• kängu

    Livets stora och små frågor

    Nu tar jag helg!! Inleder starkt med en alkoholfri öl och mumsiga oliver

    Ha det härligt alla, med eller utan pööööööööök!!!!

  • kängu

    Hej på er i tråden!

    MSW, håller med Litens förslag- satsa på mycket förvaring så kanske det känns större och luftigare?

    Avis på er som hade brunch i helgen!!

    Tinga, skit och prutt att inte ungarna vill äta bättre. Tycker det är ett bra förslag att ta upp frågan om näringslösning/näringsdrycker med dietisten- det är ju absolut ngt att prova. Tror inte att det behöver gå så långt att de behöver får PEG- och OM de skulle behöva det så är det ju inte en lösning som behöver vara permanent. När de blir lite större så kan man ju "lära" dom mattekniken på ett annat sätt också. Jag har varit med på "matskola" för större barn, och det brukar få bra resultat. Styrkekramar till dig, du kämpar verkligen på & gör det jättebra!!!!!!!!

    Muggles & Piggelin- jag och maken är inte alls säkra på att vi vill ha mer än ett barn. Vi har ju iofs inte så bråttom heller eftersom jag är relativt ung, så vi har gott om tid på oss att ändra oss. Men jösses vad många det är som blir provocerade av det när man råkar diskutera det...

    SHIT vilket läskigt hus!!!!!

  • kängu

    BS- Grattis igen till grav!

    Cissi, du verkar inte precis ta det jättelugnt hemma...

    EA, tycker gott att du kan försöka få mer hjälp av gyn om det känns så.

    Vad var det mer jag skulle kommentera.... Jo AM, jag köpte ett par jeans på Lindex när jag var nygravid som var stretchiga som tusan med hög midja. Riktigt snygga också!

    Tinga, vill gärna se ett kort på hela "stassen"

    Jag har fortfarande ingen lycka med mitt klänningsletande- bröllopet jag ska på är om 1,5 vecka!!!! PANIK!!!!

  • kängu

    Imorse när jag och hundarna gick långpromenad i det fantastiska vädret så gick vi förbi nyfödda lamm, kalvar och ett föl. Dagar som denna gillar jag verkligen att bo på landet!!!!!

  • kängu

    AM (om du menade mig?) jag har tittat ÖVERALLT tror jag. Hittade ett alternativ på NK men snålade ur då den kostade 2000 kr och jag inte är helt säker på att jag kommer använda den igen. Mammaklänningar går bort, de jag provat har så konstig passform.

  • kängu

    BS, Ja det är irriterande och jag vill ju känna mig fin trots stor mage. Jag är ganska noga med kläder och intresserad av det så det känns tråkigt att behöva nöja sig med ngt som känns "OK".
    Hoppas att du slipper må kasst denna graviditeten, för visst mådde du ganska dåligt med Iris?

  • kängu

    EA, jag är ju inte alls så insatt i detta området, men tänkte mest på utredning, insemination eller dyl. Som du själv säger så är ni ju inom normalspannet men det kan ju kännas väldigt frustrerande ändå. Styrkekramar! Och tack för klänningstips- har kikat i de butikerna men inte hittat ngt som passat bra över maggen.

  • kängu

    Nu ska jag sluta spamma tråden med klänningsbekymmer och snygga till mig lite inför min "date" med barnmorskan

  • kängu

    AM- har redan haft den svartvita klänningen hemma och provat den men den var för tight över magen...Har funderat på en Boob-klänning men tycker inte de är tillräckligt fina för bröllop. Jag är lite besvärlig...

  • kängu

    Hej MSW! *vinkar*

    OK- sista inlägget om klääningar, jag LOVAR! Vill bara säga att jag är så glad- grävde djupt ner i garderoben och hittade en fin festklänning som jag totalt glömt bort att jag hade. OCH den passar över magen!!! OCH jag hittade dessutom ett par skor som passar till (som jag också glömt bort att jag hade). Ibland är det bra att vara en "shopoholic"....

    Nenne, grattis till Allan!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor