• Umbraz
    Äldre 19 May 14:49
    23980 visningar
    183 svar
    183
    23980

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hittar ingen fortsättningstråd, vet inte om jag söker dåligt men jag startar denna tråd så får vi se vad som händer.

  • Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!
  • Hempli­ng
    Äldre 28 Jun 18:11
    #91

    Blev oxå hippad igår!! Blev bortrövad från jobbet redan på morgonen av ett helt gäng utklädda i 80-talskläder!! Fick sedan gå runt på stan i min 80-tals outfit, spela in en skiva, leda ett bodypump-pass, sminkning och fest med lekar och tävlingar. Så otroligt roligt och bra planerat, är bara så glad!

  • Sommar­Noll9
    Äldre 28 Jun 20:37
    #92

    010809 och Hempling: Vad kul!! Låter som ni fått härliga och roliga möhippor

  • 010809
    Äldre 28 Jun 21:13
    #93

    hihi, vad kul! Det var många som blev det..jag såg tre andra brudar (varav Hempling säkert var en) och en svensexsa, samt att min m2b oxå var där fast inte samtidigt som mig.. de planerade så vi inte skulle mötas på dagen =)

  • Umbraz
    Äldre 28 Jun 21:14
    #94

    Ha ha, då såg jag dig på stan!! Ni såg fantastiska ut!! :)


    Hempling skrev 2009-06-28 18:11:46 följande:
    Blev oxå hippad igår!! Blev bortrövad från jobbet redan på morgonen av ett helt gäng utklädda i 80-talskläder!! Fick sedan gå runt på stan i min 80-tals outfit, spela in en skiva, leda ett bodypump-pass, sminkning och fest med lekar och tävlingar. Så otroligt roligt och bra planerat, är bara så glad!
  • Umbraz
    Äldre 28 Jun 21:25
    #95

    Idag har vi varit i kyrkan och tränat med vår präst, det var en intressant upplevelse. Han är en motorcyklande pensionär som faktiskt var helt okej. Har fått i uppgift att göra ett vigselhäfte med program över ceremonin. Hade lite småplaner redan innan på att fixa det, så nu är det bara att sätta igång.
    Nu först börjar det gå upp för mig vad det är jag gett mig in på, jag tyckte det var nog nervöst att träna inför tom kyrka!!!

    Igår var jag och min familj vid Nydalasjön och den lilla udden som man når via kinabron, där pågick det en fotografering av ett brudpar när vi kom dit, så fantastiskt fina de var, och säkert fick de otroligt fina bilder där de stod i skogen med solen silandes igenom bladverken, oj oj oj vad jag längtar tills jag själv står där.

    Apropå hippor så har jag fått indikationer på att jag står näst på tur till helgen...allt är förstås rysligt hemligt. Jag tror till och med att det sker på redan på fredagen och jag jobbar ju till 15.45 då, så jag vet ärligt talat inte hur de ska lösa det...kanske är det aktiviteter som är styrda så att de sker på kvällen efter att jag slutat...hm....det är iallafall spännande.
    Jag är ju inte från stan och har ett väldigt spritt umgänge, så det blir kul att se vilka som dyker upp, alla bor ju inte här.

    Var på Nisses Kondis igår och beställde våra tårtor, det var skönt, nu ska jag bara fixa någon som kan hämta de också.

    Har beställt helgens väder till den 1/8 också, bara så ni vet!! :):)

  • Hempli­ng
    Äldre 28 Jun 22:39
    #96

    Så kul att du såg mig!

    Bara för att du jobbar på fredag ska du nog inte känna dig säker, jag var schemalagd att jobba 8.30-15.30, men min chef (och många andra) var inblandade i komplotten, så att jag skulle jobba var bara en manöver från deras sida! :)


    Umbraz skrev 2009-06-28 21:14:49 följande:
    Ha ha, då såg jag dig på stan!! Ni såg fantastiska ut!! :)
  • 010809
    Äldre 29 Jun 15:15
    #97

    Hihi, bra att du beställt bra väder til 1 aug.. fast lite svalare får det nästan vara, om inte annat för karlarnas skull =)

    ojoj, hardu fått förvarning..tänkte först att det lät skönt, men vet itne kanske ångrade mig.. för då man får ju gå och oroa sig =D

  • Umbraz
    Äldre 29 Jun 21:51
    #98

    Ja hörni, jag är allt lite orolig...det hade nog varit bättre att som "010809" säger, inte veta något alls. Frågade faktiskt en kompis idag om alla var medvetna om att jag faktiskt jobbar. Det är ett sommarjobb jag har, har bara varit där i 4 veckor så jag känner att jag inte kan ta mig alltför stora friheter, sen vill man ju sköta sig så man kan få en eventuell fortsättning. Då går det ju inte bara att lämna stället, utan att säga till i förväg åtminstone. Men, men, som du säger "Hempling" så kanske även de på sommarjobbet är involverade, vad vet man :)

    Kul är det iallafall!!!

    Var hos fotografen idag, nu bockar vi av grej för grej på listan. Det kändes bra, har fått en massa tips på vad vi ska ha med oss inför fotograferingen och så, saker man inte tänkt på. Lämnade även in förlovningsringarna för tillfixning och gravering i min blivandes ring. Känns verkligen helskumt att inte ha ringen på sig, känner efter den hela tiden. Tur att det inte är så länge kvar nu.

  • Sommar­Noll9
    Äldre 29 Jun 22:01
    #99
    Umbraz skrev 2009-06-29 21:51:33 följande:
    Ja hörni, jag är allt lite orolig...det hade nog varit bättre att som "010809" säger, inte veta något alls. Frågade faktiskt en kompis idag om alla var medvetna om att jag faktiskt jobbar. Det är ett sommarjobb jag har, har bara varit där i 4 veckor så jag känner att jag inte kan ta mig alltför stora friheter, sen vill man ju sköta sig så man kan få en eventuell fortsättning. Då går det ju inte bara att lämna stället, utan att säga till i förväg åtminstone. Men, men, som du säger "Hempling" så kanske även de på sommarjobbet är involverade, vad vet man :)Kul är det iallafall!!!Var hos fotografen idag, nu bockar vi av grej för grej på listan. Det kändes bra, har fått en massa tips på vad vi ska ha med oss inför fotograferingen och så, saker man inte tänkt på. Lämnade även in förlovningsringarna för tillfixning och gravering i min blivandes ring. Känns verkligen helskumt att inte ha ringen på sig, känner efter den hela tiden. Tur att det inte är så länge kvar nu.
    Vad har ni fått för tips inför fotograferingen? Vi ska träffa vår fotograf nästa vecka och jag borde ha mailat honom länkar på sidor med foton som jag/vi gillar, men jag har inte hunnit! Har en lista på vad man ska komma ihåg att fota, men inga förslag på hur. Man vill ju gärna ha lite variation på bilderna känner jag.

    Vi har faktiskt bockat av det mesta. Festprogrammet är nästintill klart och så ska placeringskorten göras. Till helgen åker vi söderöver och således förbi ikea och inhandlar det vi ska ha därifrån. Sambons förlovningsring ska lämnas in för putsning och gravering. Men annars är det mest sånt som inte kan fixas förrän typ sista veckan, så jag känner mig väldigt lugn just nu.

    Jag har ingen aning om det är på gång en möhippa eller när. Mina systrar har pratat om att det såklart ska ordnas en möhippa men jag har inte fått några hintar om när det skulle kunna bli av...
  • Hempli­ng
    Äldre 29 Jun 22:48

    Åh, mina skor som jag beställt kom idag. Tyvärr var de verkligen en besvikelse. För stora och inte så snygga som på bilden. Börjar kännas hopplöst!! Någon som har något bra tips på skor här i stan?!?! Har iofs sprungit överallt redan, men kanske någon som sett något jag missat?

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!