• muggles

    Livets stora och små frågor

    EA: glömde gratta till en schysst löneförhöjning! Alltid härligt med flis (var nära att det blev fis här ).

    Telis: inga spottings än el varför undrar du?

  • muggles

    Imorse var jag inbokad på ett frukostseminarium med titeln "Du kan bli en minneskonstnär" - det var bara det att höll på att glömma att gå dit. Är inte det humor?! Tur att min mobil håller ordning på mig... Det var jätteintressant! Fick lära mig ett knep för att komma ihåg en massa saker som hör ihop (tex planetsystemet), kan användas när man tex ska dra en presentation/seminarium. Asbra för mig.

  • muggles

    Nu fick jag en hemnet-länk av maken; en 3:a i vår brf som har samma utgångspris som vad vi betalade för vår lgh, så då borde ju vår vara värd mer. Vi har dessutom i princip alla tillval man kan ha (vilket inte dessa hade). Ngt som alltid förvånar mig - på fotona ser man att duschväggarna inte blivit rengjorda på ett bra tag - de ser riktigt äckliga ut liksom silikonfogarna vid golvet. Varför gör man inte rent en sådan grej inför fotografering?! Allt annat fixas till - ljus som brinner, blommor mm. Men just duschen och balkongen verkar folk glömma. Det är ju minst lika viktigt tycker jag, el viktigare än blomvaser och nybakade bullar.

  • muggles

    AM: blanda ut i jordgubbsglass el ngt annat smarrigt? El i tinade hallon från frysen?

  • muggles

    AM: ja Moa älskar också hallon! Och jordgubbar. Och blåbär. Och glass. Och kex ("chess"). Och...

    Allvarligt talat, kolla in den här lgh: www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/416037
    Den som bor där måste vara intresserad av både renovering och design (arkitekt/designer?). Ngt av det häftigaste jag sett. Inte för att allt var klockrent min stil men vilka häftiga grejer de gjort (tex skjutdörrarna till badrummet), coola ovanliga val som orange handfat, tvättnedkast mellan två våningar etc.

  • muggles

    AM: förstår att det är lite sorgligt och nostalgiskt - det är det väl alltid när ngt är ofrånkomligen över? Även om man har velat att det ska vara över, så när det väl är det, så blir får man lite "separationsångest". Jag har känt så många ggr.

    Piggelin: ja jag skulle inte heller velat bo där men den var lite fräck. Makens kommentar: Moa skulle ha älskat stället pga alla trapporna! Det var rätt fräckt sätt de hade gjort trappsidor med - med typ tvättställningslinor.
    Nä somnade inte under filmen men efter 2h tittade jag faktiskt på klockan

    Telis: fick lite ångest efter att jag ställde min fråga igår men blev lite orolig att du sett några spots... Nu ska jag vara tyst.

    Sweet: så otroligt intressant jobb du har! En undran: varför forskar man inte mer på celler från gris? Säger man inte att gris och människa är väldigt lika (när det gäller organ iaf)?

    Jag började dagen med ett spinningpass kl 07 piiiip! Duktig flicka

    Men har sett den röda ladyn sjunga tyvärr (redan, trodde BIM var på mån). Hoppas jag har lurat hit tanten nu då så ni andra slipper henne.

  • muggles

    Ang att spricka så är det ju oftast huvudmåttet som avgör det, inte om barnet är "stort" (dvs väger mkt). Ett barn som är långt (typ 54 cm) kan ju väga mkt utan att ha speciellt stort huvud. Och sedan har man ju olika "anlag" för att spricka. Jag skulle vara mer orolig för att inte få ut barnet genom bäckenet och att det fastnar om det var stort, speciellt som du är ganska späd Cicci. Men jag tror det går bra, du verkar som gjord för att föda barn

    Frejis: stort lycka till! Jag tror inte det hjälper att säga så mkt mer... Kram!

  • muggles

    Jag borde verkligen läsa ett par specar nu inför en kurs som startar kl 10 men jag har 0 lust. Känner mig pms-ig som fan.

  • muggles

    MSW: hellre sängen än skötbordet (det är högre )!

    Lappis: eg älskar jag sängen men med småbarn så får man ändå inga sovmorgnar (idag vaknade hon innan 6). Jag gör det inte för "känslan" utan för att jag inte kunde träna igår pga utgång med jobbet och jag hinner inte imorgon lördag pga trådträff. Såg det som min chans att klämma in en träning helt enkelt...

Svar på tråden Livets stora och små frågor