• muggles

    Livets stora och små frågor

    AM: sovande Hektor påminner jättemkt om sovande Moa i den åldern. Lite lätt gul och sååå söt! Har en nästan identisk bild hemma...

    Gbg-dejt: jag vill ses båda dagarna! Måste ju träffa både Nenne och Tinga. Jag lämnar mannen hemma (om han inte insisterar på att följa med) så kan jag prata om aladåber och porrsex (läs med kattinspektering) i fred.

    EA: vad är din man intresserad av? (Tips till Gbg...)

    Ore: klart vi ska luncha! Som tur är har jag det ganska lugnt. Kan tidigast 11.30 då jag har ett tel.möte tom kl 11. Du är väl hos BMG va? Vi kan ses i Brunnsparken vid fontänen (klassisk mötesplats, allmänt kallad Johanna efter damen i fontänen) 11.45?
    Hittar du dit? Så tar vi ngt ställe i närheten bara... Kängu, kommer du dit också?

    Cicci: vad söt Vickevire är! Vilka stora blåa ögon! Hur startade ni upp potträningen? (Obs, nytt ämne i tråden haha)

    Lappis: pullover! HAHAHAHAAAAAAAAAA!!


    nennesjuttioåtta skrev 2009-05-05 15:25:08 följande:
    SEN skumpa, skumpa!Fast mina slemhinnor är så sköra så jag måste inhandla en bautatub med klick på apoteket först, det där andra tjaffset jag har hemma var för mesigt.
    [/citat]
    Det är väl bara att smöra baguette först så gliiii-i-der den in så lätt sedan!!!
    Telis skrev 2009-05-05 15:26:58 följande:
    [citat]
    Äsch, jag kommer alltid in för sent och så blir det som om jag kommenterar dödsfall med tjohoorop och födslar med ledsna gubbar.
    Love you anyway!
  • muggles

    Inte för att jag inte vill träffa er andra på en Gbg-dejt förstås! De män som vågar är välkomna tycker jag men jag lämnar nog min hemma som sagt.

    Fick höra av maken igår att inledningen till denna tråd var jättebra (ta åt dig Telis!) - jag bara GULP! Läste han det som stod om att vi skulle pöka också?! Det är inte utrett men det gjorde han förmodligen... (Tråden var framme på en flik i webläsaren på vår dator i gästrummet när han stod och strök, så han slängde förmodligen en blick på den öppna fliken.)

    Jag tror att maken angjorde bryggan, och dockade in, och la till vid pålen, men jag kommer inte ihåg för jag är så tankspridd MOAHAOAHAHAAHAAAAAAA

  • muggles

    Kängu: suvve! Ska bli jättekul att ses!

    Ore: lycka till imorgon - det går säkert bra. Kom nu ihåg att fråga om allt om de inte säger spontant. Fråga om näsbenet såg bra ut, samma med lårbenet, fingrar, magsäck, gallblåsa etc. Vår NUPP-BM var jättebra och förklarade allt spontant vid UL:et och sedan gick vi igenom siffrorna med henne och hon förklarade även dem, hur de ska tolkas osv. Om du inte skulle få detta bemötande så får du vara som en igel och fråga fråga fråga!

  • muggles

    Jag tror fanken att min man är den mest nyfikne person jag vet. Det är rätt så gulligt. Han är så jäkla intelligent också så han fattar ju mer än vad man tror och vill inse. Jag vill inte kläcka för honom att jag testat med stickor för jag vill inte att han ska tycka att jag är "hysterisk" och jag vill heller inte att han ska tro att jag bara vill pöka för att jag har böj. Så jag smög lite med stickorna. Men jag undrar om inte han har listat ut hela grejen...

  • muggles

    Nenne: ni ska inte byta namn på Nancy till Inspektööörrrr Clouseau?! Ha, det påminner mig om en lapp som satt i trappuppgången nyligen "Är det ngn som sett min bortsprungna katt Kommissarie Lestrade?". Jobbigt namn...

  • muggles

    EA:
    1. datorer - skicka honom till Mediamarkt
    2. motorcyklar - skicka honom till Harleys el Hardrock Café på Avenyn
    3. tja, de flesta ställen har väl öl?
    Hmmm... det var inget lätt att komma på ngt bra!

  • muggles

    Cicci: men verkar det inte väldigt misstänkt att vilja pöka ikväll med?

  • muggles

    Piggelin: hej hej! *vinkar tvärs över Hising Island*

    Frejis: härligt med sparkar! Att de vill veta om barnet fick DS el ej har med kvalitetskontroll att göra - de behöver mäta hur bra NUPP de gör. Iaf fick vi det förklarat för oss så, och jag tror också att vi fick ett papper hem som vi skulle fylla i (el om de fick tillåtelse att kolla i BB-journalen - kommer inte ihåg). Men osmidig BM verkar hon vara!

    Sept: kul att höra ifrån dig!

    gosnosen: dito!

  • muggles

    Oj vilken katt Nenne! Hon ser busig och lite lurig ut. Såå fin!

  • muggles

    Piggelin: jag gillar inte sådana stylingar. Tycker precis som ngn annan här (Telis?) att själva lägenhetens fördelar försvinner bland alla pryttlar. Svårt att fokusera på det som är viktigt (planlösning mm). Jag tyckte den sista var extremt rörig med alla grejer, inte min stil alls.

Svar på tråden Livets stora och små frågor