• _koko_

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis - Ja, de kryllar på drottninggatan också!! Värst är nog den där mot tortyr i iran (om det är samma), som visar upp hemska bilder och vill ha stora summor (typ 100 euro) kontant?!! Luktar bedrägeri lång väg... Du kanske måste öka gånghastigheten till sthlmstempo så de fattar att du inte är turist?

  • _koko_

    telis - Nä, man måste kryssa som värsta slalomåkaren! Fast det borde ju du ha talang för, böj ena benet bara!

    Börjar bli väldigt trött på hela svininfluensahysterin nu, kan inte låta bli att bli påverkad... Är vi helt puckade som ska sätta conny på dagis med en nyföding hemma? Får prata med vårt dagis, första vintern på dagis brukar ju vara väldigt sjukdomsfylld även i vanliga fall... Åsså är det RS-år ovanpå alltihop också. Hejja!

  • _koko_

    Hej frejis!! Kul att "se" dig! Åååh, vill jättegärna luncha med er jag också, ska se om jag kan få till det... Ni kan väl skriva var ni ska ses så får jag se om jag hinner (sista dagen innan semester igen).

    Ledsen att jag drog från influensadiskussionen igår, blev hastig avgång till favvopizzerian (fast jag åt inget, det var sambon som hade craving ).
    Jag förstår verkligen att du också funderar över influensan, telis, varför skulle den tvunget visa sitt fula tryne (höhö) i år???
    Tror inte vi tappar platsen om vi håller conny hemma så länge vi betalar för den (de har hittills iaf verkat väldigt sympatiska, och det är ju ett föräldrakooperativ). Inskolning börjar om 2 veckor, insåg jag när jag höll på att skriva att det ju är rätt lång tid kvar och ingen idé att oroa sig nu...

    Jag har haft lunginflammation (inte som gravid dock) och det knepiga med det är att det kan vara allt ifrån bara hosta (som jag hade) till inläggning på sjukhus och jätteallvarligt.

    BS - Så inte heller Iris fattar vitsen med dockteatern? Skönt, om du förstår hur jag menar.

    Kängu - Kan bara hålla med övriga, amningen är inte det som avgör om du är en bra mamma eller inte. När det inte fungerar är ju ersättning fantastiskt, och som flera varit inne på, pappa kan vara precis lika delaktig i matandet som du. Jag behövde inte ge conny ersättning förrän han var närmare 5 månader, men även han ratade snabbt bröstet och jag minns tydligt hur frustrerande det var varje gång jag försökte amma... Han bara skrek och kastade bak huvudet. Maten ur flaskan behövde han ju inte anstränga sig för att få, den flödade ju direkt.

    Tinga - Måste ni sluta abrupt med mjölk nu? Annars kan ni ju succesivt öka mängden enago allt eftersom så kanske han accepterar det bättre? Så gjorde vi när vi gick över från ersättning till (majs-) välling med conny. Men är det så akut för puff att varje mål räknas (vilket det verkar vara?), då kanske ni inte kan göra så...

    Liten - Kram!

    Nu är det bäst jag börjar jobba!

  • _koko_

    Äh, Piff menade jag ju...

    lappis - sytycd är inspelat, men jag har inte kommit mig för att lösa kopieringen ännu. I värsta fall får du väl komma ut till förorten och hälsa på så får vi ha sytycd-maraton.

    Ore - Jag tar hissen till jobbet nuförtiden, vårt kontor ligger en hel trappa upp...

  • _koko_

    Skräp, jag mår skitilla. Orkar inte ta mig ner till stureplan, ni får äta för mig också. Hoppas på ny chans nästa vecka!

  • _koko_

    Tack för alla kramar igår, det var verkligen värdelöst att må så illa... Har gjort det några dagar nu, fast idag är det bättre. Kanske beror det på att det blivit så jobbigt att sitta framför datorn, magen är i vägen...? Skönt att det bara är 3 dagar till, och de dagarna har jag dessutom en massa annat inbokat också (bm, frisör, vul och ansiktsbehandling), så då blir det ju inga heldagar.

    lappis - Vågar vi verkligen bjuda er på middag? Måste erkänna att jag får lite prestationsångest...
    Hoppas hemresan flyter på utan förseningar eller annat jobbigt!

    muggles - Ja, det är ju precis det som är problemet, att de blåser upp det så in i h**e, svårt att veta vad som är sanning och vad som är spekulation... Hur som helst tror jag vi kör på med inskolningen och ser hur det utvecklar sig. Har köpt en ny alcogel idag (pumpflaska), så vi har hemma. Känns som att det är typiskt sånt som kan ta slut (enligt apoteket är det en storsäljare nu...).
    Jag skulle också skita i tanten med handväskan nu.

    Tinga - Förstår verkligen att ni inte orkar mer just nu!!! Kram!

    snaily - Jag slutade nog faktiskt till och med med progget ett par dagar innan plusset (tog en om dagen i 14 dagar från äl, testade 16 dagar efter äl)! Min teori är ju att min kropp är lite trögstartad och inte fattar att den är gravid från början, och att det därför räcker med 2 veckor. Dessutom var jag snål och ville att det skulle räcka till fler försök, jag trodde ju aldrig att det skulle bita första gången!!!

    BS - Iris har så sköna kommentarer!!!

    Vänner - Imponerande! Säger som BS, huslånet är för evigt. ´

    piggis - Jisses, du ser verkligen dåligt på riktigt!! Grattis till nya glasögon, förstår att det inte blir så ofta med den kostnaden...

    PB - Håller tummarna för besiktningen! Bra att ni ska vara med på den, man får ju veta så mycket mer än det som skrivs i protokollet då.

    Idag har verkligen varit en heldag, är helt slut! I förmiddags tog jag och conny bussen till ett av våra lokala centrum för att fördriva lite tid medan sambon förberedde för tvättstugemålning. Hittade några bodys till lillebror och en tröja till conny. Sen handlade vi lite mat också innan sambon plockade upp oss. Hem och pannkakor till lunch, mums! Sen sov jag och conny medan sambon började måla och sen tog sambon ut conny på en ny promenad medan jag målade vidare. Hemmagjorda köttbullar till middag och sen lite bus. Nu sover conny, sambon tittar på tv och jag sitter här. I morgon blir det nog samma schema, förutom att jag inte har tänkt shoppa nånting.
    Ska bli så sjukt skönt att få en "ny" tvättstuga!!

    Kramar till alla, vet att det var mer jag hade tänkt kommentera/svara på...

  • _koko_

    PB - Jag håller naturligtvis även tummarna för att denna insemination ska gå vägen!!!

    BS - Men vilken cirkus! Jag kan iofs tycka att man kan vänta med middagen en kvart när de hör av sig och förvarnar, Iris hade ju kunnat börja i förväg om det krisade, Men när nu din svärmor förvarnade dem och talade om att ni skulle börja kan de ju inte hålla på sådär?? Speciellt inte när deras hund gjorde att det tog betydligt mer än "5 minuter" innan de var redo att äta?!
    Vissa människor... Hoppas ni hade en trevlig middag utan dem!

    Jag kan inte heller sitta bakåtlutad eller ligga på rygg, var samma med conny, mår illa direkt! Jobbigt på jobbet bara, finns liksom inte så många arbetsställningar kvar när varken framåtlutad eller bakåtlutad funkar eftersom jag inte orkar stå så länge... Men som sagt, det (jobbandet) är nästan över nu.

    Nu ska jag nog krypa till kojs så jag orkar med morgondagen!

  • _koko_

    PB - Vet precis vad du menar, kärleken till ens barn går inte att beskriva, jag kan inte längre se barn som far illa på tv, ens när det är påhittat, mår fysiskt illa...

  • _koko_

    Målar så det står härliga till, vill bara kika in och vinka till am, nenne, oupsie och snorkis som inte varit inne på ett tag (förrän nu).

    Conny och jag åker till mina föräldrar idag och sover över, ska bli mysigt! Kräftor står på menyn både idag och i morgon (då med en kompis), kan aldrig bli för mycket kräftor i min värld.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor