• F A M E

    Uppsalabrudar - del 4

    Ja ha då tjejer då kör vi slut spurten snart för vissa utav oss.

    Maj:
    Jacobsen 2/5

    Juni:
    Greta1980 6/6
    lottis77 27/6

    Juli:
    Sobeit 11/7
    F A M E 31/7
    mia8 25/7

    Augusti:
    Mois81 1/8
    Brud 2009 8/8
    u och s 2009 8/8
    Monkay 15/8
    Caroline 31/8 -09

    September:
    Igia 19/9

    tidigare tråd.
    www.brollopstorget.se/Forum-5-61/m3066533.html del
    www.brollopstorget.se/Forum-5-61/m3170345.html Del 2
    brollopstorget.se/Forum-5-61/m3299572-34.html del
    Del 3

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-01 08:25
    Kaif 18/7
    Hawaiiii 1/8

  • Svar på tråden Uppsalabrudar - del 4
  • Sobeit

    Har nu insett att vi i princip är färdiga med allt. Lite småpyssel kvar (skyltar till buffébordet, skriva ut omslagen till festprogramen, skriva ut vigselprogrammen, sy de 17 bordsdukarna och klippa till de 17 löparna). Maten och drycken kommer vi inte att inhandla förrän i juli, så vi ligger rusktigt bra till med allt. Gissa hur nöjda vi är med det!!

  • Hawaiiii

    och jag ska helt koppla bort allt som har med brollop att gora 4 dagar... ar i Italien med jobbet och njuter av sol och 30grader varmt, och vad gor man.. loggar in pa BT pa forsta mojliga internetcafe. Haha...Lite beroende kanske?

  • F A M E

    Idag har jag handlat våra sängkläder vita satin påslakan som vi ska ha på bröllopsnatten. Hittade dem på hemtex, svindyra men så värt de, då vi hoppar över hotell.

    Samt så kommer dem ju alltid att finnas kvar.

  • brud2009

    Var och fållade klänningen idag, åååå vad kul det var att få prova den igen! Den kändes fortfarande lika rätt, tur var väl det Jag hittade även mina skor där, äntligen som jag har letat skor!!!!! Jag passade även på att köpa ett halsband samt ett par örhängen, allt blev dyrare än jag tänkt mig men som tur va sa sambon att det var värt det och det tycker jag med, är såååååå nöjd!

  • Igia

    Brud 2009: Var det ni som hade varit i Tyskland och handlat alkoholen? Var det billigare på Citti än på tex Calles eller ligger de på samma pris ungefär?

  • Greta 1980

    Jag har varit i Tyskland, på Citti
    Har aldrig varit på Calles så kan dock inte jämföra. Men tyckte det var superbilligt på Citti.
    Dem har en hemsida, citti.se
    Där kan man se lite erbjudanden och så.
    Har man dessutom företag och med sig registreringsbevis slipper man moms på tror det var 12%..
    Inget som registereras på företaget i Sverige utan endast en förmån dem har på Citti. (Om jag förstod korrekt?)

  • brud2009

    Neep har inte varit å handlat i tyskland!
    Köper allt på restaurangen vi ska vara på.


    Igia skrev 2009-05-27 11:04:52 följande:
    Brud 2009: Var det ni som hade varit i Tyskland och handlat alkoholen? Var det billigare på Citti än på tex Calles eller ligger de på samma pris ungefär?
  • F A M E

    Igår kväll var jag hos min släkting som ska fixa min make up samt hår uppsättning. De vart så bra hörni, jag var grymt nöjd när jag åkte hem efter att vi var klara. Är dock inte ett faan över hårspray/mousse, men så klart värt för att bli så fin.

    Sambon blev också supernöjd, var så olik mig men ändå jag på något sätt. Sminkar ju mig inte så ofta av olika skäl, så jag förstår om han inte direkt känner igen mig heller.

    Strax ska jag till frissan och toppa håret, sist var för ca 1 1/2 år sedan så de är väl på tiden. Ska gå lite oftare efter bröllopet i alla fall försöka 2 gånger / år. Men de säger jag alltid

    Vi har osa strax och fortfarande ca 10 st kvar. Var gör man efter osa, ska man ringa och fråga??? hur skulle ni göra?

  • F A M E

    Tjhiooo nu är våran präst spikad, blir den vi hoppades på.

  • Igia

    Ahh, vad bra. Blandade ihop er.... Har varit in på deras hemsida men de har inte sådär jättemkt priser. Vilket vin köpte ni så kan jag jämföra själv på calles? Har suttit och räknat lite på Calles och gick efter din lista men svårt när man inte vet märken... Finns ju så otroligt mkt

    Greta 1980 skrev 2009-05-27 16:06:06 följande:


    Jag har varit i Tyskland, på CittiHar aldrig varit på Calles så kan dock inte jämföra. Men tyckte det var superbilligt på Citti.Dem har en hemsida, citti.se Där kan man se lite erbjudanden och så.Har man dessutom företag och med sig registreringsbevis slipper man moms på tror det var 12%..Inget som registereras på företaget i Sverige utan endast en förmån dem har på Citti. (Om jag förstod korrekt?)
Svar på tråden Uppsalabrudar - del 4