• kängu

    Livets stora och små frågor

    AM, säger som Lappis, skönt att du är av med honom!!

    SJälv har jag gått och blivit brunett med hjälp av en hemma-färgning. Jag brukar pendla mellan att vara ljus och mörk, men känner mig alltid mer "hemma" som mörk. Så jäkla jobbigt att hålla på o färga utväxt bara...(är mer åt det ljusa hållet naturligt).

    Lappis, spännande med FET men jobbigt med VÄNTAN på om det har tagit sig eller ej. Hur många eskimåer har ni?

  • kängu

    koko, jag har inte tänkt på om jag tappar hår eller ej, har ju ganska kort så det märks inte så mycket. Men tror att jag tappar ung. som vanligt.

    Lappis, oj! Det är ju jättemånga!! Härligt

  • kängu

    Koko, jag tolkade det inte så heller Är ju smart att vänta med de mer dyra "ingreppen" tills det stora hår-tappet är gjort!

    Lappis, jag funderar också på det, men vet inte hur det gick för henne. Aha, så det är inte alla eskimåer som klarar en långtidsodling? Vad är fördelarna med långtidsodling? (om du inte vill svara på alla mina frågor så är det helt OK )

  • kängu

    Brukar färga första gången när jag "byter" från mörkt till ljust, för annars trillar bara färgen ur. Sen tonar jag utväxten, och fräschar då och då upp med att tona hela håret (oftast i en nyans ljusare än den jag har, för att undvika att det blir mörkare hela tiden). Jag gillar Casting Creme gloss, men vet inte hur den är på att täcka grå hår...

  • kängu

    Lappis, intressant! Låter ju som att långtidsodling är ett bra alternativ för er då, särskilt med tanke på att ni har så pass många eskimåer!

  • kängu

    Page, brukar köra två-tre omgångar med slingor hos frissan ganska tätt, då de varje gång ljusar upp så mycket de kan. Ingen hel-avfärgning eller så, det har jag testat men blir inget bra alls på mig. Slingmetoden däremot funkar bra!! Det gäller ju också att man inte har för många "lager" med färg i håret (vilket det blir om man varje gång man färgar/tonar lägger i hela håret), då är det mycket svårare att få ett bra resultat. Märks det att jag är hårintresserad?? Tror jag skulle passa som frisör, fast skulle nog tröttna efter några månader.

    Sweet- hoppas verkligen att ni kommer iväg på er date, låter supermysigt!!

    Idag kommer min lillasyster på besök, ska bli sååå mysigt! Träffar inte henne speciellt ofta för hon bor ganska långt bort.

  • kängu

    Telis, åh vad glad jag blir *dansar glädjedans* Vitt är en fantastisk färg

    EA, säger som Lappis.

    För övrigt, vilket ljuvligt väder det är idag!!!!FREEEEEEEEEDAG!!!!

    Jag är verkligen på oförskämt gott humör idag känner jag

  • kängu

    EA, Testa!!

    Nu ska jag bege mig ut i sooolen för att möta syrran vid stationen! Hoppas ni alla får en härlig dag!!

  • kängu

    Godmorgon!!

    Gud vilket härligt väder!

    EA- Fy fasen va tråkigt med minus *kramar om*

    Nenne, låter som Nancy hade en trevlig utestund

    Nu ska jag och maken bege oss in till byn för att kika på marknaden. Tror det ska finnas massa blommor och så, ska passa på att köpa lite till våra två uteplatser.

    Ha en härlig dag alla!

Svar på tråden Livets stora och små frågor