• _koko_

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS - Ja, iaf ska det inte behöva ske pga moderkakan. Säker kan man ju aldrig vara!
    Och visst kommer lillebror tycka att han har världens vackraste mamma nu! HAHAHA!

    Hoppas det löser sig med Iris, omöjligt för mig att råda känns det som...

    Behöver förresten hjälp: Vi har inte köpt något galonställ till conny ännu, han har bara ett (felköpt) fodrat regnställ. VAD/VAR ska man köpa??? Är det värt att köpa något dyrare? Var in på lindex en sväng igår, och det börjar redan bli utplockat!!

  • _koko_

    Mmm, låter rimligt, hobbe känns ju inte som den stressade typen. (märker ni att jag är skitduktig på att hålla mig härifrån!)

  • _koko_

    EA - JA, de såg jag ju också faktiskt häromdagen, tack för att du påminde mig! Fast jag såg inte att de hade brandmansmärke, bara att de såg ut som brandmansdräkter. Frågan är om det skiljer mycket i kvalité?

  • _koko_

    lappis - Ah, den bruna (jag blandar ju brunt och lila), kul att det funkade så bra!! Men menar du att frisörens toning inte tog sig ovanpå? Det var lustigt isf!
    Spännande, vill se din nya frisyr! Lunch nästa vecka?

  • _koko_

    (och att jag berättade vilka nyanser jag använder var ju inte för att jag tyckte att du skulle ta samma, utan för att du skulle få ett hum om hur just de nyanserna kan se ut )

  • _koko_

    ore - Ja, den här gången är det betydligt svårare att se och komma åt de regionerna än med conny, trots att jag inte är större. Konstigt.

    lappis - Oj, då är det ju kort på riktigt!! Jag kan alla tre, måndag? Nån mer som vill?

    ea - Tack! Ska åka dit och klämma lite på dem.

    ......

    muggles - Hoppas det bara är en "normal" blödning!!!

  • _koko_

    muggles - Ååååh, håller tummarna stenhårt!! Hoppas att det lugnar ner sig på jobbet också, fast samtidigt är det kanske skönt att ha något annat att tänka på så tiden går? Varför hoppade ni av huset?

    Mrs B - Oj, det var tidigt! Jag undrar om den här lille killen tänker fixera sig alls, men bara inte vattnet går så är det ju lugnt. Hoppas magen stabiliserar sig. Är du nöjd med regnstället förresten?

    ore - Vilken trevlig överraskning, glömde skriva det förut, skicka hit en bit!

  • _koko_

    AM - 8000 sparat är ju värt att fira! Köp en riktigt fin leopardmönstrad kjol för pengarna, tycker jag.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor