• Umbraz
    Äldre 19 May 14:49
    24009 visningar
    183 svar
    183
    24009

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hittar ingen fortsättningstråd, vet inte om jag söker dåligt men jag startar denna tråd så får vi se vad som händer.

  • Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!
  • Brud august­i
    Äldre 4 Aug 12:38

    Jaha då var man gift då :)
    Jag har nog aldrig i mitt liv haft så roligt och känt mig så vacker, en superlyckad dag!!!!
    Håret vart precis som jag tänkt mig (red and black), buketten också (Berghems blommor). Maten var super med mycket smak och stora portioner (Annas fest och mat). Ingen gäst vart för full, vädret bra med inte en regndroppe å bandet var kalas!

    Känns lite tomt att inte behöva planera mera men skönt också!

    Hoppas ni andra får/haft en lika ljuvlig bröllopsdag som vi fick!!!!!

  • Sommar­Noll9
    Äldre 4 Aug 17:32

    Brud augusti skrev 2009-08-04 12:38:36 följande:


    Jaha då var man gift då :)Jag har nog aldrig i mitt liv haft så roligt och känt mig så vacker, en superlyckad dag!!!!Håret vart precis som jag tänkt mig (red and black), buketten också (Berghems blommor). Maten var super med mycket smak och stora portioner (Annas fest och mat). Ingen gäst vart för full, vädret bra med inte en regndroppe å bandet var kalas!Känns lite tomt att inte behöva planera mera men skönt också!Hoppas ni andra får/haft en lika ljuvlig bröllopsdag som vi fick!!!!!
    Precis så känner jag också! Vi hade inte kunnat få en bättre bröllopsdag. Allt blev som vi hoppats, förutom att sonen inte ville vara med på bild när fotografen var där, men vi lyckades få till någon bild när han var i bakgrunden iaf

    Elias på Clip gjorde den vackraste frisyr jag kunnat tänka mig, det var sååå fint och precis som jag hade tänkt. Blommorna, både buketterna och till dekorationerna var fantastiska och för att inte tala om maten. Kummin hade verkligen gjort ett kanonjobb och utformat buffén precis i vår smak. Alla åt som galningar Och tårtan från Maxi var supergod! Härliga tal och spex som lockade både till tårar och skratt och så välfyllda glas hela kvällen. Alla var supernöjda och hade jättetrevligt och vi likaså.

    Känns fantastiskt att vara gift!! Hade dock velat att dagen och kvällen skulle vara för evigt, kände mig som en prinsessa. Som min son hade sagt till min mamma dagen efter; "Mamma var finast av alla"
  • ElMac
    Äldre 9 Aug 20:42

    Vi hade en toppendag och kväll. Att våga satsa på att vara vid havet och all extraarbete det innebar var helt klart värt. Många kom fram och sa att de var de finaste bröllop de vart på. Fotografen som varit på mångamånga bröllop sa samma sak. Mina syskonbarn sa "Men hur ska vi nu kunna gifta oss efter en sån här fest" och deras pappa sa "Hur ska NÅGON på den här festen kunna gifta sig". Det var jättekul att folk uppskattade vårt egna upplägg. Sen att de som kände minst gäster sa till mig att "Det här är de bröllop jag varit på med härligast stämning, så avslappnat och mysigt" För mig kändes de oerhört kul. Jag menar, skitsamma om folk som bor nära oss som känner 8-10 pers på festen, men de som kommer som ett par och inte känner någon annan, det var verkligen kul att höra :)

    Strålande sol och vindstilla. behövde inte ens mina leggings under kvällen och ingen frågade efter filtar. Värmegrejen togs aldrg fram. Helt fantastiskt!

    Sen var iof folk hysteriskt oroliga över att VF inte skulle dyka upp.. Då de va 5 min kvar fick ingen tag på henne!

  • Sommar­Noll9
    Äldre 9 Aug 21:33
    ElMac skrev 2009-08-09 20:42:28 följande:
    Vi hade en toppendag och kväll. Att våga satsa på att vara vid havet och all extraarbete det innebar var helt klart värt. Många kom fram och sa att de var de finaste bröllop de vart på. Fotografen som varit på mångamånga bröllop sa samma sak. Mina syskonbarn sa "Men hur ska vi nu kunna gifta oss efter en sån här fest" och deras pappa sa "Hur ska NÅGON på den här festen kunna gifta sig". Det var jättekul att folk uppskattade vårt egna upplägg. Sen att de som kände minst gäster sa till mig att "Det här är de bröllop jag varit på med härligast stämning, så avslappnat och mysigt" För mig kändes de oerhört kul. Jag menar, skitsamma om folk som bor nära oss som känner 8-10 pers på festen, men de som kommer som ett par och inte känner någon annan, det var verkligen kul att höra :) Strålande sol och vindstilla. behövde inte ens mina leggings under kvällen och ingen frågade efter filtar. Värmegrejen togs aldrg fram. Helt fantastiskt!Sen var iof folk hysteriskt oroliga över att VF inte skulle dyka upp.. Då de va 5 min kvar fick ingen tag på henne!
    Vad härligt! Och grattis!
  • Umbraz
    Äldre 12 Aug 16:18

    Hej på er!
    Liksom er andra så var min bröllopsdag en alldeles sagolikt underbar fantastisk dag. Vi gick och oroade oss för vädret eftersom vi skulle ha utomhusfika/mingel på eftermiddagen. Vädret var ju minst sagt ostadigt dagarna innan. Men som genom ett under så kom det inte en droppe regn på hela dagen och på eftermiddagen och kvällen sken solen som en galning.

    Vigselakten i Helena Elisabeth var just så där mysig och personlig som vi tänkt oss. Prästen som vi inte direkt kände att vi fått någon vidare kontakt med överraskade med ett otroligt vacket vigseltal som vi minns med värme.

    Jag kände mig verkligen som en prinsessa, Marielle på Hårizont gjorde en uppsättning utan dess like och sminkade mig sedan och så fint sminkad har jag nog aldrig varit. Klänningen satt som smäck och framhävde mina fina kurvor och dolde det som behövdes döljas.

    Buketten som jag varit med och designat visade sig vara just så underbar som jag ville ha den.

    Min blivande var så vacker, så vacker.....

    Sedan vidare med bil mot Stockholm och flyg till Barcelona dagen efter. Och det ska jag säga mina vänner, att är det något som ni bara måste se innan ni lämnar jordelivet så är det den staden. En fullkomligt utsökt mix av shopping, bad och sevärdheter, allt på samma ställe. Fantastiskt.

    Nu är jag hemma och försöker smälta alla intryck, har fortfarande inte fått papper från skatteverket så än så länge har jag mitt gamla namn, jag tror det blir lättare att greppa när jag börjar se papper med mitt nya namn på.

    Imorgon ska vi träffa Hanna på Fotafolk och välja ut foton till album och tackkort. Snacka om duktig fotograf, hon har fått oss att se ut som modeller nästintill. Det är så många vackra kort att det kommer att bli svårt att välja ut några, och jag antar att det i slutändan kommer att bli dyrare än vad vi tänkt oss då det är så många bilder man vill ha. Har även anlitat en kompis som fotograf under hela dagen så de bilderna ska vi också få ta del av i veckan. Då kan jag förhoppningsvis lägga ut lite bilder här.

  • Önskeb­runnen
    Äldre 13 Aug 09:39

    Grattis till alla er som gift er!!!

  • Sommar­Noll9
    Äldre 13 Aug 15:42

    Umbraz: Låter som ni också hade en fantastisk dag! Skulle jättegärna åka till Barcelona, har flera kompisar som varit där och som säger att det är en underbar stad.

  • Umbraz
    Äldre 13 Aug 21:16

    Ja, det är helt galet häftigt där. Vi kommer absolut att åka tillbaka, vi blev tvugna att skippa sevärdheter på grund av tidsbrist så det finns fortfarande saker att upptäcka i Barcelona trots en veckas semester.

    Hur tyckte du att din klänning satt? Vi hade ju likadana. Min var gudomlig, kunde inte ha hittat någon bättre. Hoppas verkligen att jag får lite bildmaterial av vår vän snart så jag kan lägga ut bilder här, vill så gärna dela med mig av vår dag!


    SommarNoll9 skrev 2009-08-13 15:42:38 följande:
    Umbraz: Låter som ni också hade en fantastisk dag! Skulle jättegärna åka till Barcelona, har flera kompisar som varit där och som säger att det är en underbar stad.
  • Sommar­Noll9
    Äldre 13 Aug 21:34
    Umbraz skrev 2009-08-13 21:16:27 följande:
    Ja, det är helt galet häftigt där. Vi kommer absolut att åka tillbaka, vi blev tvugna att skippa sevärdheter på grund av tidsbrist så det finns fortfarande saker att upptäcka i Barcelona trots en veckas semester.Hur tyckte du att din klänning satt? Vi hade ju likadana. Min var gudomlig, kunde inte ha hittat någon bättre. Hoppas verkligen att jag får lite bildmaterial av vår vän snart så jag kan lägga ut bilder här, vill så gärna dela med mig av vår dag!
    Jag stortrivdes i min klänning!! Den satt som gjuten Min kusin hade sagt flera gånger till min mamma att det var den snyggaste klänning han sett och att om han skulle gifta sig någon gång så skulle tjejen ha en sådan

    Jag ska lägga ut någon bild snart om jag hinner
  • Umbraz
    Äldre 18 Aug 21:37

    Hej!
    Jag tänkte lägga upp lite bilder från bröllopet men det går bara inte, jag trycker på bläddra och väljer bild från min dator, men sen är det som att den inte tar bilden. Jag blir galen, funkar det för er?

  • Sommar­Noll9
    Äldre 19 Aug 09:27
    Umbraz skrev 2009-08-18 21:37:14 följande:
    Hej!Jag tänkte lägga upp lite bilder från bröllopet men det går bara inte, jag trycker på bläddra och väljer bild från min dator, men sen är det som att den inte tar bilden. Jag blir galen, funkar det för er?
    Vad störande. Jag har inte provat men kan göra det på en gång så ska jag se om det funkar.
  • Sommar­Noll9
    Äldre 19 Aug 09:31

    För mig gick det jättebra att lägga upp bilder så jag har lagt upp ett par stycken bara så ni får se hur vi såg ut. Är bara amatörfotografbilder, alltså inte de som fotografen tagit

  • Umbraz
    Äldre 19 Aug 21:10

    För mig går det bara inte :(. Vet inte vad jag gör för fel.

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!