Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis - oj, trist med kursen. Elakt sagt så låter hela upplägget väldigt "kommunalt".

  • Liten med Mindre

    Är det inte irriterande - att när vi äntligen har tid att åka o kika på hus i helgen - så finns det knappt några att se i området vi är intresserade av? Retsamt värre! Slår vad om att det blir massor nästa helg när vi planerar en tur till Dalarna. Ödets ironi...

  • Liten med Mindre

    EA - första visningen är i 98% av fallen på söndagar, med uppföljning må/ti veckan efter.

    Det är riktigt öken just nu.

  • Liten med Mindre

    Välkomna hem Muggles o Telis!
    Skoj att ha er tillbaka.

    AM - majspuré var det som fick Mindre att börja äta förut. Måste passa små smaklökar bra.

    Angående Nice så får vi väl bana våra egna vägar då. Göra lite efterforskningar på nätet först kanske. Maken är bra på sånt, jag får aldrig ändan ur.

    Åh - är förresten jättenöjd med min lunchsushi - vill ha mer! Precis vad Grynet efterfrågade tror jag. Önskar bara jag förstod vad det är för efterrätt som det suktas över. För nåt mer är det kroppen vill ha...men inget jag tänker ut passerar nålsögat.

  • Liten med Mindre

    Nenne - hoppas alla ägg blir finfina kandidater! Tumhållning!

  • Liten med Mindre

    Telis - åker en torsdag (kväll) till söndag. Ser fram emot 3 härliga sovmornar utan tröttsamma (men roliga) kvällaktiviteter som bröllop o sånt.

    Nenne - alla indikationer pekar till er fördel...

  • Liten med Mindre

    BS - hoppas att du fick en lugn natt!

    Snaily - håva hit lite banankaka!!! *dreglar* Är det sån med choklad också?

    Kängu - har du räknat på hur mycket Ru faktiskt sover, jämfört med vad han borde sova? (Jag vet att jag kan tjata lite om AW - men jag tror faktiskt hon har en hel del rätt i de beräknade sovtiderna för små barn.) Kanske sover han mer än du tror? Har ni börjat införa någon form av fasta tider så att han kan börja ställa in sig efter klockan? Annars kanske han tycker att ni tjatar om att han ska sova i tid o otid?

    Om det är till någon tröst så var Mindre inte heller någon som bara somnade så där förutsägbart, tills vi införde schema och fick lite hjälp.

  • Liten med Mindre

    Ore - vi kan poppa popcorn på vår induktionshäll. Hade popcorn-frossa i v 7/8. Ca 3 msk olja och 1 dl korn i en halvstor kastrull. Kanske hade ni dåliga/gamla kärnor?

  • Liten med Mindre

    Kängu - jag tycker schema har den fördelen att jag slipper fundera på när hon kan tänkas vara trött eller inte. Innan blev det "Åh - hon kanske är gnällig för att hon är trött. Nähä - inte sova, vad är det då då?? Och så höll jag på... Och när de är små kan de ju sova i vagnen lite överallt. Fast å andra sidan har vår dagmamma fått till middagslur i vagn nu med, så det går uppenbarligen fortfarande.

    Men schemanörd, det är jag det.

    Frejis - jag tyckte inte alls du såg stor o klumpig ut när vi sågs - bara väldigt gravid. Tror inte du kommer behöva oroa dig över extrakilon i längden. Du verkar ju lagd åt långpromenadhållet till. Och som du klängde upp och ned på caféstolen så verkade du smidigare än mig.

  • Liten med Mindre

    Ore - jag lägger i 2-3 korn och väntar tills de poppar, sen i med resten och låter det stå tills poppandet avtar, kanske inte på högsta värme, men inte lågt. Funkade fint för oss. Men jag vet att jag drabbats av hårda små trista korn några gånger oavsett spis. Tror det beror på om de är gamla eller nya.

    Saknar förstås min gamla aluminiumkastrull som poppade fantastiska popcorn. Men maken ville inte använda aluminium, även om det hade gått på våra 2 vanliga plattor.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor