livsandarna höjs av glass eller vad det nu kan vara, så ska man nog satsa på lite sånt med.

    koko - gulligt med storebror som sällskapar i gymmet.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor