• Umbraz

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hittar ingen fortsättningstråd, vet inte om jag söker dåligt men jag startar denna tråd så får vi se vad som händer.

  • Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!
  • SommarNoll9

    Idefixen: Låter som en alldeles perfekt hippa tycker jag! Jag vet att mina systrar planerar en, men vet inte när det blir.

    Närmast på planeringen för mig (oss) är att boka tid med cateringfirman, vigselförrättaren och fotografen för genomgång av mat, vigsel och fotografering.

  • Umbraz

    Jaha...
    Idag har jag bokat tid för sömnad av brud- och näbbklänningar på högtidskläder. Sen har jag bokat tid för konsultation av håruppsättning och färgning av håret veckan innnan vigseln.
    Två saker till att bocka av på listan som skvalpar runt i mitt huvud.
    Nu återstår Nisses Kondis för val av utseende på tårta och dess innehåll, ska bara hitta en dag som passar för att ta mig dit ut då jag inte har något körkort.

    Åhh,det nästan kokar i huvudet på mig....och så börjar jag dessutom sommarjobba till veckan så jag känner att jag inte riktigt har samma tid till allt framöver, vill försöka göra klart så mycket som möjligt den här veckan.

    Oh, just ja, hindesprövningen postar jag ikväll också, den hade jag glömt.

  • Idefixen

    Sådär, nu kan man kalla sig fru!
    Vi hade en kanondag i lördags. Jättefint väder, sol hela dagen, och 25-30 grader ute.
    De var en helhärlig dag!!!

  • Umbraz

    Stort grattis!!!
    Med det vädret som var kan det ju inte bli annat än perfekt!!
    Har du några värdefulla tips att ge oss som har ett tag kvar, något som man ska tänka på?


    Idefixen skrev 2009-06-01 16:43:59 följande:
    Sådär, nu kan man kalla sig fru!Vi hade en kanondag i lördags. Jättefint väder, sol hela dagen, och 25-30 grader ute.De var en helhärlig dag!!!
  • SommarNoll9
    Idefixen skrev 2009-06-01 16:43:59 följande:
    Sådär, nu kan man kalla sig fru!Vi hade en kanondag i lördags. Jättefint väder, sol hela dagen, och 25-30 grader ute.De var en helhärlig dag!!!
    GRATTIS! Vilket härligt väder ni fick.

    Umbraz: När ska du dit och sy om din klänning? Jag fick tid redan den 18 juni... så då gäller det att inte gå upp eller ner för mycket i vikt sedan
    Jag måste komma mig för att ringa Maxi och beställa tårtorna imorgon, annars blir det kris Smycken är mitt nästa måste förutom att boka tid med fotografen och cateringfirman för genomgång av bilder och mat.
  • Umbraz

    Hej!
    Jag ringde idag och fick tid den 23 juli, vilket passade mig yppans. Då behöver inte jag, som du säger, vara speciellt orolig för att gå upp eller ned, det är ju så tätt inpå bröllopet. Och för tjejernas del är det ju också bra, de brukar ju säga att barna växer som mest under sommaren.

    Apropå smycken så hittade jag jättefina smycken som jag ska ha ur kollektionen Miss Dee på Hårizont. Det finns störst utbud i silver men jag hade turen att hitta både halsband och örhängen i guld. Örhängerna har jag för övrigt i galleriet, har inte lyckats hitta någon bild på halsbandet än...kan verkligen rekommendera dig att kolla in deras smycken!


    SommarNoll9 skrev 2009-06-01 20:20:41 följande:
    GRATTIS! Vilket härligt väder ni fick.Umbraz: När ska du dit och sy om din klänning? Jag fick tid redan den 18 juni... så då gäller det att inte gå upp eller ner för mycket i vikt sedan Jag måste komma mig för att ringa Maxi och beställa tårtorna imorgon, annars blir det kris Smycken är mitt nästa måste förutom att boka tid med fotografen och cateringfirman för genomgång av bilder och mat.
  • 010809

    Grattis!!!
    Ni kunde ju inte ha fått bättre väder! =)


    Idefixen skrev 2009-06-01 16:43:59 följande:
    Sådär, nu kan man kalla sig fru!Vi hade en kanondag i lördags. Jättefint väder, sol hela dagen, och 25-30 grader ute.De var en helhärlig dag!!!
  • 010809

    min vecka är full av bröllopsrelaterade ting.. ska prova klänningen med underkjol å rätt bh på onsdag, fota morgongåva på torsdag och så ska vi ha middag för värdparet och toastmasern till helgen..

    inför fotograferingen var jag och vaxade mig i torsdags, första gången jag gör det faktsikt och det var ingen rolig erfarenhet.. ok, det gör ont att rycka ut hårstråna det vet jag.. men jag fick värden brännsår under armarna, har knappt kunnat rör på armarna i helgen =( hoppas det är utläkt till på torsdag.. men frågan är ju om jag vågar göra om det till dagen D.. =/

  • Hempling

    Idefixen: STORT GRATTIS! Ser fram emot att kunna kika på lite inspirationsbilder i ditt galleri snart kanske?

    Umbraz: vilka härliga örhängen du hittat, kul med något "speciellt"!

    Jag känner att vi måste komma igång lite med planerandet igen, har legat på sparlåga ett tag nu, eftersom vi haft mycket annat. Men det är alltid en inspiration att kika in här och se vad som händer! ;)

    Nästa steg för oss blir nog att kontakta vår DJ för kvällen och se till att allt är grönt gällande det, boka sminkning och fixa program. Det är bara sex veckor kvar nu, och känns som att ingenting är ordnat!

  • Umbraz

    Ni som gifter er nu i somamr,har ni klart med vilken präst ni ska ha? Hur länge ska man vänta på att prästen hör av sig?

    Som jag skrivit tidigare i tråden så har jag ingen aning om vilken präst vi ska ha, och det är lite jobbigt tycker jag, och sen har jag ju inte den blekaste när det är tänkt att prästerna hör av sig inför ett bröllop. Det kanske är vanligt att de hör av sig ganska tätt inpå, eller? Jag börjar mitt sommarjobb och kommer att jobba fram till vigseln så jag börjar bli lite stressad över detta.

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!