• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • BrudSommar2006

    Haha, maken skulle just väga Iris fick han för sig, och eftersom hon vägrar stå på vågen själv (hon vägrar också stå med ryggen mot väggen för att kolla längden) så lyfte han upp henne och ställde sig på vågen själv. Sedan hörde man honom chockat från badrummet - det här är inte möjligt... tills han släppte ner Iris och insåg att det var han själv som gått upp fyra kg!

  • snaily

    Hej Frejis!
    Läskigt med havandeskapsförgiftning och sammandragningar! Ta hand om dig och fortsätt gärna rapportera här istället för att krypa runt på stan Kram!

  • snaily

    BS - (Tänker på den där gamla reklamen när en man väger sig med en liten valp - "VÄGER DU 30 KILO?!")

  • BrudSommar2006

    Frejis, vad du råkar ut för! Din graviditet har verkligen inte varit lätt, hoppas i alla fall att det inte är förlossning på gång riktigt än.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, nu är jag också nyfiken på ert hus ni ska sälja nu, kan jag också få länken tro??

  • Snorkfröken77

    Oj vad ni skriver, märks att semestern är slut för en del

    Tack för alla kloka kommentarer tidigare i veckan, ni är bäst! *kramar om alla* Känns så skönt att höra att man inte är ensam om att fundera en massa.

    Kommer inte ihåg hälften av vad jag läst, men här kommer en del:

    kängu - Grattis till vagn och prutande mamma

    Snaily & EA - Vilket skit med tant

    Muggles - Vad otäckt med blödningen, skönt att det slutade fort. Trist med huset men säger magkänslan nej så ska man gå på det.

    AM - Bra tips med BUMP-paketet, sparar det bland mina hemliga länkar. Jag har ett helt gäng sådana som inte skulle vara så bra om fel person fick se

    BS - Har en endless summer hortensia, www.splendorplant.se/dokument/endless.html, och den låter jag sköta sig självt. Sen har vi klätterhortensia och den klipper vi bara ner om den blir för galen.

    Frejis - Läskigt med havandeskapsförgiftning, men det innebär ju även att det kan bli bebis snart, kul

    Ego - har insett att jag är så bra på att ha semester, jag trivs verkligen, fast får ett lätt ångestfladder i magen när jag inser att det snart är ett år kvar tills nästa gång...
    Lillkissen som vi skaffat har anpassat sig otroligt bra, han har hur bra psyke som helst och de andra katterna har accepterat honom. Han är dock konstant hungrig, lillkissen alltså, och han äter ALLT, har aldrig träffat en katt förut som äter allt (ok, han har ratat gurka, men det är nog det enda).Han är iaf supermysig och halvgalen så vi är jättenöjda och glada.
    *viskar* enligt FF på nätet har det gått 15 dagar sen ÄL, har mensvärk till och från och känner mig knasig i magen. Får se om mensen dyker upp under natten. Inga spår i trosan än...

  • Snorkfröken77

    Just ja, PB tack för länken, vilket underbart läge ni har, det där borde inte bli svårtsålt!

  • Snorkfröken77

    Frejis - Insåg efteråt att det kanske inte var lämpligt med glad gubbe efter min kommentar, den var menat till att träffa din bebis såklart *försöker dra bort foten från klaveret*

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, hm, jag har ingen aning om vad det är för hortensia vi har eftersom den redan satt här när vi flyttade in men den är vit i alla fall såg jag på den enda blomma som kom förra året!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor