Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ang gravidkläder så kan jag tycka det är lättare att klä sig - jag har inte så mycket att välja på, och det finns inte så mycket snyggt att shoppa så jag känner inget jättebehov av det heller. Det trista är väl när jag väl har ett behov så är det svårt att hitta.

    Vill ha en snygg kofta/tröja att ha nu när det blir kallare. Utan en massa skärp, volanger, konstiga kragar etc. Gärna något som går att ha även utan mage förstås... Och som inte är jättedyrt, eller sticks...

  • Liten med Mindre

    Låter sunt Mugglan - njut ett tag över att förmodliggen vara tillbaka till dig själv igen! Nån härligt AW på G ikväll kanske?

    Det är ju faktiskt FREDAG!

  • Liten med Mindre

    Fast - själv masar jag mig ju lagom hem en fredag. Funderar på ett varmt bad och tidigt i säng. Party party!
    Maken ska ju ändå bort ikväll och hela helgen.

    Nån som vill leka med mig o Mindre?

  • Liten med Mindre

    Vickan - här har det åkt ner både mjölkchoklad och chokladmoussetårta. Så känn inget dåligt samvete. Grynet var väldigt chokladsugen idag. Och igår kväll...

    Hoppas det blir nåt annat som jag längtar efter ikväll, som känns lite nyttigare.

  • Liten med Mindre

    BS - mina föräldrar har sparat mitt sånt garage som jag fick när jag var liten. Fast jag undrar om de hade alla bilar och gubbar??
    Står och väntar på Mindre de gånger hon faktiskt är där. Hittar vi hus får det nog komma hem till oss.

    Mindre gillar det mesta tror jag. Ballonger, mega blocks, armband och magnet-bygget vi köpte i Nice är nog favoriter. Plus gosedjuret för dagen. Och så läsa böcker. Igår kväll skulle vi prompt läsa mammayoga till kvällsvällingen.
    Intressant att försöka beskriva bilderna skoj för en 2-åring.

  • Liten med Mindre

    Trevlig helg!
    Det blir nog tyvärr inte så många bilder hemifrån. Fast jag borde ju motionera kameran lite mer förstås.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Telis - tack för recept! hoppas storstädning och piffning går bra!
    Vi var till Blektornsparken på parklek idag, mindre och jag. men trots att det stod att de skulle öppna kl 11 så hände inget. Så vi fick åka hem och äta istället. synd, för liten och stor flicka hade sett fram emot grillad korv. Det var i alla fall skoj att se på kaniner och grisar och leka bland andra barn (eller i alla fall vilja ha allt de hade).

    Får se vad det blir för projekt när vi har sovit. Vi var båda ur gängorna i morse, och vädret hjälper ju inte till. måste ju säga att jag saknar mannen lite också. Det är så lite tid att umgås i veckorna också. O han kan väl inte ha det så skönt om de ska sova ute ikväll...

    Genusfrågor - vi har fått de flesta kläder vi har till mindre, och majoriteten av de ärvda kläderna är rosa och röda. Från familjer med 2 tjejer... Fast egentligen bryr jag mig inte så jättemycket om vad det blir för kläder, bara hon är varm och har det bekvämt. Kostar det sen gratis är det bara bra. Det är så kort tid, och då kan vi väl hellre spara pengar tills när hon börjar önska sig kläder hon själv vill ha.

    Dags att krypa till sängs en sväng. Zzzz Zzzz

  • Liten med Mindre

    AM - hoppas Livia är bättre på övertalning vad gäller vagn då.


    koko - vad härligt att lillebrors mage verkar uppskatta dina "uppoffringar". Just nu skulle jag gå åt utan ost känns det som. funkar det med får- och getostar?

    Vad skoj det var att kika in hos alla. Jag skulle säga att det mesa hos oss är makens inredning, utom möjligen sovrummet. Men allt är influerat av för lite plats. Trist! Men också skönt att vi inte har så många favoritmöbler till den dag vi hittar hus. Ifall de nu inte platsar i huset menar jag. Jag vill ha med pilasterhyllan, och maken vill ha sängen. Sen är det rätt så lugnt, även om vi säkert inte slänger ut resten.
    Lite hamstertendenser finns kvar.

    Kram till pluttgumman Bumsis! Skoj att få ett ansikte till namnet, och ett namn till "nicket". Fint namn!

  • Liten med Mindre

    Telis - Menar du att ni måste hålla fläckfritt tills dess?? Jösses! Heja er!

  • Liten med Mindre

    BS - modigt av Iris! Och varmkorv måste ha varit smaskens. Kanske värt att böka lite, missa bussen och få korv.

    Shoppa: grobag sovpåse? smink, krämer och ducshtvål? Stödstrumpor - osexigt men skönt?

    Äsch - kommer inte på så mycket skoj att shoppa heller. Försökte en snabbtur på stan igår, men hann bara med en bodybutter från Body shop. Inte ens underkläder till mig själv kunde jag handla för jag blev velig om pris och storlek.

  • Liten med Mindre

    Mindre o jag hittade en för oss ny klätterställning i "hennes storlek" som hade både stege, "rep-hängbro", kryptunnel och rutchkana. Hon sprang varv på varv och skulle genom "tullen" om o om igen. Det är så kul att se barnen så förtjusta över något.

  • Liten med Mindre

    Tinga - vad skönt om det går lite uppåt!

    Dagis låter väl som en fin idé. De behöver ju inte vara där på heltid kanske, om maken vill ha mer ledigt med dem också.

    Mindre äter helt klart annan mat hos dagmamman än hon stoppar i sig hemma, och tvärt om förstås. Så förhoppningsvis smittar det av sig på killarna!

    Hoppas hoppas!!!

  • Liten med Mindre

    nenne - eller någon annan - får jag oxå läsa? *blinka bedjande*

    Nu - dags att få veta vem de tänkt ska göra mitt gamla jobb, eller deras brist på tänk kanske... Spännande!

  • Liten med Mindre

    Ore - se det från den positiva sidan - du kommer kunna komma ut och ta långpromenader i dagsljus hela vintern, medan många andra blir sittande inne från mörk morgon till mörk kväll...

    Minns att jag var full av fräknar redan i slutet på mars när jag var hemma med Mindre. Blir kanske inte riktigt samma sak denna gång.

  • Liten med Mindre

    Gosnosen - ruva lugnt!!! (kopplar på tumhållningen)

    Lappis - kul att kursen och svenskan gick bra!

    Sweet - Jag förstår att ditt ekorrhjul tycks snurra för fort. Höga krav på jobbet, korta ledigheter, frånvaro av "socialt skyddsnät" när släkten är långt bort (för det är ju sällan vänner kan vara hemma med ens sjuka barn eller avlasta på samma sätt), och brist på tid för reflektion. Lägg till det att ni bor på väldigt liten yta och har en aktiv ett och etthalvtåring.

    Ibland måste man inte vara stark, utan får ge efter ett tag o vara liten och ömklig för att sen orka igen.

    KRAM!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor