• Umbraz
    Äldre 19 May 14:49
    24010 visningar
    183 svar
    183
    24010

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hittar ingen fortsättningstråd, vet inte om jag söker dåligt men jag startar denna tråd så får vi se vad som händer.

  • Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!
  • Umbraz
    Äldre 22 May 10:42
    #21

    Glömde skriva att jag för det mesta går endast på morgonen, har svårt att få tiden att räcka till på kvällarna, men så fort minsta öppning blir framöver kommer jag nog att ta mig ut i spåret även då.

  • 010809
    Äldre 23 May 10:12
    #22

    Hihi, nu kommer jag fundera varje gång jag möter nån tjen i ganliaskogen om det är någon av er :)

    Umbraz: vilka söta kläningar! Hur finasom hellst! :)

    Ujuj, nu har jag bokat in att fota mrogongåva om ungeför 2 veckor.. jag är nervös redan! Jag måste ner på stan och schoppa..

  • Umbraz
    Äldre 25 May 12:32
    #23

    Hej svejs!
    Kom precis hem med två fina BH:ar att ha under klänningen, en från Twilfit och en från Triumph.
    Hur gör ni, köper ni en uppsättning till att ha under klänningen och en uppsättning för kvällen/natten?
    De här BH:arna jag har köpt är ju väldigt basic, inge spets eller nåt, det kanske blir tråkigt....

    Hade sån tur att min kompis som gifte sig förra året lånar ut maggjördel och åtsittande trosor så den kostnaden sparar jag in på.

    Nu far jag till Östersund i tre dagar så jag blir lite off, men jag är allafall nyfiken på hur ni ska göra angående underkläder.

  • Sommar­Noll9
    Äldre 25 May 13:24
    #24
    Umbraz skrev 2009-05-25 12:32:00 följande:
    Hej svejs!Kom precis hem med två fina BH:ar att ha under klänningen, en från Twilfit och en från Triumph. Hur gör ni, köper ni en uppsättning till att ha under klänningen och en uppsättning för kvällen/natten?De här BH:arna jag har köpt är ju väldigt basic, inge spets eller nåt, det kanske blir tråkigt....Hade sån tur att min kompis som gifte sig förra året lånar ut maggjördel och åtsittande trosor så den kostnaden sparar jag in på.Nu far jag till Östersund i tre dagar så jag blir lite off, men jag är allafall nyfiken på hur ni ska göra angående underkläder.
    Jag kör på samma, de ska ju ändå av Tycker det känns "onödigt" att lägga ut pengar på sexiga underkläder att byta om till när de inte ska sitta på Kommer nog köpa något nytt till ett annat tillfälle istället.
    Har köpt från Twilfit jag också, både bh:n och trosan har lite spets + att jag ska ha strumpeband.
  • Idefix­en
    Äldre 25 May 14:49
    #25

    Jag kommer oxå köra på samma underkläder. köper nå nytt sen nån gång istället.
    Orkar inte köpa nå nytt å ta på mig på kvällen, då ska ju kläderna ändå av! Haha, iaf om ja får bestämma

    Våran kantor ringde mig i lördags....
    Hon undrade om vi kunde byta in och utgångsmusik.... hon kunde nämligen bara spela 3 ST OLIKA LÅTAR!
    Hahaha! Får man kalla sig kantor då?! Okej, hon är säkert ny... men nog borde man väl ska kunna fler än 3 st?!

    Så de hela sluta me att hon ska försöka få den andra kantorn att ta spelningen. För ja vägrar byta!

    I övrigt så blev jag hippad i lördags. Gud va kul de va
    En kompis hade lurat mig att vi skulle åka på strömpilen å shoppa! Haha, lite chockad blev ja allt när alla kompisar satt i bilen

  • Sommar­Noll9
    Äldre 25 May 16:57
    #26

    Idefixen: Vad kul att bli hippad!! Vad fick du göra för kul?? Hoppas ni får den andra kantorn. Skumt att hon bara kunde tre låtar...

    Jag har varit runt och kollat tårtpriser idag. Finas var billigast av konditorierna i stan men de var fullbokade den helgen. Nk och Mekka var svindyra tycker jag så det var inte ens att tänka på. Så då ringde jag Maxi igen och ska åka upp dit och hämta provsmaksbakelser efter jobbet. Jag som började mitt nya liv utan godsaker på vardagarna idag... Nåja, det är ju för en god sak och inte bara för att frossa Tur jag ska ut och springa innan!

  • 010809
    Äldre 25 May 21:15
    #27

    Jag kommer oxå att ha samma underkläder, inget särskillt läckert.. däremot ska jag ju köpa lite nytt till fotningen av morgongåvan, så dem kan ju passa bra till bröllopsresan =)

  • Sommar­Noll9
    Äldre 25 May 21:45
    #28

    Jisses vad mätt jag är Fick med mig sju olika moussebakelser att prova. Blir lite för mycket av det goda efter ett tag Har dock hittat tre favoriter. Ska bara övertala sambon först, han är lite mer skeptisk än mig

  • Idefix­en
    Äldre 25 May 21:46
    #29

    SommarNoll9: Vi satt upp ett partytält i parken vid cykelbron. Så fick jag måla en tavla föreställande min m2b. Ingen aning va dom kommer göra med den
    Sen var de ciderprovning. Skulle blunda, drick lite, å säga va de va... 2 rätt av 8... ja är sämst på sånt där.
    Så vi satt å prata, drack, och grillade marsmallows där. Sen gick vi hem till en kompis mamma. Bytte om, sen ner på stan för att äta middag och dricka lite mer, gick runt lite på olika krogar å så... sen svlutade vi på lottas, där ja svepte 5 ½ shots på de sista 10 minuterna. Sen åkte vi hem
    Hade tokskojj

  • Umbraz
    Äldre 28 May 11:00
    #30

    Nu är jag tillbaka!
    Tack för era svar, då tror jag att jag bara ska köpa några fina trosor till den BH:n som jag redan köpt, billigt och bra :)

    Idefixen: Vad roligt du verkar ha haft det. Mina kompisar planerar också en hippa. Eftersom jag mest troligt ska sommarjobba, får besked om det i morgon, så kommer det bli ett bestämt datum, men jag ser fram emot det ändå även om just själva inledningen inte blir en överraskning.

    Eftersom jag inte kommer härifrån stan så är det ett riktigt brokigt gäng som ska vara med, folk som inte känner varandra som jag träffat och umgås med i olika sammanhang, men jag tror det kan bli skojigt ändå, jag hoppas det iallafall.

    Närmast på schemat blir att göra ett vigselhäfte, hade inte tänkt att jag skulle göra ett sånt först men nu har vi ju valt så personliga låtar under vigselakten att jag vill ha med både texter och motivering till varför vi valt just dessa låtar.

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!