• Umbraz

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hittar ingen fortsättningstråd, vet inte om jag söker dåligt men jag startar denna tråd så får vi se vad som händer.

  • Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!
  • SommarNoll9
    Umbraz skrev 2009-07-21 19:02:21 följande:
    Just nu är jag mer död än levande....har åkt på någon jäkla magbakterie (tror jag, ska till vårdcentralen imorgon) så allt jag äter och dricker far rätt igenom mig, jag som skulle ha uppladdning inför bröllopet då det är sista jobbveckan och allt. Så jäkla trist...jag har RIKTIGT ont i magen.Hur som helst så pinade jag mig ner på stan idag, saker måste ju trots allt fixas ändå. Brudbuketten är beställd, ringarna är uthämtade (så fina) och idag kom biljetterna till bröllopsresan. Det börjar dra ihop sig, måtte jag bara bli frisk till nästa lördag...
    Men usch då! Hoppas du blir bättre, lät inte alls kul. Det oroar jag mig för mest, att åka på någon magåkomma just innan. Förkylning fine, för det kan jag stå ut med, så länge man inte får feber såklart. Jag försöker att dricka mycket vatten och inte äta någon ovanligt nu sista tiden innan bröllopet så hoppas vi att det funkar. Magen lär ju ändå vara i uppror av nervositet

    Vi var iväg på bolaget nu ikväll och fick prata med en jättetrevlig tjej! Vi gick igenom vilka vita och röda viner som skulle passa till maten och sedan vilka som passar resten av kvällen. Vi kollade även upp ölsorter, likör och whiskey samt skumpa. Hon var kunnig och tålmodig Vi hade ju en del frågor som vi fick svar på och hon kom även med en del tips och råd. T ex att satsa på 33 cl burkar för ölen istället för 0.5 l då hon menade på att det ofta blir så att ölen hinner bli avslagen och inte dricks upp i de större burkarna. Vi kommer därför köpa större burkar till maten och mindre till "baren". Skumpan kunde vi inte besluta oss för ikväll så vi har just nu en flaska på kylning i frysen som ska korkas upp om en stund för att provas

    Hur som helst så tyckte hon vi skulle gå hem och fundera över sorter och mängd och återkomma imorgon eller på torsdag för en beställning. De plockar då ihop allt åt oss och så får vi hämta det och betala nästa fredag, det är ju hur bra som heslt. Då slipper vi förvara det själva och kan hämta upp det och köra ut det till lokalen direkt.

    I övrigt har jag inte gjort så mycket inför bröllopet idag. Vi har i stort sett festhäftet klart i datorn, skriver ut det nästa vecka. Ringde sömmerskan idag, min klänning ska vara klar i slutet på veckan så det är ju bra. Sambons förlovningsring ska hämtas på fredag och på måndag ska jag färga håret så det är fräscht till bröllopsdagen. Torsdag nästa vecka ska jag på minimanikyr. Har inget behov av "lösnaglar" utan satsar på att få mina egna filade och lackade istället, billigare är det dessutom.
  • SommarNoll9

    Igår blev jag ivägdragen på möhippa!! Sååå fantastisk dag och så roligt! De hade verkligen ordnat det jättebra. Fick bland annat lära mig chairdancing En underbar dag med mina kära vänner, skumpa, vin och god mat, helt perfekt!

  • Umbraz

    Så roligt, vilken dag du verkar ha haft!!
    Men du, vad sjutton är chairdancing?? *nyfiken*


    SommarNoll9 skrev 2009-07-23 11:01:18 följande:
    Igår blev jag ivägdragen på möhippa!! Sååå fantastisk dag och så roligt! De hade verkligen ordnat det jättebra. Fick bland annat lära mig chairdancing En underbar dag med mina kära vänner, skumpa, vin och god mat, helt perfekt!
  • SommarNoll9
    Umbraz skrev 2009-07-23 14:37:25 följande:
    Så roligt, vilken dag du verkar ha haft!! Men du, vad sjutton är chairdancing?? *nyfiken*
    Haha, ja det är det många som undrar Chair dancing är som pole dancing, fast på stol, alltså en form av "strippdans"
  • Umbraz

    Ja...nu börjar det liksom hetta till litegrann....nu är det bara en vecka kvar för vissa av oss. Har tack och lov rest mig från min magåkomma, det hade ju varit grannt om man hade haft rännskita på bröllopsdagen, NOT!

    Ska ju göra hår och smink på Hårizont, hörde att det ska vara en till brud samtidigt som mig där, är det någon av er andra månne??? Det vore lite läckert isåfall.

    Fick det här av en kompis på facebook igår, det är sååå kul!




  • Brud augusti

    En vecka kvar.....känner mig ganska lugn faktiskt.
    Men jag kan inte släppa känslan av att ha glömt något, hoppas inte det är något viktigt isåfall :) Har ni några ideér på saker som lätt blir bortglömda, påminn mig gärna.

    Har ni börjat "valsa" något än?

  • Umbraz

    Brud augusti skrev 2009-07-25 13:43:26 följande:


    En vecka kvar.....känner mig ganska lugn faktiskt. Men jag kan inte släppa känslan av att ha glömt något, hoppas inte det är något viktigt isåfall :) Har ni några ideér på saker som lätt blir bortglömda, påminn mig gärna.Har ni börjat "valsa" något än?
    Vet du, jag tänkte precis samma tanke idag..-hoppas det inte är något som man förbisett...jag hade till exempel glömt att mina näbbar skulle hålla i blommor de med, och altarbuketter hade jag också helt förträngt, men nu är allt beställt.
  • Önskebrunnen

    Är lite avundsjuk på er som har erat bröllop kvar!!Fast det är samtidigt skönt ,att nu är man fru!Hoppas ni andra får en lika underbart kul fest som vi hade och att vigseln blir vacker!
    Lycka till!

  • Umbraz

    Åh, tack så mycket. Även om jag längtar till nästa helg så kan jag samtidigt känna att jag är lite avundsjuk på DIG, att bara få vara FRU, och inte behöva känna den här spända förväntan och nervositeten som lurar inombords. Det ska bli hur häftigt som helst att uppleva den stora dagen, men samtidigt så skönt när den är över och man bara kan få vara. Detta har ju ändå upptagit en så stor del av ens liv med planering och inköp och så.


    Önskebrunnen skrev 2009-07-25 21:53:46 följande:
    Är lite avundsjuk på er som har erat bröllop kvar!!Fast det är samtidigt skönt ,att nu är man fru!Hoppas ni andra får en lika underbart kul fest som vi hade och att vigseln blir vacker!Lycka till!
  • Önskebrunnen

    Ja,jag förstår precis vad du menar!För mig var det jättejobbigt att gå in i kyrkan med allas blickar på mig...är inte van att stå i centrum.Men det gick över förväntan.Läppen drarrade lite nätr jag tittade på min gråtande faster...Jag lydde min väns råd.När du kommer fram till prästen,försök att lyssa på vad han/hon säger.Minns.Det var lättare när man stod där framme,då släppte nervositeten för mig.Min make hade det väldigt jobbigt under solosången...men då bara njöt jag!Tänk på att det är eran dag och försök att inte tänka på alla andra som sitter där.Lycka till!

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!