• _koko_

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ååååh, muggles.
    Stora varma kramar och mycket bubbel (bubbel funkar alltid, fast du kan få sprit också om du vill) under deppmanteln. Ska jag baka en kladdkaka också?

    Nä, usch, vad jag lider med dig. Hur mår du fysiskt, blöder du, har du ont?

  • _koko_

    AM - Påminn mig om vad det var man skulle använda för att märka barnens kläder?!

    lappis - Att du drömmer om det är väl ett tydligt tecken på att hjärnar håller på att bearbeta det åt dig. Som du säger, det är ju inte bara att stänga av något som man engagerat sig så fullständigt åt i 3 år! Det viktiga är väl att du känner att det är rätt beslut ni tagit.

  • _koko_

    muggles - Usch, förstår verkligen! Det ÄR ju en sorg och man FÅR sörja, bör nog till och med. Klart att det gör extra ont när andra ligger nära i tiden och får det du har förlorat. Skönt att du inte har ont längre iaf (även om det inte är någon tröst), och jättebra att du har mamma hos dig, är det någon som kan trösta och pyssla om så är det väl mamma!

    *drar ut i köket och vispar ihop en kladdkaka*

  • _koko_

    piggis - Asså conny väger 10,4 (tror han är 83 lång) så för hans del är det ju knappast några problem på lääänge, det var bara information jag snubblade över när jag googlade.

    lappis - Det är så konstigt, jag som har norrländska rötter, har föräldrar som älskar surströmming och alltid säger att jag gärna smakar på allt - jag har inte ätit surströmming?!!! Helkonstigt.

    muggles - Känner du doften? Kladdkakan är snart klar, ska bara komma på hur jag får den till gbg... Kanske får det vänta tills på måndag när sambon ska ner och hämta bilen.

    Han sover förresten så sjukt dåligt på nätterna just nu, tror det är lite för mycket för honom, med bebis på g (förra gången väckte jag ju honom när det var dags att åka), sälja bil, köpa bil, planera en svensexa (som är i morgon och han drar i det mesta eftersom de andra är så lata), och allt samtidigt...

    Liten - Jag vill också ha huslänk! Vi fick väcka conny i morse för att hinna till inskolningen... Två gånger grät han till inatt, jag gick upp första gången (behövde ändå gå på toa), men han verkade gråta i sömnen, så andra gången lät vi honom vara och då lugnade han sig själv snabbt.

  • _koko_

    lappis - Ja, just det! Din pappa kommer ju! Åååh, vad roligt!!! Min pappa har en hel arsenal global pro-knivar köpta i japan (de kostar ju nada där, pro finns inte ens i sverige så vitt jag vet, fast jag vet inte heller om skillnden är så jättestor). Hahaha, ett samurajsvärd, det vore något!! Påminnner mig om när sambons pappa för många år sedan försökte ta en jättekniv i handbagaget när han skulle åka från usa... Gick inte så bra...
    Trevlig resa, förresten!

  • _koko_

    piggis - Hur länge räcker egentligen 75 påstrykbara? Har svårt att uppskatta hur många som går åt...

  • _koko_

    lappis - Finns inte duka alls?? Jag trodde att det bara var butiken på sveavägen som hade stängt?! Jag har presentkort där...

    BS - Klart man får vispgrädde till!

    Telis - Jättespännande i morgon! Håller tummarna för 1: att allt ser bra ut, 2: att bebisen visar upp sig tydligt.

    BS - Glömde säga det förut, vilken otur nu haft båda gångerna, att INGEN velat visa sina ädla delar! Med lillebror fick bm skaka lite på magen med ul-grejjen, conny såg hon direkt på. Väluppfostrade foster.

  • _koko_

    HAHAHA, jag har gått och varit sugen på kladdkaka i flera dagar, inte mer än rätt att ni delar längtan med mig.

    AM - Tack, vill ju gärna beställa från nåt ställe som andra är nöjda med, så filur blir det (ska bara bekräfta beställningen)!
    Och ja, det var first wheels som fick nobben.

    Liten - Tyckte det såg toppen ut, privat tomt och fräscht inne. Håller tummarna och förstår att det är nervöst!

    muggles - Vår dator krånglade igår när jag skulle kolla på lampan och nu orkar jag inte leta reda på länken, kan du inte inboxa den till mig? Nyfiken!

    AM - Stora lampor är ju jättesvårt! Fanns en väldigt häftigt i elbutiken på sveavägen vid t-rådmansgatan förut, fast den skulle nog inte passa i er matsal (den var i plast och glas). och sen kostade den 50 laxar också.

    Nu är det lunchdags!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor