• kängu

    Livets stora och små frågor

    AM- Men herregud, fattar inte att folk säger så??? Tror inte att du är det minsta tjock

  • kängu

    Hej mina vänner!

    Jag sitter i en liten stuga i Dalarna och väntar på bröllopet som ska gå av stapeln i eftermiddag!!!Mysigt!!!
    Passar på att kika in här för att se om det hänt ngt sen sist jag var inne.

    Lappis tycker du och maken verkar göra en massa roliga och mysiga saker hela tiden!! Jag är avis

    Nenne- Nancy låter som en riktigt sötnos

    EA- Ingen pil, blev det ett hjärta kanske???

    Jag har lagt ner ansning av framsidehäcken, helt omöjligt när man knappt ens ser sina egna fötter... Gissar att barnmorskorna ändå är ganska luttrade ifråga om behåring

  • kängu

    Nenne, spännande med imorgon förresten!!! Är det så att "no news is good news"? (dvs om de inte ringer idag så har minst ett ägg blivit befruktat)

  • kängu

    Nenne, har inboxat dig

    EA- Ja jag har med mig både mitt "garderobsfynd" och dessutom köpte jag en ny röd klänning i onsdags som också är med. Hittade perfekta röd/vit prickiga skor till den så att jag tror att det blir den, kör på lite sextiotalsstuk. Maken har en röd/vitprickig ascool slips som han kan ha till sin kostym så vi matchar

  • kängu

    Jippie nu lyser solen här... SMHI sa att det skulle bli regn men det ser väldigt lovande ut för vackert väder!!!

  • kängu

    Nenne, jag håller tummarna för dig

    Jösses vad jag spammar tråden, märks det att jag är lite uttråkad????

  • kängu

    Godmorgon!

    Nenne, jag blev sååååå glad när jag läste att du fått ett toppägg! Var tvungen att slå på datorn i bilen hem igår för att se hur det gått för dig.

    Lappis, skit och åter skit Gifta Lili uttryckte det så himla bra, det kommer bli en bebis till er!

    Vi kom hem igår kväll från en underbart bröllop i mysiga Dalarna. Jag och maken hade superkul och jazzade runt på dansgolvet till sent. Fick så mycket komplimanger för magen och min klänning, kommer nästan kännas lite tomt när magen är borta... Alla kommenterar den hela tiden. Får helt enkelt njuta av den nu den sista tiden!
    Har dragit på mig en rejäl förkylning och kanske även överansträngt mig lite, har haft en hemsk natt med illamående, springande på toa, sammandragningar,ryggvärk och feberfrossa. BLÄ! Det började egentligen redan i torsdags så smått men jag har lyckats ignorera det. Men nu får jag nog ta det lite lugnt...
    Oj det blev ett långt ego-inlägg!

    Koko- Lustig kisse som vill ligga där Men det kanske är trångt och mysigt?

  • kängu

    Just det Telis, tyckte Scorett hade några fina skor med halvhög klack när jag var där senast. Nu var det iofs inte det jag letade efter just då så jag kollade inte jättenoga på dem. Men om du har vägarna förbi kan du ju kika in! Och vilken fin klänning, jag blir också nyfiken på vad du ska på för galej?

  • kängu

    AM- Jag har inte BF förrän 21 juni så jag hoppas verkligen inte att det är på gång... Känner mig bättre nu, svagt illamående och superhungrig hela tiden (samt dunderförkyld) men annars bra. Inga mer sammandragningar eller så. Lillen håller på och sparkar och har sig inne i magen så honom verkar det inte gå någon nöd på iaf.

  • kängu

    Snaily, jösses vad söt Korven är! Man vill ju bara pussa på den där tjocka magen

Svar på tråden Livets stora och små frågor