Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets stora och små frågor

    Hej, här kommer en smygläsare intassandes. Jag har smygläst från och till de senaste tre åren. Jag har skrattat med er och sörjt med er och nu känner jag att det är dags att kliva ut från smygläseriet. Hoppas det finns plats för en till?

    (jag är fullkomligt vettskrämd över att jag skriver det här för det innebär ju att vi kanske försöker eventuellt lite att få barn vilket är jätteläskigt och jag vet ju inte ens om jag vill ha barn!)

  • Snorkfröken77

    Tack för välkomnandet

    fru AM - Fötterna kläms lämpligast in i ett par 40, om jag har tur 39 (det går en magisk gräns där i min värld så då tycker jag att jag har SÅ små fötter jämfört med 40)
    Jag kommer från mitten av landet
    All choklad slinker som som inte innehåller frukt eller russin.
    Vi är inne på fjärde försöket...

    Vickan - jag förstår hur du känner det! När jag får mensen så är jag jätteledsen för att det inte fungerar men ändå så lättad (för jag har ingen enorm barnlängtan) känner mig totalt störd! Jag vet inte vad jag vill. Jag vet däremot att det stör mig mycket så fort nån i min närhet outar sin graviditet.

    Sweet - Snabbintro: 77:a som följt er länge och som känner sig både ödmjuk och tveeggad i försöken. Är ett glatt kontrollfreak som älskar att planera. Gillar lugna hemmakvällar och mysiga promenader (lol, var tvungen att lägga till det sista, började kännas som en kontaktannons )

  • Snorkfröken77

    Sen måste jag ju även säga grattis till alla plus, alla nyfödingar, alla valpar, alla katter som kommit till världen!

  • Snorkfröken77

    Liten - haha, eller hur? jättenormal! Du slog huvudet på spiken faktiskt inser jag nu, jag vill både jättegärna vilja ha barn och bli gravid, inte vara så förvirrad som jag är, jag stör mig lite på deras "perfekta" liv. Hoppas, hoppas allt går vägen med ditt tilltänkta jobb!

    fru AM - jag är inte alls lika lång och ståtlig som du (har för mig att du skrivit hur lång någon gång) därför skulle jag gärna se att mina fötter höll sig till 39 Inte kunna äta choklad eller jordgubbar, stackars dig!

    koko - Dina fötter måste ha krympt, mina är tvärtom, mycket mer sällan jag får köpa 39 nu. En fråga ang dina katter, vad är det för kön på nya resp gamla katten?

    Lappis - Bo i Kenya i flera månader? vem sjutton skulle kunna göra nåt sånt???

    kängu - inga känningar idag?

  • Snorkfröken77

    Jag har fullt upp på jobbet idag så jag halkat efter känner jag. Var tvungen att anteckna på ett block nu när jag läste för att komma ihåg allt jag skulle kommentera

    Ore - Jag hoppas verkligen inte jag är snorkig, men Snorkfröken och jag har lite samma intressen (bla)Saxat från wikipedia: Snorkfröken tycker mycket om snäckor , pärlor och diamanter . (Läs handväskor istället för snäckor )Och ja, jag är gift med världens bästa man

    Koko - Anledningen till att jag frågade var för att vis av erfarenhet och det jag har läst är att gamla hondjur är bland det tjurigaste.

    Passionsblomman - Jag älskar också Elvis! Jag gillar att han är på gränsen om vad man får prata om

    Apropå FP så verkar det som man måste ha en akademisk examen i ämnet för att förstå hur det fungerar. Jag har några på mitt jobb som har svart bälte i det som om den dagen skulle komma får jag fråga dem.

    Angående ICSI så är det fascinerande hur mycket jag lärt mig av er när det gäller allt om fortplantning. Får ibland bita mig i tungan för att inte rätta folk som hasplar ur sig massa "vetenskaper" för jag "ska" ju inte veta sånt.

  • Snorkfröken77

    passionsblomman - tycker det låter som klockrena symptom (för jag är ju sån expert )

    Vickan - jag tänker hålla tummarna, jag tror man växer med uppgiften (försöker intala mig själv det iaf)

    snaily - jag tror man skulle kunna börja hulka utan att vara gravid när det gäller vissa saker ni gör i ert jobb. Skönt med semester snart!!! Måste också tillägga att jag är extremt tacksam att sådana som du finns och att ni har beredskap! *kram*

    BS - lol, *viskar* min man har också en del brister, men på det stora hela tycker jag att jag gjort ett kap. Vad jobbigt med ditt illamående, jag avskyr verkligen att må illa, fattar inte hur du orkar?

    Telis - annat burköppnartips, spola locket under varmt vatten sen brukar det gå lätt att öppna.

    Liten - Vad händer med din nya tjänst?

  • Snorkfröken77

    Liten med Mindre skrev 2009-06-17 08:02:35 följande:


    Snorkfröken - har inget hört om jobbet - HR killen vet ingenting, och VD vågar jag inte fråga med risk att verka tjatig. Idag har de väl fullt upp med de höga hönsen, så nya tjänster kommer i skymundan. Tvivlar att det i alla fall är något som dagens samling ska avgöra.
    Ok, då fortsätter jag hålla tummarna då
  • Snorkfröken77

    lappis - Måste fråga dig som har koll på temp-metoden, om man är förkyld, kan tempen bli galen då?

  • Snorkfröken77

    Lappis - attans, hade hoppats på det, ingen feber, bara förkyld. antingen har jag ingen ÄL denna månad eller så är kroppen skvatt galen.

  • Snorkfröken77

    Järnkaminen - min första två ägglossningar efter hormonstopp var också smärtsamma, nu händer det bara någon gång ibland. Tror det kan bli så vet inte varför. Vet flera som har så ibland.

    Semester - det är låååångt kvar till dess, blä.

Svar på tråden Livets stora och små frågor