• Umbraz
    Äldre 19 May 14:49
    23803 visningar
    183 svar
    183
    23803

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hittar ingen fortsättningstråd, vet inte om jag söker dåligt men jag startar denna tråd så får vi se vad som händer.

  • Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!
  • Hempli­ng
    Äldre 10 Jun 17:40
    #61

    Hmm, vad har hänt här i tråden?! Verkar som vi alla har fullt upp med annat än att skriva här! Det får vi se till att det blir ändring på!:)

    Linnea alba, kul, det är ju verkligen JÄTTESNART för er! Hur känns det?

    Umbraz: Tack för tipset, Ingrids nästa alltså! Jag måste iväg snart och ordna underkläder jag också.

    Någon som har något bra tips inför festprogram, förutom de klassiska delarna som "ska" vara med?! Min tanke är att ha lite sånger, lite om varje deltagare, kanske något om oss och något pyssel. Försökte hitta några bra "comic-strips" (eller vad det nu heter) som man kan lägga in i programmet, men alla jag hittade handlade bara om att någon (oftast mannen) var tvingad till äktenskapet, ångrade sig eller liknande. Inget jag vill ha på vår dag! Så fler tips tas tacksamt emot!

  • Umbraz
    Äldre 10 Jun 19:13
    #62

    Jo, gå till Ingrids, det är absolut värt det!! Jag fick handla av en ung ljushårig tjej som la ner hela sin själ i att hitta något lämpligt till mig.

  • Sommar­Noll9
    Äldre 10 Jun 19:41
    #63

    Jag var också in på Ingrids när jag sökte underkläder men då hade de inte så mycket. Den jag provade gav inte det rätta lyftet så det blev inget köpt där tyvärr. Men jag har också hört att de har jättebra service.

    Idag har vi lunchat med vår vigselförrättare och det kändes jättebra. Hon var verkligen hur trevlig och mysig som helst! Vi pratade om allt möjligt och hade en jättetrevlig lunch med mycket skratt Känns så himla skönt att ha träffats redan nu och pratat igenom allt. Nu har vi ju inte 100 spikat hur själva ceremonin ska se ut förutom det "obligatoriska". Vi kan ju utforma den hur vi vill och vi vill inte bara ha det obligatoriska utan lite mer. Vår vigselförrättare hade en dikt som hon brukar läsa och så vill jag ju gärna ha någon sång, men vi får se hur det blir. Eventuellt söker vi fram ytterligare någon dikt som vi vill ha som hon kan läsa också.

    Imorgon är det träff med cateringfirman på programmet. Ska även ringa och boka in en till tid för att kika på lokalen igen + att jag ska ringa fotografen och bestämma en träff.

    Är det någon som har bra tips på någon sida eller så med bröllopsbilder? Vår fotograf ville gärna att vi skulle kika runt och fundera vad för slags bilder vi vill ta.

  • Önskeb­runnen
    Äldre 10 Jun 19:55
    #64

    Hej!
    Har inte varit här på ett bra tag...Ja det är inte så länge kvar nu...4/7 är det dax.Linnea alba du gifter dig ju veckan före mig.Kul!!
    Är inte nervös än, men vi har problem med våran 16-åring så det tar på våra krafter....sköter sig inte för 5 öre....
    Men det kommer nog smygande sista veckan...

  • ElMac
    Äldre 10 Jun 21:41
    #65
    SommarNoll9 skrev 2009-06-10 19:41:27 följande:
    Vår fotograf ville gärna att vi skulle kika runt och fundera vad för slags bilder vi vill ta.
    Vem ska ni ha?
    Ett tips är att ni kikar på Annas kort. Annathurfell.se :)
  • Sommar­Noll9
    Äldre 11 Jun 10:04
    #66

    Vi ska ha en som min mamma känner, han krävde inte så jättemycket betalt
    Tack för tipset, ska kika in på den sidan.

  • Hempli­ng
    Äldre 12 Jun 10:38
    #67

    SommarNoll9; På www.gamman.se finns det en massa olika bilder från bröllop. Kan ju vara en bra inspiration, eftersom det finns kort från en massa olika fotografer och tillställningar.

  • Sommar­Noll9
    Äldre 12 Jun 12:15
    #68
    Hempling skrev 2009-06-12 10:38:22 följande:
    SommarNoll9; På www.gamman.se finns det en massa olika bilder från bröllop. Kan ju vara en bra inspiration, eftersom det finns kort från en massa olika fotografer och tillställningar.
    Tack för tipset, ska kika där!
  • Linnea alba
    Äldre 13 Jun 08:44
    #69

    Hempling: Jo tack, det känns faktiskt inte så pirrigt alls, utan mest skönt att dagen äntligen är här snart efter ett drygt års planerande, nagelbitande och ändrade planer hit och dit! Men jag lär nog hinna bli nervös...!

    Men jag vet inte hur ni gjort, men i och med att det är jag som står för nästan 100% av all planering och alla inköp etc, så finns det hela tiden en liten oro i bakhuvudet att det inte ska bli en lyckad kväll. Jag oroar mig tex för att folk inte ska gilla maten, att servispersonalen och TM inte får festen att "flyta på", att jag inte får chansen att njuta och slappna av etc. Någon mer som är i samma sits och delar samma oro?

  • Linnea alba
    Äldre 15 Jun 15:25
    #70

    Ingen mer alltså som är nojjig över att saker ska gå fel??

    Det jag är mest nervös för är att folk ska tycka att maten är för enkel; Vi vill ju ha ett litet enklare bröllop, men man vill ju ändå att folk ska gilla det som bjuds. Vi bjuder på fläskfilé (som enligt cateringfirman dock är finare än den man köper i affären och nästan liknar oxfilé) Men mina nerver är verkligen utanpå just nu, och då blir det så att jag ångrar att vi inte valde den lyxigaste maten!

    Usch. Jag är säkert jättefånig, men man blir ju ett smärre nervvrak av att invänta sin bröllopsdag :) Tar tacksamt emot litet lugnande ord från er andra...!

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!