Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Lycka till med shoppingen, nu vankas hemgång. Jag hoppas jag får veta här om ni slog till på något sen?

  • Snorkfröken77

    lappis - Vilka modeller av Francesco Basia har du? Blev nyfiken och måste googla? *håller tummarna så hårt att de vitnar av en helt annan anledning*

    koko - Vilken modell blev du kär i på Mulberry som var slut?

    Slog någon till på någon handväska? Jag sitter just nu och är på väg att beställa en till, fick lite ångest när mannen frågade om jag tyckte det var rimligt att handla handväskor för x tusen denna månad. Jag försvarade mig med att sen ska jag inte köpa någon mer i år (hoppas han glömt det till Mulberrys julrea )

    fru AM - här ännu inte köpt någon till ordinarie pris, men om jag ska vara ärlig är även reapriserna *harkel* ganska höga...Bra smak maken verkar ha förresten

    telis/muggles - det finns en Mulberry för alla

    (nu tror ni väl snart jag jobbar för dem, oh om jag hade sån tur...)

    kängu - Grattis till sonen!

    Vickan - pencilinursäkten är SÅ genomskinlig

    Oupsie - jag dricker också gärna så att folk ska se och slippa spekulera...

    Ego - träffade en kompis som har en ettårig son, jag såg att hon var gravid igen, hon sa inget och självklart inte jag heller, men f-n vad det högg till i hjärtat. När ska man kunna bli glad över andras graviditeter, jag känner mig så ful och missunnsam.

  • Snorkfröken77

    Vad skönt att inte höra att man är själv, känner mig som en dålig människa i dessa lägen, men jag är glad att hon inte sa något då, jag skulle inte kunnat klämt fram nåt klämkäckt grattis. Nu kan jag iaf förbereda mig mentalt på att hon kommer "outa" sig.

    Jag skulle också vara nöjd med en kotte..

    *kramar tillbaks*

  • Snorkfröken77

    Lappis - vilket skit rent ut sagt, men jag tänker fortsätta smyghoppas, it aint over until the red lady appears...

    Ore/lappis - gud vad hemskt att kräkas på flyget, det är sånt man nojjar för!

    Kängu - grattis igen!

    Blomman - Vilken kompis du har! Toppenbra!

    Snaily - det där måste vara utmärkta förberedelser inför en människobäbis

    Har precis städat hela huset (mannen borta på kundsommarfest - orättvist) är lagom införmenssvullen och trött. Har redan ställt in mig på bom denna månad. Försöker intala mig att det är passande eftersom vi om en vecka ska på en rolig fest. Apropå det, jag har förstått att vissa av er är duktiga på vin, vi tänkte ge värdparet en flaska rött, vitt, mousserande och ett dessertvin i ungefär 250 kr klassen (per st) Har ni något vin ni kan rekommendera?

  • Snorkfröken77

    Page - lol, fick en inre bild av hur nån raglade omkring på en kolonilott och var oredig och rensade allt möjligt På nåt vis stämmer inte kolonilotter med onyktra människor, det ska små söta tanter och herrar som fejar och klipper och ansar Och nu menar jag självklart inte att du är en tant Page!

  • Snorkfröken77

    Piggelin - tja, i värsta fall får vi väl köpa flera flaskor om ni inte kan tipsa om tillräckligt dyra vin Alla tips emottages iaf tacksamt!

  • Snorkfröken77

    Page - så det är DET man gör på kolonilotterna alltså? Jag som trodde man odlade

  • Snorkfröken77

    Page - ölträd??? Jag tycker inte så mycket om öl, jag vill gärna att det jag ska dricka ska vara sött (därav inget stort rödvinsfan heller)

Svar på tråden Livets stora och små frågor